استند گذاری و رفع مشکل کرونر

خلیل شهریاری

کاربر ویژه
سلام و عرض ادب و احترام
حضور استاد گرامی و دیگر همراهان
یک تجربه
قبل از شرکت در دوره پرانیک ، خواهرم ۵۵ ساله بر اساس تشخبص متخصص از طریق سی تی آنژیو مشخص شده بود دو رگ قلبشون باید آنژیوگرافی و باز شود.
من از طریق ذهن استند فنری بردم گذاشتم تو اون دوتا رگ و گفتم برو همونجای مشکل دار قرار بگیر تا رگ باز بشه!!🤔🤔🤔😂😂😂
به ایشون با قاطعیت گفتم مشکلتون حل شد و گفتن که راحتتر شدم (ولی چون قلب بود و به کارم ۱۰۰٪ ایمان نداشتم پیشنهاد دادم قبل عمل ، یه سی تی دیگر بگیره
ولی پزشکش در تهران قبول نکرده بود و عمل آنژیو را انجام داده بود . ولی بعد به خواهرم گفته بود که طبق سی تی دستگاه را بردم ولی رگ قلبتون مشکلی نداشت و باز بود🤗🤗🤗🤗🤗🫠😐😐👍👍
حالا که در این دوره شرکت کردم مفهوم دستور دادن را متوجه شدم
ممنون استاد که خاضعانه هستین و بر دانش ما افزون میشود

Dr.Aram

تیم مدیریت
بله دقیقاً زمانی که در ذهنمان کاری را انجام می‌دهیم و اراده می‌کنیم در واقع یک نوع دستور دادن به انرژی‌ها هست که هر چقدر واضح‌تر و دقیق‌تر باشد آن کار درست‌تر و صحیح‌تر انجام می‌شود
در واقع تکنیکی که شما انجام داده‌اید همان انرژی درمانی با آجنا هست که ما خیلی توصیه نمی‌کنیم چون خیلی قدرتمند است ولی ممکن هست آلودگی داشته باشد

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
سلام و عرض ادب و احترام
حضور استاد گرامی و دیگر همراهان
یک تجربه
قبل از شرکت در دوره پرانیک ، خواهرم ۵۵ ساله بر اساس تشخبص متخصص از طریق سی تی آنژیو مشخص شده بود دو رگ قلبشون باید آنژیوگرافی و باز شود.
من از طریق ذهن استند فنری بردم گذاشتم تو اون دوتا رگ و گفتم برو همونجای مشکل دار قرار بگیر تا رگ باز بشه!!🤔🤔🤔😂😂😂
به ایشون با قاطعیت گفتم مشکلتون حل شد و گفتن که راحتتر شدم (ولی چون قلب بود و به کارم ۱۰۰٪ ایمان نداشتم پیشنهاد دادم قبل عمل ، یه سی تی دیگر بگیره
ولی پزشکش در تهران قبول نکرده بود و عمل آنژیو را انجام داده بود . ولی بعد به خواهرم گفته بود که طبق سی تی دستگاه را بردم ولی رگ قلبتون مشکلی نداشت و باز بود🤗🤗🤗🤗🤗🫠😐😐👍👍
حالا که در این دوره شرکت کردم مفهوم دستور دادن را متوجه شدم
ممنون استاد که خاضعانه هستین و بر دانش ما افزون میشود
سلام توی خلسه رفتین وتکنیک القای ذهنی رو اجراکردید یاهمانطور روبروی بیمار فقط باتمرکز این دستور رو دادید؟؟؟ لطفایه توضیح مختصرخواستم ممنونم

خلیل شهریاری

کاربر ویژه
سلام توی خلسه رفتین وتکنیک القای ذهنی رو اجراکردید یاهمانطور روبروی بیمار فقط باتمرکز این دستور رو دادید؟؟؟ لطفایه توضیح مختصرخواستم ممنونم
سلام آقا
بصورت تصوری انجام دادم و دستوری
و مواد زاید کنده شده از عروق را هم دستوری از بین برده که دچار آمبولی و گرفتگی مویرگها در جایی دیگر از بدن نشود
درخشان باشین

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام آقا
بصورت تصوری انجام دادم و دستوری
و مواد زاید کنده شده از عروق را هم دستوری از بین برده که دچار آمبولی و گرفتگی مویرگها در جایی دیگر از بدن نشود
درخشان باشین
همانطور که گفتم این تکنیک باعث آلودگی درمانگر مخصوصاً در بیماران سرطانی و تومورها می‌گردد

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا