آبله مرغان

مهین جواهری

کاربر ویژه
یا شافی

برادرزاده یکم ونیم ساله ام ابله مرغان گرفته بود که درکنار درمانهای پزشکی من هم پرتکل ابله مرغان انجام دادم و درمان شدچون بعد چند روز متوجه شدم درمان شروع کردم که بعد ۳ روز خوب شدند

استاد من این درمان را بدون کریستال انجام دادم که با یکبار درمان شد ایا بازهم ادامه بدهم یا نه استا سوالم خیلی مهمه من چندین بیماری را با یکبار و دوبار درمان کامل انجام دادم که ریشه کن شده است مثل آسم و یا میگرن و یا مچی که ورم ارتروز داشت یا اسپاسم شدید گردن انجام دادم که در این مدت کم خوب شدند ایا من دوره درمان را کامل کنم حداقل دوهفته یا همان که کاملا خوب شدند دوره نقاهت را انجام ندهم چون بعد ازمایشات کاملا خوب شدگی را نشان میدهد

و اینکه استاد من دیگه کمتر از کریستال استفاده میکنم و درمان و جوابدهی ان زودتر از قبلتر شده میتونه ربطی به افزایش انرژی درونی من باشه؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
سوال مهم این هست که چرا بیمار با یک جلسه بهبود پیدا می‌کند یا اینکه چرا بیمار بهبود پیدا می‌کند
علت بهبودی بیمار خود بیمار هست و ما کمک می‌کنیم که سیر بهبودی و عملیات بهبودی شروع شود یا سرعت پیدا بکند
اگر بخواهم مثالی را بزنم مثل ماشینی هست که برای روشن شدن نیاز به استارت دارد ما زمانی که آن را استارت می زنیم ماشین دیگر نیازی به کار ما ندارد و به حرکت خود ادامه می‌دهد.
در درمان هم دقیقاً به همین صورت است زمانی که شما یک جلسه یا چند جلسه درمان را انجام می‌دهید اگر سیستم انرژی بدن خوب باشد بعد از این با انرژی شما استارت می‌گیرد دیگر به انرژی شما نیاز ندارد و خودش بهبودی را کامل می‌کند
اما در بعضی از بیماری‌ها سیستم انرژی بدن بسیار ضعیف است و نیاز دارد که ما درمان را برای آنها کامل انجام بدهیم تا بهبودی کامل اتفاق بیفتد
اینجا کاملا به درمانگر برمی‌گردد و قدرت و توانمندی و مهم‌تر از همه تجربه درمانگر.
تجربه درمانگر با قدرت درمانگر فرق می‌کند
تجربه درمانگر با درمان‌های متعددی ایجاد می‌شود که انجام می‌دهد و قدرت درمانگر به تمرین‌هایی برمی‌گردد که درمانگر انجام می‌دهد

مهین جواهری

کاربر ویژه
سوال مهم این هست که چرا بیمار با یک جلسه بهبود پیدا می‌کند یا اینکه چرا بیمار بهبود پیدا می‌کند
علت بهبودی بیمار خود بیمار هست و ما کمک می‌کنیم که سیر بهبودی و عملیات بهبودی شروع شود یا سرعت پیدا بکند
اگر بخواهم مثالی را بزنم مثل ماشینی هست که برای روشن شدن نیاز به استارت دارد ما زمانی که آن را استارت می زنیم ماشین دیگر نیازی به کار ما ندارد و به حرکت خود ادامه می‌دهد.
در درمان هم دقیقاً به همین صورت است زمانی که شما یک جلسه یا چند جلسه درمان را انجام می‌دهید اگر سیستم انرژی بدن خوب باشد بعد از این با انرژی شما استارت می‌گیرد دیگر به انرژی شما نیاز ندارد و خودش بهبودی را کامل می‌کند
اما در بعضی از بیماری‌ها سیستم انرژی بدن بسیار ضعیف است و نیاز دارد که ما درمان را برای آنها کامل انجام بدهیم تا بهبودی کامل اتفاق بیفتد
اینجا کاملا به درمانگر برمی‌گردد و قدرت و توانمندی و مهم‌تر از همه تجربه درمانگر.
تجربه درمانگر با قدرت درمانگر فرق می‌کند
تجربه درمانگر با درمان‌های متعددی ایجاد می‌شود که انجام می‌دهد و قدرت درمانگر به تمرین‌هایی برمی‌گردد که درمانگر انجام می‌دهد
سپاس استاد بزرگوار مانا باشید🌱

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا