انرژی دادن

زهرافرشادمهر

کاربر ویژه
سلام استاد من یک هفته انرژی درمانی برای بیماری خودم که ارتریت روماتید بود انجام میدادم ولی اثری نداشت با خودم گفتم دوستان همه نتیجه گرفتند پس مشکل از کار منه قبل از شروع درمان جینسینگ استفاده کردم و در حین انرژی دادن تنفسم بیشتر و عمیقتر شد.موقع تنفس دادن خیلی کشیده اروم و اهسته اینکارو کردم جالب بود که انرژی که از دستم خارج میشد رو خیلی واضح حس میکردم که با شدت خارج میشه و موقعی که تنفسم قطع میشد انرژی دستم هم همون لحظه قطع میشد وقتی یک ساعت از درمانم گذشته بود و انرژی کمتر شد تنفسی که میدادم ضعیفتر شده بود و متوجه میشدم انرژی از دستم کمتر بیرون میاد. دیشب برای اولین بار ارومتر و درد کمتری داشتم الان متوجه شدم طریقه ی انرژی دادن درست چطوریه.
ممنون از استاد عزیزم دکتر ارام💞🌺

خلیل شهریاری

کاربر ویژه
بله ولی موقع انرژی درمانی نمیدونم استفاده میشه کرد یا نه؟ گفتم شاید نمیشه خورد😅
سلام
کمی مزاح بود
عموما قبل از شروع درمان برای داشتن انرژی کافی استفاده میکنیم
از طرفی ، درمان هر مورد که خیلی زمان بر نیست که تخلیه انرژی کامل داشته باشیم
و توصیه شده جهت بیمارانی مانند ام اس (که انرژی خوار هستند) از قرار دادن یک کریستال در دست بیمار ، یا کنار بیمار و یا درمانگر استفاده شود
تندرست و بهاری باشین

خلیل شهریاری

کاربر ویژه
درست میفرمایید ولی من به خاطر لنفنودایی که توی سینم دارم نمیتونم از کریستال استفاده کنم
بامید شفای عاجل
حاضرم واستون انرژی درمانی و یک روش گیاه درمانی اونم از راه دور انجام بدم
دو سال قبل خانمی بود که هر یکی دوماه پستانشو باید عمل جراحی میکرد بعلت عود لنفود و خروج ترشحات
واسش انجام همین کار را غیر حضوری انجام دادم و نتیجه داد و و دیگر عود نکرد

Dr.Aram

تیم مدیریت
همونطور که قبلاً هم گفته بودیم برخی از مواقع سطح انرژی درمانگر پایین است که بهتر هست از جنسینگ برای بالا بردن سطح انرژی خودش استفاده کند
شما هم می‌توانید از این تکنیک استفاده کنید و سطح انرژی تان را بالا ببرید و برای اینکه نتیجه درمان برای شما ثبات پیدا بکند حداقل باید یک ماه تا دو ماه برای بیماری‌تان درمان انجام دهید
ریشه جنسینگ یک گیاه است که انرژی و پرانای زیادی وارد بدن می‌کند و ما می‌توانیم برای کمبود انرژی و ناتوانی‌ها و ضعف‌ها از آن استفاده کنیم
مصرف آن از نیم تا ۳ گرم در روز می‌تواند
در برخی از افراد ممکن هست فشار خون آنها را بالا ببرد

زهرافرشادمهر

کاربر ویژه
بامید شفای عاجل
دو سال قبل خانمی بود که هر یکی دوماه پستانشو باید عمل جراحی میکرد بعلت عود لنفود و خروج ترشحات
تشکر از لطفتون فعلا داخل سونوی قبلی پیشرفت نکرده بود، سونوی جدید رو انجام دادم حتما ازتون کمک میگیرم،بازم ممنونم🙏🌹

Dr.Aram

تیم مدیریت
بامید شفای عاجل
درود بر آقای خلیل شهریاری عزیز
برای درمان بیماری‌ها روش‌های مختلفی وجود دارد در این انجمن هم تکنیک‌های مختلفی هست ه ما در هر اتاق فقط در مورد همان صحبت می‌کنیم.
به همین دلیل در این اتاق و در این انجمن فقط در مورد روش‌ها و تکنیک‌های انرژی درمانی و آن هم به سبک پرانیک هیلینگ صحبت می‌شود و به غیر از این از روش‌های درمانی دیگر استفاده نمی‌کنیم.
از طرف دیگر در این انجمن هر فردی فقط خودش کار می‌کند هیچ کسی به کس دیگری کمک نمی‌کند.
چون افراد باید خودشان یاد بگیرند.
به همین دلیل ممنون می‌شوم که روش‌هایی را غیر از انرژی درمانی توصیه نکنید و برای کسی هم درمانی را قبول نکنید
ممنون

خلیل شهریاری

کاربر ویژه
درود بر آقای خلیل شهریاری عزیز
برای درمان بیماری‌ها روش‌های مختلفی وجود دارد در این انجمن هم تکنیک‌های مختلفی هست ه ما در هر اتاق فقط در مورد همان صحبت می‌کنیم.
به همین دلیل در این اتاق و در این انجمن فقط در مورد روش‌ها و تکنیک‌های انرژی درمانی و آن هم به سبک پرانیک هیلینگ صحبت می‌شود و به غیر از این از روش‌های درمانی دیگر استفاده نمی‌کنیم.
از طرف دیگر در این انجمن هر فردی فقط خودش کار می‌کند هیچ کسی به کس دیگری کمک نمی‌کند.
چون افراد باید خودشان یاد بگیرند.
به همین دلیل ممنون می‌شوم که روش‌هایی را غیر از انرژی درمانی توصیه نکنید و برای کسی هم درمانی را قبول نکنید
ممنون
سلام اسناد گرانقدر
پوزش ، امیدوارم حمل بر اساعه ادب نشده باشد
حتما رعایت خواهد شد
و پیشنهادم فقط برای وجود راههای درمانی دیگر بود برای افزایش دانش همراهان در انجمن
بازم عذرخواهی
پاینده و مستدام باشین استاد با وقار و ارجمند

آخرین ویرایش:

Dr.Aram

تیم مدیریت
همه دوستانی که در این اتاق هستند تخصص‌های زیادی دارند و کاملاً هم درست است
ما سعی می‌کنیم خودمان هم اگر فردی از بحث انرژی درمانی سوال می‌پرسد در مورد هیپنوتیزم صحبت نکنی

چون هدفمان اینجا این هست که با روش انرژی درمانی یاد بگیریم چون در این زمینه تخصص داریم

سلام استاد من یک هفته انرژی درمانی برای بیماری خودم که ارتریت روماتید بود انجام میدادم ولی اثری نداشت با خودم گفتم دوستان همه نتیجه گرفتند پس مشکل از کار منه قبل از شروع درمان جینسینگ استفاده کردم و در حین انرژی دادن تنفسم بیشتر و عمیقتر شد.موقع تنفس دادن خیلی کشیده اروم و اهسته اینکارو کردم جالب بود که انرژی که از دستم خارج میشد رو خیلی واضح حس میکردم که با شدت خارج میشه و موقعی که تنفسم قطع میشد انرژی دستم هم همون لحظه قطع میشد وقتی یک ساعت از درمانم گذشته بود و انرژی کمتر شد تنفسی که میدادم ضعیفتر شده بود و متوجه میشدم انرژی از دستم کمتر بیرون میاد. دیشب برای اولین بار ارومتر و درد کمتری داشتم الان متوجه شدم طریقه ی انرژی دادن درست چطوریه.
ممنون از استاد عزیزم دکتر ارام💞🌺
سلام دوستان زعفران و زنجبیل هم همین انرژی عالی رو دارن من معمولا از این دو تا استفاده می کنم در پناه نور الهی باشید 💖

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا