نیکی آقاجانی
کاربر ویژه
سلام استاد برای اینکه روابط خواهر برادری صمیمی تر بشه بهترین و سریع ترین و کارامدترین راه کدام یک از روشهایی هست که به ما اموزش دادید 
دورودسلام استاد برای اینکه روابط خواهر برادری صمیمی تر بشه بهترین و سریع ترین و کارامدترین راه کدام یک از روشهایی هست که به ما اموزش دادید![]()
باسلام خانم جواهری برای همکاری که درمحیط کار رواعصابت بره واذیتت کنه وداره کارایی مکنه که موقعیت مارابخطربندازه برای دورکردنش از اون محیط کاری یا مطیع ساختنش باید چکارکرد ؟؟؟ممنونمدورود
طبق تجربه مشابه که داشتم روی خواهر برادری که قهر بودند کار کردم سریعترین روش روی لینکها و تار اتری هردو بود که به انها بنفش صورتی دادم کنتر از جند روز اشتی کردند
روش دیگر روی دوبرادر بود که روی خشم و نفرت انها از بعد روانی کار کردم که این با بنفش الکتریکی بود دقیقا بعد نیم ساعت اثر کرد چون از خانه قهر کرده و رفته بود و اوضاع بدی بود بعد کات انرژی تیم ساعته اشتی کرده بودند
درود بر اقای شیر زاد اصلا از تکنیک دور ساختن استفاده نکنید که کارما دارد و بخودتون برمیگرددباسلام خانم جواهری برای همکاری که درمحیط کار رواعصابت بره واذیتت کنه وداره کارایی مکنه که موقعیت مارابخطربندازه برای دورکردنش از اون محیط کاری یا مطیع ساختنش باید چکارکرد ؟؟؟ممنونم
درود بر اقای شیر زاد اصلا از تکنیک دور ساختن استفاده نکنید که کارما دارد و بخودتون برمیگردد
_هرروز وقتی سر کار میرید سپر بنفش صورتی برا خودتون بسازید و دستور مورد نظرتون رو بدهید که انرژی منفی ها رو از شما دو کند و یا نگذارد عصبی بشوید و یا امثال اینهاباسلام خانم جواهری برای همکاری که درمحیط کار رواعصابت بره واذیتت کنه وداره کارایی مکنه که موقعیت مارابخطربندازه برای دورکردنش از اون محیط کاری یا مطیع ساختنش باید چکارکرد ؟؟؟ممنونم
حتی وقتی در کنارشون هستید از طریق اجنا میتونید به اجناشون دستور بدید که صلح ارامش باشهبنظرتون شبها باالقای ذهنی روش کارکنم یا فقط برای خودم سپربنفش درست کنم وبرنامه بدم ؟؟
همانطور که گفتم تاکی باید سپر درست کرد باید از درون درمان بشیم و اصلاحبنظرتون شبها باالقای ذهنی روش کارکنم یا فقط برای خودم سپربنفش درست کنم وبرنامه بدم ؟؟
این دستور دادن اجنا به آجنا هست ؟حتی وقتی در کنارشون هستید از طریق اجنا میتونید به اجناشون دستور بدید که صلح ارامش باشه
بله عزیزم ممکنه همراه با سردرد باشهاین دستور دادن اجنا به آجنا هست ؟
سلام، یک نگاهی به موضوع فراری دادن مورچه ها بندازید شاید مباحث اونجا به کار تون بیادباسلام خانم جواهری برای همکاری که درمحیط کار رواعصابت بره واذیتت کنه وداره کارایی مکنه که موقعیت مارابخطربندازه برای دورکردنش از اون محیط کاری یا مطیع ساختنش باید چکارکرد ؟؟؟ممنونم
خخخ نسرین خانم خواهرگلم خانم جواهری فرمودن نباید برای دورکردن انسانها نارنجی بدیم چون کارما داره وبه خودمون برمیگرده وگرنه نارنجی قشنگ کارشو میسازهسلام، یک نگاهی به موضوع فراری دادن مورچه ها بندازید شاید مباحث اونجا به کار تون بیاد.
بنفش رو هم امتحان کنید.خخخ نسرین خانم خواهرگلم خانم جواهری فرمودن نباید برای دورکردن انسانها نارنجی بدیم چون کارما داره وبه خودمون برمیگرده وگرنه نارنجی قشنگ کارشو میسازه![]()
سلام بانو_هرروز وقتی سر کار میرید سپر بنفش صورتی برا خودتون بسازید و دستور مورد نظرتون رو بدهید که انرژی منفی ها رو از شما دو کند و یا نگذارد عصبی بشوید و یا امثال اینها
_چون تنها سپر کافی نیست روی خشم و عصبانیت خود و ان شخص انرژی درمانی کنید ببینید چی باعث شده هر دوطرف رنجیده و این واکنشها ایجاد شده هست
که پروتکل خشم یا نفرت و ...
_ولی بنظر من شما بیشتر روی خودتون کار کنید تا تسلط کامل داشته باشید و وارد بازی طرف مقابل نشوید
_روی چاکرای خورشیدی که به احساسات ما مربوط هست کار کنید روی قلب کار کنید بابنفش صورتی
_از القا ذهنی استفاده کنید
به ان طرف مقابل غیر مستقیم نگاه کنید و یا با ذهن تکرار کنید که دوستش داری چقدر خوب هست چقدر عاشقی ازاین بعد میگم که انرژی خوب از طرف خودتون بفرستید تا بتونید ان را دریافت کنید جملات محبت امیز بگوید و انرژی ان را ارسال کنید
_و یا دست روی چاکراقلبتان بگذارید و یک دستان را سمت قلب ان شخص انرژی صورتی ارسال کنید
_و مهم تر ازاین میتونید تکنیک دعا را انجام بدهیداثرش فوق العادست
درودسلام بانو
ابتدا بنفش بدیم بعد صورتی
یا ترکیبی؟؟
و در سپر سازی به چه صورت
ابتدا توپ بنفش ساخته و خدمونو داخلش بذاریم و تثبیت کنیم و بعد روبش صورتی بکشیم و تثبیت کنیم ؟ یا یکجا در آخر تثبیت کنیم؟
دراخر تثبیت میکنیمسلام بانو
ابتدا بنفش بدیم بعد صورتی
یا ترکیبی؟؟
و در سپر سازی به چه صورت
ابتدا توپ بنفش ساخته و خدمونو داخلش بذاریم و تثبیت کنیم و بعد روبش صورتی بکشیم و تثبیت کنیم ؟ یا یکجا در آخر تثبیت کنیم؟