درمان خونریزی شدید چشم (قرنیه)

مهین جواهری

کاربر ویژه
هوالشافی

■بیمار مردی بخاطر برش فلزات چندین براده ریز درشت به قرنیه چشم پرتاپ شده و داخل چشم خونریزی شدیدی داشت پزشکان تراشها که در سطح قرنیه بودند رو خارج کرده بودند و چند عدد در داخل قرنیه که ته ان قرار داشت قابل برداشت نبود و خونریزی هم داشت

●برای جلوگیری از خونریزی وقطع آن :
_چاکرا شقیقه،اجنا(ابی سبز بنفش)
،گلو،پیشانی،تاج،فرعی پشت سر، (سبز و بنفش)
و روی خود چشم کار کردم آبی سبز بنفش داده شد
قاعده ای و ناف قرمز دادم
_ازتکنیک دستور روی اجنا و خود چشم کار کردم که فلز را پس بزند
_از توپ ابی که داخل چشم دادم خونریزی کاملا قطع شد
آبی که استفاده کردم برای توپ آبی ۱۰۰با کمی سفید بود
_چشم را داخل دوتا دستام تصور کردم و آبی تزریق کردم

بعدتثبیت و کات و انرژی ازاد شد

مهین جواهری

کاربر ویژه
بیمار دامادمان بود که من خبری از وضعیت چشم نداشتم و اصلا اطلاعی نداشتم که تراشها داخل قرنیه هست یا سفیدی چشمها من وسط خونه تکونی بودم متوحه شدم و احساساتم را کنترل کردم بدون نگرانی قضاوت درمان را شروع کردم
من از طریق سینه دستم اینکار راانجام دادم که کاملا با وضوح چشم اسیب دیده با چهره دامادمان رویت شد حتی ان نقطه از سفیدی چشم بود خونریزی داشت و سرخ بود را میدیدم و برایم این عحیب بود که چرا قرنیه مثل خط صاف و شبیه قرنیه چشم گربه شده بود بعداز تماس متوجه شدم که قرنیه اسیب دیده و من به درستی چشم را میدیدم

مهین جواهری

کاربر ویژه
■چشم التهاب شدید دید چشم به ۷.۵ رسیده بود فردای ان روز به پزشک مراجعه شد که برای همه مان معجزه بود سایز و اندازه تراشها کوچک شده و اب شده بود و یکی که ته بود بالاتر امده بود و از چشم خارج کرده بودند آبی فلز را اب کوچک کرده بود این تجربه برای من خیلی حیرت انگیز بود

مهین جواهری

کاربر ویژه
انرژی درمانی جدایی ازاین که موهبت بزرگ زندگی من و اطرافیانم بود تغیری در وجود من داده که من راصبور تر کرده من این اتفاق ترسناک ارامش خودم را حفظ کردم که قبلا اینجور نبودم انرژی درمانی خود من را درمان کرده بعد دیگران را

هرچقدر خدا را بابت اشنایی با استاد گرانقدر را شاکر باشم بازهم کن هست سلامت تندرست باشید استاد عزیزم🌱

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
انرژی درمانی جدایی ازاین که موهبت بزرگ زندگی من و اطرافیانم بود تغیری در وجود من داده که من راصبور تر کرده من این اتفاق ترسناک ارامش خودم را حفظ کردم که قبلا اینجور نبودم انرژی درمانی خود من را درمان کرده بعد دیگران را

هرچقدر خدا را بابت اشنایی با استاد گرانقدر را شاکر باشم بازهم کن هست سلامت تندرست باشید استاد عزیزم🌱
🥹🥹🥹🥹💜🩵💚🧡

مهین جواهری

کاربر ویژه
تبریک می‌گم خانم جواهری عزیز
شما بیماری را کاملاً نجات دادید
کارمای خوبمون همیشه نصیبتان شود
انشالله که همیشه در سلامت و نور باشید 🌷🌷🌷
سپاس گزارم استاد عزیزم به لطف اموزهای ارزشمند شما بوداین شادی و خوشحالی اعضای خوانواده امان را مدیون شما هستم در هر لحظه زندگیم دعا گوی شما هستم در تور برکت الهی باشید❤🌱

اکرم کیانوش

کاربر ویژه
چشمی که رو به کوری بود با لطف کرم مهربانی خدا سالم شد
سه روزه که دارم درمان را ادامه میدم التهاب و قرمزی چشم بهتر شده حتی حالت قرنیه و رنگ ان بهتر و روبه بهبودی هست
ماشاالله خوش به سعادتتون
شماعالی هستیدخانم جواهری عزیز🌹🌹🌹👏👏👏👏

مهین جواهری

کاربر ویژه
ماشاالله خوش به سعادتتون
شماعالی هستیدخانم جواهری عزیز🌹🌹🌹👏👏👏👏
دورود اکرم عزیز

خوش به سعادت همه ما که این علم درمانی را یاد گرفتیم و خدا استاد را سلامت حافظ نگهبان یار مددکارشان باشد

وجود دوستانی مثل شما خوش سعادتی من هست در نور برکت الهی باشید🌱

مهین جواهری

کاربر ویژه
■یک مطلبی هم یادم رفت که من پروتکل ترس استرس را روی خواهر و دامادمان همزمان انجام دادم که رو
هوالشافی

■بیمار مردی بخاطر برش فلزات چندین براده ریز درشت به قرنیه چشم پرتاپ شده و داخل چشم خونریزی شدیدی داشت پزشکان تراشها که در سطح قرنیه بودند رو خارج کرده بودند و چند عدد در داخل قرنیه که ته ان قرار داشت قابل برداشت نبود و خونریزی هم داشت

قاعده ای و ناف قرمز دادم

ی روند درمان خیلی اثر بسزایی داشت

خلیل شهریاری

کاربر ویژه
هوالشافی

قاعده ای و ناف قرمز دادم

سلام بانوی موفق و ویژه
داریم خیلی مطالب درمانگری و رفتاری و گفتاری از جنابعالی فرا میگیریم
و خوشحالم که در این دوره مجددا با تجربه فراوان بازم حضور دارین و تجربیات جنابعالی بینظیرن
سوال؛
پسر برادرم ۴ ساله هست
نوک چاقو بصورت اتفاقی با دست خودش خورده به قرنیه چشم و زخم ایجاد کرده که توسط چشم پزشک ماهری دوخته و ...
ولی ظاهرا دید چشم به حالت اولیه بر نگشته و کودک هم همکاری چندانی ندارن در راستای روند بهبودی آن
روی عکسش ، همان سه چاکرا را پاکسازی و انرژی بدم
پاکسازی چشم با سفید حست بخاطر حساس بودن؟؟
هنوز شروع نکردم
لطفا راهنمایی از جنابعالی با تجربه ای که دارین و از استاد گرامی
سپاس بیگران بر استاد و دیگر همراهان که هستین و به ما کم تجربه ها کمک میکنین

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام بانوی موفق و ویژه
و خوشحالم که در این دوره مجددا با تجربه فراوان بازم حضور دارین و تجربیات جنابعالی بینظیرن
سوال؛
پسر برادرم ۴ ساله هست
نوک چاقو بصورت اتفاقی با دست خودش خورده به قرنیه چشم و زخم ایجاد کرده که توسط چشم پزشک ماهری دوخته و ...
ولی ظاهرا دید چشم به حالت اولیه بر نگشته و کودک هم همکاری چندانی ندارن در راستای روند بهبودی آن
هنوز شروع نکردم
یکی از درمان‌های مشکلات چشمی را برای او انجام دهید مثل مشکل نزدیک بینی یا دوربینی

در کنار اون بر روی ناحیه‌ای که دوخته شده است مرتبا با نوک انگشتتان با سبزه و بنفش پاکسازی کنید و سبز و بنفش بدهید
اگر تازه هست و جدیداً دوخته است هر روز می‌توانید این درمان را انجام دهید
ولی اگر زمان طولانی از آن گذشته است یا چند ماه است می‌توانید یک روز در میان انجام دهید
درمانتان مثل درمانی که خانم جواهری انجام داده است ممکن است سریع جواب نگیرد چون درمان او تازه بود و در بیماری‌های تازه ما می‌توانیم سریع‌تر نتیجه بگیریم

ممکن هست که لازم باشد حدود یک ماه بر روی بیمارتان کار کنید تا نتیجه مطلوب دریافت شود

مهین جواهری

کاربر ویژه
سلام بانوی موفق و ویژه
سوال؛
پسر برادرم ۴ ساله هست
هنوز شروع نکردم
دورود بر اقای شهریاری عزیز

هنوز اول راهیم و درکنار همدیگر یاد میگیریم تحربه کسب میکنیم بلطف خداوند و استاد عزیز که این فرصت رو به ما دادند که بعد اموزش در اینجا باشیم و از همدیگر یاد بگیریم
استادعزیز جواب سوال رادادند ولی این چشم برادر زادتون دیدش اگر درمان نشه کم سو خواهد بود یکی از اشنایان اینجور بود الان پیر شده و ان چشم اسیب دیده شدیدن ضعیف و کم سو
ولی شفا همیشه جاری هست

خلیل شهریاری

کاربر ویژه
دورود بر اقای شهریاری عزیز

هنوز اول راهیم و درکنار همدیگر یاد میگیریم تحربه کسب میکنیم بلطف خداوند و استاد عزیز که این فرصت رو به ما دادند که بعد اموزش در اینجا باشیم و از همدیگر یاد بگیریم
استادعزیز جواب سوال رادادند ولی این چشم برادر زادتون دیدش اگر درمان نشه کم سو خواهد بود یکی از اشنایان اینجور بود الان پیر شده و ان چشم اسیب دیده شدیدن ضعیف و کم سو
ولی شفا همیشه جاری هست
سلام
جنابعالی بهترین هستین بانوی مهربان و توانمند

خلیل شهریاری

کاربر ویژه
یکی از درمان‌های مشکلات چشمی را برای او انجام دهید مثل مشکل نزدیک بینی یا دوربینی

در کنار اون بر روی ناحیه‌ای که دوخته شده است مرتبا با نوک انگشتتان با سبزه و بنفش پاکسازی کنید و سبز و بنفش بدهید
ولی اگر زمان طولانی از آن گذشته است یا چند ماه است می‌توانید یک روز در میان انجام دهید
درمانتان مثل درمانی که خانم جواهری انجام داده است ممکن است سریع جواب نگیرد چون درمان او تازه بود و در بیماری‌های تازه ما می‌توانیم سریع‌تر نتیجه بگیریم

ممکن هست که لازم باشد حدود یک ماه بر روی بیمارتان کار کنید تا نتیجه مطلوب دریافت شود
سلام عرض ادب حضور استاد گرانقدر
بله چند ماه قبل این اتفاق افتاده و بخیه هم درآورده شده
ولی چیزی که کودک عنوان میکنه کاهش دید هست و روی قرنیه محل ضایعه خطی سفید افتاده
سپاس از راهنماییتون
چشم طبق نظر جنابعالی عمل خواهم کرد ،
سرسبز و بهاری باشین

خلیل شهریاری

کاربر ویژه

سلام‌ استاد
بینایی کودک حدود ۵۰درصد شده
ولی خط روی قرنیه بر اثر ضربه چاقو کاملا حذف نشده
میتوان به چاکراه های چشم پس پاکسازی ، سبز و زرد و بنفش انرژی داد؟؟
برای پیشرفت سریعتر بهبودی بینایی ، به خود چشم بجز سبز و بنفش ، پرانی دیگری میشه بدهیم
با تشکر و امتنان

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا