کریستال درمانی

رویا نجفی

کاربر ویژه
خواسته فردی که دنبال شغل هست رو روی کاغذ نوشتم و کریستال رو پاکسازی و شارژ کردم و دستور دادم به مدت یکماه روی خواسته کار کنه و کریستال رو روی کاغذ قرار دادم و هر هفته هم شارژ کردم و دستور رو تکرار کردم .

چند تا از رزومه هایی که فرستاده پذیرفته نشده و یکماه تموم شده و هیچ نتیجه مثبتی نگرفته .

استاد ایراد کار از چیه ؟ مراحل رو درست انجام دادم ؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
ایراد کار اینجاست که همونطور که به شما در کلاس هم کاملاً توضیح دادم کریستال‌ها کارهایی که انجام میدن کاملاً مشخص است پاکسازی چاکراها انرژی دادن چاکراها و محافظت کردن از انرژی‌های ما در برابر انرژی‌های منفی.
پس کریستال‌ها بر روی انرژی‌ها کار می‌کنند.
اگر می‌خواهید کریستال‌ها کاری غیر از این انجام دهند باز هم باید با انرژی کار کنید اگر می‌بینید بعضی از افراد بدون اینکه روی کاغذی بنویسند نتایجی را می‌گیرند به دلیل این هست که با انرژی خود به کریستال‌ها دستور می‌دهند و صرف نوشتن یک کاغذ کریستال نمی‌فهمد که منظور شما چیست

رویا نجفی

کاربر ویژه
ممنون از پاسختون

استاد منم با انرژی خودم کریستال رو شارژ کردم و برنامه ریزی کردم .

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
خواسته فردی که دنبال شغل هست رو روی کاغذ نوشتم و کریستال رو پاکسازی و شارژ کردم و دستور دادم به مدت یکماه روی خواسته کار کنه و کریستال رو روی کاغذ قرار دادم و هر هفته هم شارژ کردم و دستور رو تکرار کردم .

چند تا از رزومه هایی که فرستاده پذیرفته نشده و یکماه تموم شده و هیچ نتیجه مثبتی نگرفته .

استاد ایراد کار از چیه ؟ مراحل رو درست انجام دادم ؟
سلام برای خواسته ها میشه دو قلب. و دعا رو انجام داد.

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا