خواب رفتن هنگام انجام تمرین چشم سوم

صبا اشکوری

کاربر ویژه
سلام ودرود وسپاس فراوان دکتر آرام
استاد من هنگام انجام تمرین معمولا این چند روز که دارم انجام می دم همون اوائل تمرین خوابم می بره امروز خیلی تلاش کردم وبه خودم گفتم مقاومت کرده ونمی خوابم به نظرم سمت چپ تا پهلوی چپ رو شنیدم ولی بعدش یادم نمی آد و زمان گفتن شماره ۲۵ بیدار شدم تا شماره ۴۰ وبعد هم که فرمودین بیدار بشید یادم هست
البته متاسفانه من معمولا در تمارین دیگه هم در خلق آینده می خوام انجام بدم خوابم می بره البته اصلا دوست ندارم بخوابم ومی خوام که هوشیار باشم وحرفهاتون رو بشنوم
استاد میشه تمرین چشم سوم رو نشسته انجام بدم تا ان شاءالله
خوابم نبره

با تشکر فراوان

رضا نخلبند

کاربر ویژه
استاد من هنگام انجام تمرین معمولا این چند روز که دارم انجام می دم همون اوائل تمرین خوابم می بره امروز خیلی تلاش کردم وبه خودم گفتم مقاومت کرده ونمی خوابم به نظرم سمت چپ تا پهلوی چپ رو شنیدم ولی بعدش یادم نمی آد و زمان گفتن شماره ۲۵ بیدار شدم تا شماره ۴۰ وبعد هم که فرمودین بیدار بشید یادم هست
البته متاسفانه من معمولا در تمارین دیگه هم در خلق آینده می خوام انجام بدم خوابم می بره البته اصلا دوست ندارم بخوابم ومی خوام که هوشیار باشم وحرفهاتون رو بشنوم
خوابم نبره

با تشکر فراوان
طبیعیه، منم از ده بار انجام، شش بارشو خوابیدم، ولی طبق گفته استاد حتی اگه بخوابیم هم تلقینات کار خودشونو انجام میدن

فرزانه جعفری

کاربر ویژه
خوابم نبره

با تشکر فراوان
برا منم اتفاق میوفته، هرچی سعی می کنم خوابم نبره نمیشه، یهو بیدار میشم می بینم به تنفس 18،19 رسیدم

Dr.Aram

تیم مدیریت
به دلیل اینکه تکنیک آدمک در ابتدای همه این تمرین‌ها هست شما را در حالت تتا قرار می‌دهد و تتا حالت خواب هست شما وارد حالت خواب طبیعی خواهید شد .
البته ما می‌خواهیم شما در این وضعیت آگاه باشید
برای اینکه بتوانید آگاهی خود را حفظ کنید باید نشسته یا نیمه نشسته انجام دهید.
و یا با حضور ذهن تمرین‌ها را انجام دهید
البته انجام مکرر تمرینات باعث بالا رفتن سطح آگاهی شما و سطح تسلط شما می‌شود

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا