تجربه من

مهین جواهری

کاربر ویژه
باسلام درود خدمت استاد بزرگوار

من تایم آنلاین پاکسازی رو نتونستم شرکت کنم ولی ضبط شده را گوش دادم در انجا استاد گفت ممکنه ضبط شده اثر نداشته باشد
ولی من تجربه ای که دراین مورد داشتم من گوشی رو گذاشتم رو چاکرا قلبم و هرچاکراهی که پاکسازی و انرژی دهی میشد را حس میکرد و چرخش انرژی ها را متوجه میشدم حتی گردنم که بخاطر خواب گرفتگی جزئی داشت در گردنم احساس و پاکسازی اجنا کنید سردرد شدم بخاطر انرژی زیاد که دریافت کردم و یا ارامشی که قلبم احساس کردم

مهین جواهری

کاربر ویژه
استاد من چهارشنبه ساعت ۷ میدونستم که پاکسازی انجام میشود ولی متاسفانه بخاطر کار پیش امده تایم رو از دست دادم ولی پذیرش داشتم که پاکسازی میکنید بعد ۸ به بعد متوجه تایم که شدم حالت دراز کش ماندم و به پاکسازی که انجام دادید فکر کردم همه چاکراهام شروع به پاکسازی و چرخش انرژی داشت مخصوص چاکرا ریشه دقیقا باچشم باز بودم حتی انرژی تا کف پاها هم در حال گردش بود
استاد این میتونه مربوط به پذیرش من باشه چون انرژی هیچوقت که از بین نمی رود و شما بزرگوار هم ان را ارسال کرده بودید حتی تا ساعت ۱۲ شب من روی قاعده ای چرخش انرژی داشتم ایا این امکان وجود دارد چون خیلی برام عجیب بود

مهین جواهری

کاربر ویژه
استاد ایا بدون کریستال درمان کنیم این بنفش اثر بیشتر دارد و یا ان رنگ سنگ و یا اصلا ربطی به هاله رنگ بدن ندارد
ولی طبق دریافتیهام درصد رنگها بیشتر باشه خالص و کمی تنفس سفید باشه اثر درمانی خیلی زودتر انجام میگیرد

Dr.Aram

تیم مدیریت
اینکه با کریستال درمان کنیم یا بدون کریستال بستگی به تجربه درمان خودمان دارد یا بیمارمان دارد
یعنی ممکن هست که یک درمانگر با کریستال بهتر کند یا یک درمانگر بدون کریستال
حتی ممکن هست که بر روی یک بیمار با کریستال بهتر باشد و با روی یک بیمار دیگر فرق کند

من کمرم چند روزه مشکل پیدا کرده و خود درمانی انجام میدهم که رو به بهبودی هست من بابرنامه ضبط شده کمرم بشدت بهبود پیدا کرده چون گردش انرژی در این قسمت تا چند ساعت مانده بود
سلام خانم جواهری عزیز خوبین کمر دردتون بهترشده ؟
در چه حال هستید با تمرینات انجام میدید؟

مهین جواهری

کاربر ویژه
سلام خانم جواهری عزیز خوبین کمر دردتون بهترشده ؟
در چه حال هستید با تمرینات انجام میدید؟
سلام مژگان عزیزم ممنونم که جویای احوال شدید الحمدلله روبه بهبودی هستم

روی کمرم کار میکنم البته دوسه باری درمان را فقط مستقیما روی کمرم انجام دادم که خدا رو شکر روبه بهبودی هستم و اینکه یک مدیتیشن در تمرینات چشم سوم هست باون که وصل زمین شدم و جریان انرژی و ستون نور بود تاثیر داشت خدا رو شکر بهترم

مهین جواهری

کاربر ویژه
تمرینات اصطکاک گلو و زمزمه زنبور و صدای اوم رو باترمی انجام میدهم که فشار بگلو نیاد وقتی بافشار باشه دیدم تار میشه هرچقدر باارامش انجام دهیم اثر گزاره چون حرکت ریز انرژی رو تو خونمون دیدم باور نکردی بود که تو خونه یعنی اینقدر انرژی در حال حرکت هست خیلی زیبا بود من قبلا چشم سومم کمی باز شده بود توسط انرژی درمانی بیشترم شد ولی این تنفس که از حلق انتهای که میگریم و انرژی رو به بالا میفرستیم جریان انرژی رو که از روی بینیم میره بخوبی احساس میکنم و این خیلی برام خوشایند بود

و اینکه ما انرژی درمانی هم کار کردیم میتونیم ازاین دوروش تلفیقی استفاده کنیم پروسه زودتر انجام میشه

درسته خیلی خوبه با چند بار تمرین درست میشه من همون شب اول آموزش دو تا مدیتیشن هارو انجام دادم برام خوشایند بود خیلی به
خواب عمیقی فرو رفتم که اولین شبی بود که من خواب ندیدم .ولی خانم جواهریان همون تکنیک اولی که اقای دکتر گفتن خیلی ارتباط برقرار کردم و خوب بوده برام

سلام مژگان عزیزم ممنونم که جویای احوال شدید الحمدلله روبه بهبودی هستم

روی کمرم کار میکنم البته دوسه باری درمان را فقط مستقیما روی کمرم انجام دادم که خدا رو شکر روبه بهبودی هستم و اینکه یک مدیتیشن در تمرینات چشم سوم هست باون که وصل زمین شدم و جریان انرژی و ستون نور بود تاثیر داشت خدا رو شکر بهترم
خداروشکر بهتر هم میشید سعی کنید به هیچ عنوان عصبی نشوید یا همچنین استرس روی کمردرد تاثیر داره

مهین جواهری

کاربر ویژه
درسته خیلی خوبه با چند بار تمرین درست میشه من همون شب اول آموزش دو تا مدیتیشن هارو انجام دادم برام خوشایند بود خیلی به
خواب عمیقی فرو رفتم که اولین شبی بود که من خواب ندیدم .ولی خانم جواهریان همون تکنیک اولی که اقای دکتر گفتن خیلی ارتباط برقرار کردم و خوب بوده برام
استاد گفتند که با کدوم تکنیک راحت هستید اون رو انجام بدید

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
ولی من وقتی مدیتیشن روت شدن رو انجام دادم در بی وزن بودن ترین حالت زندگیم بودم سبک و ارام بودم فقط بصورت یک لحظه احساس کردم در بدنم نیستم چون یکم به این حالت توجه کردم برگشتم به بدن
وای منم خیلی عالی بود ولی فقط چند ثانیه بود ....

مهین جواهری

کاربر ویژه
بله من راحت ترم ولی استاد گفتند ۷ روز انجام بدیم برای همیشه میشود انجام داد؟
استاد گفتن هرچقدر انجام بدیم در بعدهای بالاتر میریم حالا باخودمونه تا چه حد انجام بدیم

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا