بهبود روابط زن و شوهر

مهین جواهری

کاربر ویژه
به نام خدا

تقریبا در ۴امین روز عید زن و شوهری بخاطر اختلاف در استانه طلاق بودند که شوهر به مدت ۳ روز خانه را بخاطر قهر ترک کرده بود و جواب تلفنها را نمی داد و روز عید را خوانواده در عذاب ناراحتی بودند و زن وسایل خود را جمع کرده بود و میخواست خانه را ترک کند فرزند دارند که از طریق فرزند به من اطلاع داده شد من حدود ساعت ۵ ونیم عصر پرانیک هیلینگ کار کردم ساعت ۱۱ شب پدر به خانه برگشت بعد از این همه نگرانی و بیخبری در ان ساعت شب امده بودو فردای انروز به مسافرت برده بود

من به مدت تقریبایکماه روی انها هروزه کار کردم فقط روی چاکرای قلب هردو کار کردم
و باان خانم گفتگو کردم که خودش هم باید به من کمک کند تا مشکلاتش را حل کند با ریشه یابی مشکلات را حل کند و گرنه باز هم بعد از مدتی ممکن هست بازهم شروع شود

با اطلاعتی که دریافت کردم ان مرد که من دران ساعت انرژی دادم درد قلب احساس کرده بوده و خانم که لحظه ورود مرد به خانه مرد به چشمش دوست داشتنی اماده هست و انگار اتفاقی نیفتاده هست و تقریبا مثل لیلی مجنون شده اند و اینها که شنیدم روحم زنده شد و احساس ارامشی در من ایجاد شد
روی تارهای اتری و قلب هردو که زیاد کار سختی نبود فقط با بنفش و صورتی زندگی در خانواده جورد نظر گلستان شده هست چون فرزندان خوشحالند و در ارامش

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
به نام خدا

تقریبا در ۴امین روز عید زن و شوهری بخاطر اختلاف در استانه طلاق بودند که شوهر به مدت ۳ روز خانه را بخاطر قهر ترک کرده بود و جواب تلفنها را نمی داد و روز عید را خوانواده در عذاب ناراحتی بودند و زن وسایل خود را جمع کرده بود و میخواست خانه را ترک کند فرزند دارند که از طریق فرزند به من اطلاع داده شد من حدود ساعت ۵ ونیم عصر پرانیک هیلینگ کار کردم ساعت ۱۱ شب پدر به خانه برگشت بعد از این همه نگرانی و بیخبری در ان ساعت شب امده بودو فردای انروز به مسافرت برده بود

و باان خانم گفتگو کردم که خودش هم باید به من کمک کند تا مشکلاتش را حل کند با ریشه یابی مشکلات را حل کند و گرنه باز هم بعد از مدتی ممکن هست بازهم شروع شود

با اطلاعتی که دریافت کردم ان مرد که من دران ساعت انرژی دادم درد قلب احساس کرده بوده و خانم که لحظه ورود مرد به خانه مرد به چشمش دوست داشتنی اماده هست و انگار اتفاقی نیفتاده هست و تقریبا مثل لیلی مجنون شده اند و اینها که شنیدم روحم زنده شد و احساس ارامشی در من ایجاد شد
روی تارهای اتری و قلب هردو که زیاد کار سختی نبود فقط با بنفش و صورتی زندگی در خانواده جورد نظر گلستان شده هست چون فرزندان خوشحالند و در ارامش
🥹🥹🥹❤️❤️❤️❤️

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
به نام خدا

اگر اثر این درمانگری موقت باشه چی؟؟
ینی ریشه درمان نشده باشه..

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
به نام خدا

درود بر مهین عزیز
خیلی عالی و زیباست که تونستی بهشون کمک کنی و آرامش رو به خانواده برگردونی احسنت بر شما😍
اما دقیقا همونطور که اشاره کردی برای ثبات وضعیت خودشون هم باید همکاری کنن.
قطعا باید در کنار درمان انرژیکی از روانشناس و مشاور کمک بگیریم. این انرژی درمانی اورژانسی که انجام دادی زوج رو در شرایطی قرار میده که به آرامش برسن و آمادگی مراجعه به روانشناس رو داشته باشن و مشکل رو اساسی حل کنید.
البته شما همیشه درمانهای عالی داشتی من فقط تجربه ام رو گفتم😇
شاد و موفق باشی 🥰🌹

آخرین ویرایش:

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
من تجربه های اندکی دارم اما شخصا تمام درمانهای موفق و زود بازده که داشتم تلفیق پزشکی کلاسیک و انرژی درمانی بوده.
در روان درمانی ها حتما از روانشناس و مشاور کمک گرفتم حتی چند مورد بود که علاوه بر جلسات مشاوره دارو هم مصرف میکردن و با انرژی درمانی به تسریع روند درمانشون کمک شد و در مدت کوتاهی نیازی به دارو و مشاوره نداشتن و فقط انرژی درمانی رو ادامه دادیم اما قطعا به کمک پزشک متخصص هرحوزه نیاز داریم و این موارد رو تک بعدی نمیشه حل کرد😇

آخرین ویرایش:

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
درود بر مهین عزیز
خیلی عالی و زیباست که تونستی بهشون کمک کنی و آرامش رو به خانواده برگردونی احسنت بر شما😍
قطعا باید در کنار درمان انرژیکی از روانشناس و مشاور کمک بگیریم. این انرژی درمانی اورژانسی که انجام دادی زوج رو در شرایطی قرار میده که به آرامش برسن و آمادگی مراجعه به روانشناس رو داشته باشن و مشکل رو اساسی حل کنید.
شاد و موفق باشی 🥰🌹
به نظرم مشاوره هم کمکی نمیکنه همین پاکسازی درون. دعا مراقبه دو قلب برای همه آدما واجبه

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
من تجربه های اندکی دارم اما شخصا تمام درمانهای موفق و زود بازده که داشتم تلفیق پزشکی کلاسیک و انرژی درمانی بوده.
در روان درمانی ها حتما از روانشناس و مشاور کمک گرفتم حتی چند مورد بود که علاوه بر جلسات مشاوره دارو هم مصرف میکردن و با انرژی درمانی به تسریع روند درمانشون کمک شد و در مدت کوتاهی نیازی به دارو و مشاوره نداشتن و فقط انرژی درمانی رو ادامه دادیم اما قطعا به کمک پزشک متخصص هرحوزه نیاز داریم و این موارد رو تک بعدی نمیشه حل کرد😇
منظورم از موقت اینه که اگه فقط برا یبار باشه که زوج بهم برگردن کافی نیس..ادامه باید داشته باشه. مشاوره میخاد..ریشه یابی میخاد..از یبار که انجام بدیم برگردن به هم کفایت نمیکنه به نظرم..😊😘

مهین جواهری

کاربر ویژه

و مولانا «شمس» را گفت: پس زخم‌هامان چه؟ و او پاسخ داد که: نور از محلِ آنها وارد می‌شود.
نور همان در کار‌ما نور پرانیک هیلینگ هست وقتی جای زخمها نارحتیها بیماریها درمان بشه و ارگانیکها و عناصر انرژی خوار نابود بشوند میشه گفت موقتی نیست ولی باتغیر سبک زندگی میتوان رابطه را بهتر پیش برد چون شرایط زندگی این زن و شوهر بخاطر خیانت بهم ریخته و این خانم بعد درمان گفت احساسم عادی شده و بخشیدمش این بدترین شرایط برای یک زن هست این ترمیم زخمها نشان از بهبودی رابطه میدهد رنگ صورتی معجزه زندگی این دو زوج فقط با تکنیک دستوری که هردو همدیگر را دوست داشته باشند

مهین جواهری

کاربر ویژه
درود بر مهین عزیز
شاد و موفق باشی 🥰🌹
دورود فاطمه عزیز
شرایط هردو جوری هست این مرد زن دوم اختیار گرفته و دو فرزندهم دارد که زن تازه متوجه شده که یا باید طلاق بگیرد یا تحمل کند البته بگفته ان خانم که این خانم خود هم دوفرزند دارد
خانم نیاز به تراپیست بود و کمی من راهنمایی کردم که چند تا کلاس برای رشد شخصی و سبک زندگی و ارامش خود چکار کند معرفی کردم

ولی زخم ان درمان شده چون بنا بگفته خانم من در قلبم و ذهنم ناراحت نیستم و می گویم مهم نیست که این چنین اتفاق افتاده هست الان درونش شاد و ارام شده هست
من فعلا درمان را متوقف کرده ام تا یکم بگذره دوباره شروع کنم تا وابستگی به انرژی من نداشته باشند

مهین جواهری

کاربر ویژه
به نظرم مشاوره هم کمکی نمیکنه همین پاکسازی درون. دعا مراقبه دو قلب برای همه آدما واجبه
بله دقیقا درسته مشاوره کمکهای بسزایی میکنه ولی جای زخمها ممکنه درمان نشه و یا باید هیپنوتیزم کنند و یا روان درمانی
هرچقدر مشکلات را رها کنی روحت ازادتر هست شاید یکی دو روز اول سخت باشه ولی رها سازی و فراموش کردن درمان هر مشکلات هست دقیقا ریشه هر مریضی در بعد روان ساکن هست اگر درمان شود بدن در تندرستی و روح در ارامش هست

مهین جواهری

کاربر ویژه
ولی من چندین مورد را بدون رفتن به روانشناس درمان کردم
یکی ضربه روحی شدید بعد جدایی که فصد خودکشی داشت تقریبا یکماه بعد حالش خوب شد و الان ازمون وکالت شرکت کرده و انید به زندگی برگشته
مورد دوم افسردگی و ضربه روحی دختر نوجوان بخاطر شکست عشقی که دوبار اقدام به خودکشی بود که یکبارش را من دم پنجره بود دیدم مهمان بودیم دختر همسایه ابن اقدام را انجام داد که من دران حال به اون انرژی دادم و از راه دور چندین درمان برلی او انجام دادم که حالش خوب شدو به زندکی عادی برگشت
مورد سوم پسری بخاطر درس سنگین پزشکی در ترکیه بود پدرش تردش کرده بود بخاطر پیدا کردن سیگار از وسایلش و او قصد خودکشی داشت از راه دور درمان شد و الان ادامه تحصیلش را میگذارند

ایتها رو گفتم که وقتی بیماران در مرحله اولین هستند با روان درمانی و بدون دخالت پزشک کلاسیک و یا روانشناس درمان را شروع کرد و موفق امیز هست

ولی در درمانهای که مریض چند سال درگیر هست باید روی ماهیت فکری ذهنی نشخوار ذهنی عصبی ترس استرس خشم نفرت و یا امثال اینها باید از پزشکی و روانشناسی استفاده کرد

ولی چون من خودم کلا به پزشک مراجعه نمیکنم لطف خدا بوده که پرانیک هیلینگ اشنا شدم چون هرچی رو با ان درمان میکنم حتی اشیا خراب شده

مهین جواهری

کاربر ویژه
منظورم از موقت اینه که اگه فقط برا یبار باشه که زوج بهم برگردن کافی نیس..ادامه باید داشته باشه. مشاوره میخاد..ریشه یابی میخاد..از یبار که انجام بدیم برگردن به هم کفایت نمیکنه به نظرم..😊😘
چرا اگر درمان اصولی باشه برگشت نیست هرچقدر عشق محبت زیاد بشه اتفاقات خوب در راه هست تارهای ناسالم و خراب بازسازی بشه لینکها وصل بشه محبت عشق جاری میشه بنظر من متاهلهای انجمن ازاین روش استفاده کنند متوجه معجزه این میشوند من روی پدر مادر خودم انجام دادم خیلی خوب جواب داده😁

مهین جواهری

کاربر ویژه
در دعا کردن پرانایی صورتی ارسال میشه و در مدیتیشن دوقلب بنفش الکتریکی تولید

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
ولی من چندین مورد را بدون رفتن به روانشناس درمان کردم
یکی ضربه روحی شدید بعد جدایی که فصد خودکشی داشت تقریبا یکماه بعد حالش خوب شد و الان ازمون وکالت شرکت کرده و انید به زندگی برگشته
مورد دوم افسردگی و ضربه روحی دختر نوجوان بخاطر شکست عشقی که دوبار اقدام به خودکشی بود که یکبارش را من دم پنجره بود دیدم مهمان بودیم دختر همسایه ابن اقدام را انجام داد که من دران حال به اون انرژی دادم و از راه دور چندین درمان برلی او انجام دادم که حالش خوب شدو به زندکی عادی برگشت
مورد سوم پسری بخاطر درس سنگین پزشکی در ترکیه بود پدرش تردش کرده بود بخاطر پیدا کردن سیگار از وسایلش و او قصد خودکشی داشت از راه دور درمان شد و الان ادامه تحصیلش را میگذارند

ایتها رو گفتم که وقتی بیماران در مرحله اولین هستند با روان درمانی و بدون دخالت پزشک کلاسیک و یا روانشناس درمان را شروع کرد و موفق امیز هست

ولی در درمانهای که مریض چند سال درگیر هست باید روی ماهیت فکری ذهنی نشخوار ذهنی عصبی ترس استرس خشم نفرت و یا امثال اینها باید از پزشکی و روانشناسی استفاده کرد

ولی چون من خودم کلا به پزشک مراجعه نمیکنم لطف خدا بوده که پرانیک هیلینگ اشنا شدم چون هرچی رو با ان درمان میکنم حتی اشیا خراب شده
خیلی هم عالی😍
دیدگاه ها متفاوته شاید براساس دیدگاهمون از کاری که انجام میدیم نتیجه میگیریم🥰

مهین جواهری

کاربر ویژه
روش من اسان بود میتوانید ان را تست کنید هر دو دستم استفاده کردم مثلا دست راستم چاکرای قلب خانم و دست چپ هم قلب مرد اول انرژی بنفش دادم و یا بنفش الکتریکی چندین تنفس بعد صورتی چندین تنفس به رنگ صورتی دستور دادم بااسم هردو شخص که همدیگر را دوست داشته باشید ۳بار تکرار و با ابی تصویب کردم بعد لینک ازاد

دقیقا تلفیقی شد مثل مدیتیشن دوقلب
اوایل که انرژی میدادم دردهایی در کف دستانم بود که بعد از هر پاکسازی انسدادها و عناصر ازبین رفت الان که که هردو را اسکن میکنم شدت ارتعاش چاکراهاشون خیلی زیاده میزان عشقان و دوست داشتن را اسکن میکنم فوق العاده زیاد هست

حتمن روی خود و عزیزانتان امتحان کنید و از نتایج و خلاقیاتتون اینجا بگید تا من و دیگران هم استفاده کنند

در مسیر رشد اگاهی مانا باشید دوستان

مهین جواهری

کاربر ویژه
خیلی هم عالی😍
دیدگاه ها متفاوته شاید براساس دیدگاهمون از کاری که انجام میدیم نتیجه میگیریم🥰
ممنون عزیزم❤

بله باید بدون قضاوت درمان کرد البته بستگی به شرایط بیماری هم دارد که چطور جلو ببریم یا به کمک علم پزشکی یا علم پرانیک

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
ممنون عزیزم❤

بله باید بدون قضاوت درمان کرد البته بستگی به شرایط بیماری هم دارد که چطور جلو ببریم یا به کمک علم پزشکی یا علم پرانیک
خانم جواهری پاکسازی جمعی چجوریه مثلا تعداد ۴ نفر ک همه تو یه خونه ایم از غم و استرس و نا امیدی؟

مهین جواهری

کاربر ویژه
خانم جواهری پاکسازی جمعی چجوریه مثلا تعداد ۴ نفر ک همه تو یه خونه ایم از غم و استرس و نا امیدی؟
مثلا به هر ۴نفر فکر می کنید و یا اسمشان را به ذهن میاورید و یک پروتکل را انتخاب می کنید استرس بعد چاکراها را پاکسازی و انرژی میدهید در هردو بعد فیزیکی و روانی میتوانید انجام دهید
به ناامیدی فکر کنید و به چاکراها انرژی بدهید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا