یک تجربه ی خاص

یسری سیاحی

کاربر ویژه
به ذهنم اومد رابطه ی دو نفر رو با نزدیک کردن دستهام با این تصور که هر دستم چاکراه قلب یکیشون هست انجام داد فوق العاده بود وقتی دستها بهم نزدی میشد یعنی رابطه خوب ه و بر عکسش رابطه خوب نیست امتحانش کردم برای زوج های فامیل نتیجه خیلی جالب بود

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
به ذهنم اومد رابطه ی دو نفر رو با نزدیک کردن دستهام با این تصور که هر دستم چاکراه قلب یکیشون هست انجام داد فوق العاده بود وقتی دستها بهم نزدی میشد یعنی رابطه خوب ه و بر عکسش رابطه خوب نیست امتحانش کردم برای زوج های فامیل نتیجه خیلی جالب بود
خوب نتیجه چی بود؟یعنی قهر بودن آشتی کردن؟

ماهور محمدي

کاربر ویژه
چه فكر نابي جالب بود سپاس كه ما را هم ميهمان اين تجربه ي جالب كردي🥰

یسری سیاحی

کاربر ویژه
رابطه ی نزدیک رو نشون میده موضوع قهر و آشتی نیست ممکنه دو نفر زندگی بنظر نرمالی داشته باشن ولی حالشون در کنار هم بودن خوب نباشه و یا حتی تظاهر میکنن خوبن ولی نیستن

مهری محمدآبادی

کاربر ویژه
سلام دوست عزیز من متوجه نشدم کمی بیشتر توضیح بدین لطفا

ماهور محمدي

کاربر ویژه
سلام دوست عزیز من متوجه نشدم کمی بیشتر توضیح بدین لطفا
چه فكر نابي جالب بود سپاس كه ما را هم ميهمان اين تجربه ي جالب كردي🥰
يه جور ديگشو با الهام گرفتن از ايده شما امتحان كردم اسم دو نفر را گفتم و مثلا حس قلب يه طرف را پرسيدم كه مثلا فرشاد عاشق فرزانس و معين كردم كدوم دستم فرشاده و كدوم دستم فرزانه يهويي قلب فرشاد كف دستم شروع كرد به محكم طپيدن و اين اتفاق و تجربه ي جالبي بود برام سپاس براي ايده ي خوبتون روي نامها امتحان كردم و نسبت عشقشون به هم 😍♥️

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا