خوشبحالت من تمرین اول که وارد تونل نور بشیم رو برام ممکن نبود .درودبرشماسلام آقای دکتر وقتتون به خیر
تجربه امشب من در هنگام تمرین به قدری زیبا و آرامش بخش بود اقای دکتر من این تونل نور و اول نور دیدم بعد اروم آروم تبدیل به یک جاده زیبا با گلها و رنگهای متفاوت دیدم بسیار زیبا همراه با دو چهره خانم نمیدونم کی بودن اونها هم متفاوت و زیبا بودن تا به الان به این حد نرسیده بودم که تصویر ببینم به این زیبایی خانم زیبابی که اول جاده ایستاده بود فکر میکنم از ارواح قدیمی بود![]()
کار نیکو کردن از پر کردن هستخوشبحالت من تمرین اول که وارد تونل نور بشیم رو برام ممکن نبود .درودبرشما
درود استاد ،پس سعی میکنم بیشتر روی تکنیک ، تمرکز وتمرین کنم .سپاسکار نیکو کردن از پر کردن هست
مژگان عزیزم در مسیر رشد اگاهی ثابت قدم مانا باشی❤سلام آقای دکتر وقتتون به خیر
تجربه امشب من در هنگام تمرین به قدری زیبا و آرامش بخش بود اقای دکتر من این تونل نور و اول نور دیدم بعد اروم آروم تبدیل به یک جاده زیبا با گلها و رنگهای متفاوت دیدم بسیار زیبا همراه با دو چهره خانم نمیدونم کی بودن اونها هم متفاوت و زیبا بودن تا به الان به این حد نرسیده بودم که تصویر ببینم به این زیبایی خانم زیبابی که اول جاده ایستاده بود فکر میکنم از ارواح قدیمی بود![]()
درودبرشما خوشبحالتون بالاخره موفق به بازشدن چشم سوم شدین .مبارکتون باشه خواهرخوبم وآگاهمسلام و درود
استاد دیشب برق خونه ما قطع شد بعد از نیم ساعت من رفتم تو اتاق بخوابم یک چیزی و روی پرده اتاق دیدم به و ضوح با چشم باز یه چیزی چند وجهی بود با اینکه اتاق تاریک بود از بیرون نور کمی داخل اتاق بود بازم پیدا بود بار اول که نظرم و جلب کرد دیدم دوباره چشمامو باز و بسته کردم گفتم شاید اشتباه دیدم نمیدونم چرا دیدم اینطوری بود بار دوم مستقیم ندیدم به طرف راست که نگاه میکردم اونو میدیدم سرجای خودش ولی مستقیم که بهش نگاه میکردم نبود متوجه منظورم شدید؟ حالا غیر اورگانیک بود تا به حال با چشم باز ندیده بودم تو این حالت بودم به شما فکر کردم که به شما بگم یه کم ترسیده بودم نجوا شنیدم که تو در حفاظت کامل هستی آروم شدم .
الان سوالم این هست در تاریکی هم این موجودات و میشه دید
آیا اتاق باید پاکسازی بشه؟ از کجا بفهمم خوب بوده یا بد
برای دوستان هم گفتم تجربیات مختلفی در طی فعال شدن چشم سوم ایجاد میشود که نمیتوانیم خیلی سریع آن را قضاوت کنیم و باید آن را بنویسیم و زمان به ما کمک میکند تا بهتر بتوانیم آن را قضاوت کنیمسلام و درود استاد عزیزم
سوالی دارم این هست که زندگیهای گزشته میتونه در زمان حال یا آینده ما تاثیر داشته باشه؟
من در دو تجربه در دو زمان مختلف یک ادم دو مرتبه تکرار شد بار اول که گزشتم ولی بار دوم که تکرار شد و به صورت ناخودآگاه بود و من هیچ فکری در مورد آن موضوع نداشتم که مشاهده کردم
در مدیتیشن منور شدن من نور سفید رو که تجسم کردم و وارد بدنم کردم اول سفید بود بعد تبدیل به نور بنفش شد طوری که تمام بدنم بنفش شد و تمام سلولهای بدنم نور بنفش شد در همین زمان من درون خودم انسانی رادیدم همزمان که من تکنیک را انجام میدادم طی یک فرآیند و تبدیل شدن این آدم تبدیل میشد ثانیه به ثانیه مرحله به مرحله تبدیل میشد تا اینکه ثابت شد به یک خانم همان چهره ای که قبلا دیده بودم خیلی با اصالت و اشراف زاده بود و به فاصله ده سانتیمتری بدن من قرار گرفت هم درون بدنم بود هم بیرون بدنم طوری که همراه من هست واین خانم ایرانی نیست حالا سوالم این هست که مربوط به زندگی قبلی من هست؟و چرا این موقعیت برای من به وجود آمده؟و تاروت هم تایید کرد برای من که در زندگیهای پیشین شاهزاده و اشراف زاده ای کاش میتونستم این چهره هارو به تصویر بکشم . و خیلی هم نمیخوام خودمو درگیر این مسئله بکنم از طرفی هم دوست دارم چرایی مواردی که میبینم و بفهمم که چرا باید ببینم واقعا تعجب میکنم .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید![]()