دیدن هاله از طریق موبایل

یسری سیاحی

کاربر ویژه
سلام به استاد گرامی و دوستان نازنین
یک تجربه ی جالب داشتم که دوست داشتم با شما به اشتراک بگذارم
در یک جا مثل اتاق بایستید چراغ ها رو خاموش کنید یعنی تاریک باشد و دوربین مویایل رو باز کنید و مثل حالتی که میخواهید عکس سلفی بگیرید به تصویر خودتون نگاه کنید سعی کنید چند ثانیه به هاله اطراف صورتتون خیره بشید پشتتون نباید دیولر رنگی باشه بهتره جلوی در قهوه ای اناق باستید شال و روسری نداشته باشید و بهتره لباستون رنگ خنثی باشه چند لحظه نگاه کنید و هاله ایی با رنگ خاصی میبینید و شگفت زده میشید من که پریدم تو هوا رنگم صورتی عالب با کمی سبز روشن قاتی بود

سلام یسری نازنین خوبین🌺🤩
بسیار عالی خیلی خوبه تجربه میکنیم
حالا یک روش هم من تازه یاد گرفتم این هم خیلی جالبه امتحان کنید
انگشت شصت و انگشت اشاره دستتون و نزدیک هم بگیرید طوری که یک سانت فاصله داشته باشن به ابن صورت 👌🏼 بعد تمرکز کنید به فضای بین دو انگشت چند ثانیه همون موقع هاله دور انگشتتون و میبینید بعد انگشتتون و آروم از هم دور کنید چقدر هاله خوشرنگ و زیبایی به وضوح میبینید . این عالیه 👌🏼👌🏼👌🏼هاله دست من فیروزه ای خیلی روشن و شفاف بود ولی بعد تغییر رنگ داد بستگی به شرایط بدن داره.فوق العادس💗💗💗
امتحان کنید حتما💗

آخرین ویرایش:
قرمز❤ : مشتاق قدرتمند حیاتی
سبز💚 : خلاق ، فراوانی ، شفادهنده
طلایی کهربایی💫 : با اراده ، با اعتماد به نفس ، عزت نفس
یاسی بنفش 💜 : جادویی ، معنوی
نارنجی 🧡 : خوش بین ، الهام گرفته ، مطمئن
فیروزه ای 💙 : حساس جذاب شهودی
سفید 💟 : معجزه گر ، خالق ، روحانی
زرد 💛 : فعال ، هوشمند ، بیدار

یسری سیاحی

کاربر ویژه
سلام یسری نازنین خوبین🌺🤩
بسیار عالی خیلی خوبه تجربه میکنیم
حالا یک روش هم من تازه یاد گرفتم این هم خیلی جالبه امتحان کنید
انگشت شصت و انگشت اشاره دستتون و نزدیک هم بگیرید طوری که یک سانت فاصله داشته باشن به ابن صورت 👌🏼 بعد تمرکز کنید به فضای بین دو انگشت چند ثانیه همون موقع هاله دور انگشتتون و میبینید بعد انگشتتون و آروم از هم دور کنید چقدر هاله خوشرنگ و زیبایی به وضوح میبینید . این عالیه 👌🏼👌🏼👌🏼هاله دست من فیروزه ای خیلی روشن و شفاف بود ولی بعد تغییر رنگ داد بستگی به شرایط بدن داره.فوق العادس💗💗💗
امتحان کنید حتما💗
سلام مژگان عزیزم واااو چه خوب امتخانش میکنم مرررسی 😍

واااو😍😍😍 امتحان کردم هاله م صورتی بود مررسی
صورتی در هاله نشان دهنده نرمی ، تسلیم عشق به دیگران است رنگی از شفقت فزاینده لطافت مهربانی و طبیعت ملایم است
هنگامی که در هاله همراه با رنگهای پاستلی دیده شود میتواند نشان دهنده فردی آرام متواضع و با عشق به تمام بشریت باشد.💗💗💗💗💗💗💗💗💗

مهین جواهری

کاربر ویژه
قرمز❤ : مشتاق قدرتمند حیاتی
سبز💚 : خلاق ، فراوانی ، شفادهنده
طلایی کهربایی💫 : با اراده ، با اعتماد به نفس ، عزت نفس
یاسی بنفش 💜 : جادویی ، معنوی
نارنجی 🧡 : خوش بین ، الهام گرفته ، مطمئن
فیروزه ای 💙 : حساس جذاب شهودی
سفید 💟 : معجزه گر ، خالق ، روحانی
زرد 💛 : فعال ، هوشمند ، بیدار
دقیقا رنگ هاله که من میبینم این رنگ بنفش ولی کمی روشنتر هست هاله غالب من که زیاد هست بنفش هست
همه رنگها در هاله انسان وجود دارد و اولین ان فیروزه ای هست

Dr.Aram

تیم مدیریت
هرچند که در اکثر جاها می‌گویند که شما باید به صورت حضوری در کنار فردی باشید تا انرژی او را ببینید ولی در نظر داشته باشید که انرژی‌ها در بعد دیگری هستند و شما در هر بعدی می‌توانید و در هر فاصله‌ای می‌توانید انرژی فرد را ببینید همانطور که می‌توانید از فاصله دور انرژی فرد را اسکن کنید
که این عمل را نیز با استفاده از موبایل قابل انجام است

رویا نجفی

کاربر ویژه
سلام به استاد گرامی و دوستان نازنین
یک تجربه ی جالب داشتم که دوست داشتم با شما به اشتراک بگذارم
در یک جا مثل اتاق بایستید چراغ ها رو خاموش کنید یعنی تاریک باشد و دوربین مویایل رو باز کنید و مثل حالتی که میخواهید عکس سلفی بگیرید به تصویر خودتون نگاه کنید سعی کنید چند ثانیه به هاله اطراف صورتتون خیره بشید پشتتون نباید دیولر رنگی باشه بهتره جلوی در قهوه ای اناق باستید شال و روسری نداشته باشید و بهتره لباستون رنگ خنثی باشه چند لحظه نگاه کنید و هاله ایی با رنگ خاصی میبینید و شگفت زده میشید من که پریدم تو هوا رنگم صورتی عالب با کمی سبز روشن قاتی بود
ممنون که تجربتون رو به اشتراک گذاشتید 🙏🙏

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام آقای دکتر خوبین 🍃
دو روز میشه هاله دستم دورش آبی هست وسطش رنگ خود هاله و دورش آبی یعنی مفهومش چی میتونه باشه؟راهنمایی میفرمایید؟
اولین هاله انرژی بدن آبی متمایل به بنفش یا آبی هست که چراغ‌های الکل سوز تولید می‌شود و در فاصله یک الی دو سانتی متری بدن می‌باشد

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا