تجربه عجیب من در خلوتگاه درون

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود فراوان
خداروشکر من همش استرس داشتم که نکنه چون حواسم پرت میشه کارم بی فایده باشه
دکتر جان خداروشکر دیروز به هنگام انجام باران صورتی کاملا رنگ صورتی رو دیدم تو واقعیت حتی اواخر دیگه به صورت ارغوانی دیده میشد و در انتها بنفش شد خیلی هیجان انگیز بود
بعد از اون تقویت ایگو که در کانال دیده بودم رو انجام دادم که باز هم خیلی راحت رنگ آبی آسمانی رو دیدم که واقعا شگفت انگیز بود.
سپاس بی کران
هر چقدر ما بخواهیم بهتر تمرینات را انجام دهیم بدتر می‌شود
پس روش صحیح انجام دادن تمرینات این است که شما در آرامش انجام بدهید و از انجام دادن تمرین لذت ببرید.
اگر از انجام دادن تمرین لذت می‌برید نشان می‌دهد که تمرین را درست دارید انجام می‌دهید.
موفق باشید

با درود و احترام خدمت استاد عزیزم
استاد جان توی مدیتیشن خلوتگاه درون یه سری چیزا برای من هر بار تغییر می کنه حتی دو بار تکراری نبوده مثل لباس منظره بیرون خونه و چهره و...
از یه مدیتیشن به بعد این اومد تو سرم که چهره من چه شکلی کی اون جاست من کیم و هر بار یک چهره متفاوت دارم با خودم گفتم شاید چهره های زندگی های قبلیمه
و لباس هم همین طور خیلی سعی می کنم که از قبل تعیین کنم چی بپوشم یا اون لحظه بتونم انتخاب کنم اما نمیشه و خود به خود ظاهر میشه
من خیلی دوست دارم بدونم که تفاوت ها رو واقعا من دارم ایجاد می کنم و خودم متوجه نیستم یا واقعا همون لحظه ایجاد میشه و من اختیاری ندارم ارادی هستن یا غیر ارادی و مثلا از قبل در ناخودآگاه من بوده فقط متجلی میشن
سپاس از وقتی که می گذارید

Dr.Aram

تیم مدیریت
اینکه تصاویر ذهنی مرتباً تغییر بکند کاملاً طبیعی هست ولی بهتر هست که آنها را کنترل کنید و یک موضوع را در نظر بگیرید تا در واقعیت هم ذهنتان کنترل شود.
ارتباطی بین تصاویر ذهنی زندگی‌های قبلی وجود ندارد و ممکن هست فقط تصاویر ذهنیت آن باشد
پس خودتان را درگیر این گونه موارد نکنید سعی کنید لباسی که دوست دارید را انتخاب کنید و بپوشید و در طی تمرین سعی کنید آن تغییر نکند تا ذهنتان را اینگونه تمرین بدهید و بر روی یک چیز تمرکز دهید

در طول مراقبه تغییر نمی کند
در هر مراقبه تغییر می کنه
استاد منظورتون از موضوع و تمرکز دقیقا چیه؟
یعنی جمله ای که قبل شروع سه بار تکرار می کنیم؟
و می تونیم بعدها به خواسته مورد نظر تغییر بدیم؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
منظور تصاویری یا موضوعاتی هست که در حین مراقبه به ذهنتان می‌آید به آنها خیلی توجه نکنید چون هر لحظه ممکن است تغییر کند
به اندام‌های و موضوعاتی که گفته می‌شود فکر کنید نیازی به فشار آوردن بر روی خودتان نیست

سلام استاد مهربانم وقت شما بخیر
مواردی که برای مدیتیشن فراسوی نفس ر انتخاب می کنیم ممکنه که محقق نشه و نیازه که چند بار انجام شه؟
من وقتی انجام دادم دو روز اول اوکی بود اون مشکل در من حل شده بود اما بعد کاملا بر عکس شدم و حتی بدتر از قبل
مجدد انجام دادم باز همین اتفاق افتاد
حتی برای یکی از موارد به جای موجود قبلی دوتا اضافه شده بود یعنی هم موجود قبلی هم یه موجود جدید
بیشتر به نظر می رسه چیزی از پشت درخت بیرون نمیاد و من به زور این کار و میکنم حتی یه دونه رو دفعه اول نتونستم تشخیص بدم چیه
مدیتیشن میگذره میره اما من نمی تونم پیداش کنم چیزی رو نمی بینم که در بیاد از پشت درخت
انگار نمی تونم پیدا کنم که چی از پشت درخت بیاد بیرون!!
سپاس بی کران برای وقت انرژِی که جهت راهنمایی قرار می دهید.

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد مهربانم وقت شما بخیر
مواردی که برای مدیتیشن فراسوی نفس ر انتخاب می کنیم ممکنه که محقق نشه و نیازه که چند بار انجام شه؟
من وقتی انجام دادم دو روز اول اوکی بود اون مشکل در من حل شده بود اما بعد کاملا بر عکس شدم و حتی بدتر از قبل
مجدد انجام دادم باز همین اتفاق افتاد
حتی برای یکی از موارد به جای موجود قبلی دوتا اضافه شده بود یعنی هم موجود قبلی هم یه موجود جدید
بیشتر به نظر می رسه چیزی از پشت درخت بیرون نمیاد و من به زور این کار و میکنم حتی یه دونه رو دفعه اول نتونستم تشخیص بدم چیه
مدیتیشن میگذره میره اما من نمی تونم پیداش کنم چیزی رو نمی بینم که در بیاد از پشت درخت
انگار نمی تونم پیدا کنم که چی از پشت درخت بیاد بیرون!!
سپاس بی کران برای وقت انرژِی که جهت راهنمایی قرار می دهید.
ترس‌ها و نگرانی‌ها و آرزوها و خواسته‌های ما که در ناخودآگاه مخفی شده است به صورت حیوان ممکن هست خود را نشان دهد حتی می‌تواند به این صورت باشد که خودتان این حیوان را می‌سازید یا خود به خود آن حیوان ظاهر می‌شود یا خود به خود به آن فکر می‌کنید.

از آنجایی که قرار نیست خیلی به خودمان فشار بیاوریم بعد از دو سه بار تمرین انجام دادن اگر احساس خوبی نسبت به تمرین نداشتید آن را رها کنید و به سراغ تمرین بعدی بروید و در انتهای دوره دوباره برگردید و این تمرین را انجام دهید تجربه شما متفاوت خواهد بود

سلام استاد مهربونم وقت شما بخیر
امروز یه متقاضی اومد پیشم که شروع کرد از مباحث بدن اتری و بدن اختری و تنفس 3 ثانیه و دنیای درون خلاصه کلی مباحث این چنینی
یهو برگشت به من گفت روحت سنش 18 سالشه و به هر کدوم از همکارا یه عدد گفت که چون برای بقیه عدد بالایی بود توصیه می کرد سخت نگرید آروم باشید
من دیدم برای من خیلی پایینه گفتم بهشون حتما چون خیلی زیاد مدیتیشن انجام میدم
ایشون گفتن که خیلی خطرناکه چرا این بلاها رو سر خودت میاری حیف انرژی توعه پرانای خودت رو هدر نده
گفتم مدیتیشن خطرناکه؟
گفت آره مدیتیش و یوگا رو ساختن که ماها انجام بدیم و اونا گروهی بشینن انرژی و پرانای ما رو بدزدن!
اینا ساعات مخصوصی داره که فقط باید در اون ساعت ها انجام شه تا اثر داشته باشه
من گفتم پس نگید خطر داره ساعتش مهمه ضمنا پرانا مگه تموم میشه بدن اختری و اتری و اثیری مگه فرق داره !!
و.....
خلاصه این که استاد جان کلی حرف این مدلی زد و می گفت من هند رفتم سانسکریت بلدم روانشناس بالینی ام پس من درست میگم
استاد جان اول ترسیدم و بهم ریختم بعد خودم و کنترل کردم ولی دیگه این ورودی ها وارد ذهن من شد.
اما چون سال های سال هست که شاگرد شما هستم و دوره های زیادی گذروندم و بهتون اعتماد دارم خواستم ین موضوع رو با شما در میان بگذارم هم نظر شما رو بدونم هم این که واقعا تعداد و ساعت ها مهمه؟
البته می دونم که اگر بود شما سر کلاس ها اشاره می کردید ولی چون بهم ریختم دلم میخواد نظرتون رو بدونم
سپاس از وقتی که برای پاسخگویی میگذارید
سپاس

Dr.Aram

تیم مدیریت
در هند و در روانشناسی هیچ اعتقادی به روح ندارند و چیزی به اسم روح نمی‌شناس، پس اگر در مورد روح صحبت کرده هست فقط در ادیان ابراهیمی در مورد روح صحبت می‌شود و هیچ ربطی به جای دیگر ندارد.
پس از همین جا می‌توانیم بفهمیم که هر چیزی که در این مورد گفته است هیچ مبنایی ندارد.
هر زمانی که شما مدیتیشن انجام بدید و احساس خوبی بکنید ساعت خوبی هست
از طرف دیگر زمانی که جایی ساعت ۱۱ باشد مکانی دیگر ساعت ۱۲ یا ساعت ۱ یا ساعت ۸ هست پس زمان‌ها هم خیلی اهمیتی ندارند
و اما اینکه ما مدیتیشن انجام می‌دهیم و کسانی از ما استفاده می‌کنند بیشتر به تئوری توطئه شبیه هست تا اینکه بخواهد واقعیت داشته باشد
چون اگر چنین چیزی بود ما به خیلی از افرادی که مشکل و گرفتاری دارند می‌گوییم مدیتیشن انجام بدهند و آنها چه انرژی و چه استفاده‌ای از مشکلات آنها می‌کنند
البته هر چقدر تعداد افرادی که مدیتیشن انجام می‌دهند بیشتر باشد انرژی جمعی مدیتیشن افزایش پیدا می‌کند انرژی کل جهان افزایش پیدا می‌کند و این برمی‌گردد به نظریه یک درصد جامعه ، که اگر یک درصد جامعه روی موضوع متمرکز کنند آن موضوع در جامعه افزایش پیدا می‌کند چه خوب باشد چه بد.

درود فراوان خدمت استاد عزیزم
استاد جان خیلی خیلی ممنونم از پاسخ تون واقعا قلب و ذهنم آروم شد شما واقعا موهبت الهی هستید خداروشکر در مداری قرار گرفتم که با شما آشنا شم
خبر خوب این که احساس می کنم مدیتیشن خودشناسی واقعا تاثیرشو روی من گذاشته و وقت کاقی برای انجام همه ی کارهایم دارم.
سپاس سپاس سپاس

با سلام و احترام خدمت استاد عزیزم
استاد جان من هر روز سه الی 4 مدیتیشن خلق آینده رو انجام میدم
می خوام بدونم که اگر مدیتیشن های تونل عشق، تونل نور، نور سفید، دعای باران و .... انجام بدم میشه روی تعداد روزانه تکنیک های خلق آینده جایگزین کرد؟ که توی برنامه بگنجونم مثلا سه تا از دوره یک تقویت ایگو و به این شکل.
یا این مدیتیشن ها رو اضافه بر اونا انجام بدم و تاثیر متفاوتی دارن و ربطی به هدف اون دوره ندارن؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
تکنیک‌هایی که در دوره خلق آینده هستند هدفمندتر هستند چون به ترتیب خاصی آنها آموزش داده شدند و همراه با تکنیک‌های کلاسی شما باید آنها را انجام دهید

سلام دکتر جان وقت تون بخیر
من در حال حاضر سخت مشغول انجام دادن تکنیک های خلق آینده هستم
تقریبا روزی 3 الی 4 مرتبه انجام میدم که از ابتدای سال شروع کردم
چندسال پیش با شما دوره برون فکنی اختری رو هم به صورت حضوری گذروندم
به نظر شما الان مناسب هست برای من که دوره چشم سوم شرکت کنم؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام دکتر جان وقت تون بخیر
من در حال حاضر سخت مشغول انجام دادن تکنیک های خلق آینده هستم
تقریبا روزی 3 الی 4 مرتبه انجام میدم که از ابتدای سال شروع کردم
چندسال پیش با شما دوره برون فکنی اختری رو هم به صورت حضوری گذروندم
به نظر شما الان مناسب هست برای من که دوره چشم سوم شرکت کنم؟
دوره چشم سوم بعد از مدت‌ها در حال برگزاری هست.
اون هم نیاز به تمرین دارد و اکه علاقه دارید این فرصت را از دست ندید

سلام استاد عزیزم
دیشب در کلاس چشم سوم به مواردی از مدیتیشن ها و نتیجه نگرفتن عموم مردم اشاره نمودید که من رو خیلی نگران و ناامید کرد چون همون طور که مستحضرید من خیلی مدیتیشن های دوره خلق آینده رو دارم انجام میدم و شما همیشه خیال من و راحت کردید که حواس پرتی و حتی خواب رفتن هم ایرادی نداره و در نهایت اون مدیتیشن ها روی ذهن ما و زندگی ما تاثیر میذارن.
من خیلی گیج شدم
همش میگم نکنه تغییری نکردم ؟
چرا روزی 4 بار مدیتیشن کردم؟
پس چرا استاد مدیتیشن طراحی میکنه؟
نکنه تلاشم بی نتیجه بمونه؟
و از این مدل سوال ها و نگرانی ها

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد عزیزم
دیشب در کلاس چشم سوم به مواردی از مدیتیشن ها و نتیجه نگرفتن عموم مردم اشاره نمودید که من رو خیلی نگران و ناامید کرد چون همون طور که مستحضرید من خیلی مدیتیشن های دوره خلق آینده رو دارم انجام میدم و شما همیشه خیال من و راحت کردید که حواس پرتی و حتی خواب رفتن هم ایرادی نداره و در نهایت اون مدیتیشن ها روی ذهن ما و زندگی ما تاثیر میذارن.
من خیلی گیج شدم
همش میگم نکنه تغییری نکردم ؟
چرا روزی 4 بار مدیتیشن کردم؟
پس چرا استاد مدیتیشن طراحی میکنه؟
نکنه تلاشم بی نتیجه بمونه؟
و از این مدل سوال ها و نگرانی ها
من دقیقاً متوجه سوالتون نشدم الان در مورد خلق آینده سوال دارید یا در مورد چشم سوم و دقیقاً سوالتان چیست

من سوالم راجع به مدیتیشن های خلق آینده و تاثیر اون هاست.
با عنایت به این که شما فرمودید حتی در صورتی که خواب بریم هم تاثیر دارن.
از طرفی جلسه گذشته قبل از موضوع مدیتیشن آگاهی برتر توضیحاتی رو دادید راجع به این که چرا مدیتیشن روی مردم تاثیر نداره
من این سوال رو دارم که پس چطور مدیتیشن های خلق آینده روی ما تاثیر می ذاره؟
یا شاید هیچ وقت نباید قطع کنیم

Dr.Aram

تیم مدیریت
در تکنیک‌های خلق آینده در سطح تتا بر روی شما تلقینات خاصی در سه سطح انجام می‌شود و به دلیل اینکه تکرار زیاد انجام می‌شود مستقیماً برنامه‌ریزی ناخودآگاه را عوض می‌کند.
به همین دلیل اگر شما خوابتان هم ببرد چون صدا شنیده می‌شود مستقیماً وارد ناخودآگاه می‌گردد و برنامه‌ریزی ناخودآگاه را عوض می‌کند

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا