روان درمانی

سمیه کریمی

کاربر ویژه
درود بر استاد
با بنفش تمام چاکرا ها را پاک سازی کردم و به تمام چاکرا ها پرانا بنفش دادم در آخر بیمار نفس راحتی کشید و احساس سبکی و سرحالی داشت
جذابت ترین مرحله برای خودم این بود که با بستن چشم هاو انرژی دادن بنفش الکتریکی را می دیدم وخودم تا چند ساعت احساس سر حالی و نشاط داشتم

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
به‌به بسیار عالی🤩
خانم هاشمی من دیروز برا اولین بار از کریستال استفاده کردم..درمان دخترمو با کریستال انجام دادم.جلسه دهم درمان بود..بعد از درمان دخترم به یه حال متفاوتی دراز کشید گفت مامان به شدت احساس رهایی و آرامش میکنم.یه بیس دقیقه خوابش برد..!!
حالا سوالم اینه که بااین اوصاف من میتونم هربار درمانو با کریستال انجام بدم یا که بهتره که گاهی استفاده بشه؟؟
منظورم اینه بلخره درسته حس خوبی بهش دست داده اما خب یوقت زیاد استفاده از کریستال صدمه که نمیزنه؟؟

hashemi

ناظم انجمن
خانم هاشمی من دیروز برا اولین بار از کریستال استفاده کردم..درمان دخترمو با کریستال انجام دادم.جلسه دهم درمان بود..بعد از درمان دخترم به یه حال متفاوتی دراز کشید گفت مامان به شدت احساس رهایی و آرامش میکنم.یه بیس دقیقه خوابش برد..!!
حالا سوالم اینه که بااین اوصاف من میتونم هربار درمانو با کریستال انجام بدم یا که بهتره که گاهی استفاده بشه؟؟
منظورم اینه بلخره درسته حس خوبی بهش دست داده اما خب یوقت زیاد استفاده از کریستال صدمه که نمیزنه؟؟
درود مرضیه عزیز
بسیار عالی
همیشه از کریستال بهره ببر
خوبی‌های انجمن اینه که تجربه و دانش مفید رو در اختیارمون میذاره
و
بدیش اینه که یکی اظهار نظر غیر علمی می‌کنه و جمعی رو در شک میندازه
درمانگر براحتی می‌تونه در درمان از کریستال استفاده کنه
و قدرتی که به درمانش میده‌رو بخوبی حس کنه

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
درود مرضیه عزیز
بسیار عالی
همیشه از کریستال بهره ببر
خوبی‌های انجمن اینه که تجربه و دانش مفید رو در اختیارمون میذاره
و
بدیش اینه که یکی اظهار نظر غیر علمی می‌کنه و جمعی رو در شک میندازه
درمانگر براحتی می‌تونه در درمان از کریستال استفاده کنه
و قدرتی که به درمانش میده‌رو بخوبی حس کنه
درود بر خانم هاشمی عزیزم🌺🌺
ممنونم از پاسخگوییتون 🙏🏼🤗🌷🌷

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا