Dr.Aram
تیم مدیریت
بله سالمتر این هست که به جای نارنجی از بنفش استفاده کنیماستاد طبق این عکس فقط به جای نارنجی برای بینی بنفش و کمی تیره کنم بدم؟
بله سالمتر این هست که به جای نارنجی از بنفش استفاده کنیماستاد طبق این عکس فقط به جای نارنجی برای بینی بنفش و کمی تیره کنم بدم؟
زمانی که از انرژی دستوری زیاد استفاده کنید و زمانی که درمان زیادی انجام بدهید ا هر انرژی و توانایی میتوانید هر کاری را انجام بدهید حتی اگر خصوصیت آن برعکس خصوصیتی باشد که توضیح دادهایداستاد من از ابی ۱۰۰درصد برای ورم کوچکی بینیم استفاده کردم و یا روی خال بینی پدرم البته برنامه هم دادم ایا انرژی همون کار رو نمیکنه که در فکر ماست مثلا من در انجمن دیدیم کسی با صورتی یک بیماری خاصی را درمان کرده بود که کلا ربطی به ان نداشت
ایا تکنیک دستوری دادن تاثیر گذاشته و یاهمان تمرکز ما روی درمانه و یا رنگها
چون من زیاد از رنگها برای تست استفاده میکنم که به ان ناحیه و یا ان مریضی مربوط نیست استاد نمیشه که شانسی باشه ایا نشعت گرفته از تجسم قوی مامیشه یا چی خیلی برام سواله
سلام مهین عزیز تجربه خیلی عالی دارین میشه کمی توضیح دهید مرحله همی تکنیک اش برای پوست کاملا یک نتیحه عالی گرفتنیت؟به نام خدا
استاد من معجزه انرژی درمانی را در پوست دست و صورت خود کامل دیدم و بدون حتی خود درمانی خاصی روی پوست صورت دست صورتی صاف و شفاف و روشن که برق میزند رو بدست اوردم پوست دستم هم سفید صاف و نرم شده کاملا پوست صورت و دستانم نرم لطیف شده هست
انرژی که از تاج میگیرم و با دستانم خارج میکنم این جریان انرژی روی پوست کل بدنم راهم تاثیر گذاشته حتی بدون استفاده از کرم و یا نرم کننده خاصی پوستم عالی شده و این را هم همه اطرافیانمم متوجه شدند که جقدر روی پوستم تاثیر داشته
درود بر زکریای عزیزسلام مهین عزیز تجربه خیلی عالی دارین میشه کمی توضیح دهید مرحله همی تکنیک اش برای پوست کاملا یک نتیحه عالی گرفتنیت؟
درود بر زکریای عزیز
تکنیک و یا درمان خاصی انجام ندادم فقط بخاطر تجربه درمانی زیاد که دارم بخاطر انرژی که از تاج می گیرم و انرژی که از دستهام خارج میشه بخاطر این عبور جریان انرژی پوست دستهام و صورتم شفاف سفید شده
ولی اگر برای درمان کسی باشه با سبز و بنفش پاکسازی کنید و بنفش صورتی انرژی بدید دقیقا سفید شفاف میشه چون من روی پیشانی پدرم کار کردم جای مهر داشت تیره بود که بااین تکنیک لکه ازبین رفت و پوست سفید و روشن شده بود
سلامت تندرست باشیدمرسی خانم جواهری عزیز![]()
به نام خدا
استاد من معجزه انرژی درمانی را در پوست دست و صورت خود کامل دیدم و بدون حتی خود درمانی خاصی روی پوست صورت دست صورتی صاف و شفاف و روشن که برق میزند رو بدست اوردم پوست دستم هم سفید صاف و نرم شده کاملا پوست صورت و دستانم نرم لطیف شده هست
انرژی که از تاج میگیرم و با دستانم خارج میکنم این جریان انرژی روی پوست کل بدنم راهم تاثیر گذاشته حتی بدون استفاده از کرم و یا نرم کننده خاصی پوستم عالی شده و این را هم همه اطرافیانمم متوجه شدند که جقدر روی پوستم تاثیر داشته
منم میخام برای دندون و آرنج و زانو شروع کنم...کاش خیلییی وقت داشتیم تو روزدرود بر زکریای عزیز
تکنیک و یا درمان خاصی انجام ندادم فقط بخاطر تجربه درمانی زیاد که دارم بخاطر انرژی که از تاج می گیرم و انرژی که از دستهام خارج میشه بخاطر این عبور جریان انرژی پوست دستهام و صورتم شفاف سفید شده
ولی اگر برای درمان کسی باشه با سبز و بنفش پاکسازی کنید و بنفش صورتی انرژی بدید دقیقا سفید شفاف میشه چون من روی پیشانی پدرم کار کردم جای مهر داشت تیره بود که بااین تکنیک لکه ازبین رفت و پوست سفید و روشن شده بود
خب من یه روش بهت میگم هرسه رو تصور کن باهم انجام بده چون انرژیهای داده شده یکیه میتونی انجام بدی فقط نباید وسواس فکری داشته باشی که ایا انجام شد یا نه قبل بعد اسکن کن متوجه میشیمنم میخام برای دندون و آرنج و زانو شروع کنم...کاش خیلییی وقت داشتیم تو روز![]()
عالی موفق باشید دوست گلمبه نام خدا
عالیهخب من یه روش بهت میگم هرسه رو تصور کن باهم انجام بده چون انرژیهای داده شده یکیه میتونی انجام بدی فقط نباید وسواس فکری داشته باشی که ایا انجام شد یا نه قبل بعد اسکن کن متوجه میشی
سلامت باشید شهین عزیز❤عالی موفق باشید دوست گلم![]()
خانم جواهری جان جاهایی ک پینه شده مثله قوزک پام و آرنج دستم عکسشون و بگیرم رو عکس انجام بدم ؟چون دونه دونه وقت نمیکنمخب من یه روش بهت میگم هرسه رو تصور کن باهم انجام بده چون انرژیهای داده شده یکیه میتونی انجام بدی فقط نباید وسواس فکری داشته باشی که ایا انجام شد یا نه قبل بعد اسکن کن متوجه میشی
فاطمه جان همشون رو یکجا تصور کن بهشون انرژی بده و پاکسازی کن اصلا هم وسواس فکری نداشته باش خیلی ریلکس در ارامش کارت رو انجام بده من روش اسان و سریع بهت گفتمخانم جواهری جان جاهایی ک پینه شده مثله قوزک پام و آرنج دستم عکسشون و بگیرم رو عکس انجام بدم ؟چون دونه دونه وقت نمیکنم
چقدر این روش هوشمندانه استفاطمه جان همشون رو یکجا تصور کن بهشون انرژی بده و پاکسازی کن اصلا هم وسواس فکری نداشته باش خیلی ریلکس در ارامش کارت رو انجام بده من روش اسان و سریع بهت گفتم
ولی روشی که خودتم گفتی هم میتونی انجام بدی
یک روشم بهت میگم ان موضع را تصور کن مثل یک توپ که با دو دست گرفتی دستها رو یکم فاصله بده و انرژیها رو رنگهای مورد نظرت رو بده و در اخر صورتی بده که این روش خیلی قوی هست چون با دوتا دست انرژی میدی زودتر هم جواب میگیری
درود زهرا عزیزمچقدر این روش هوشمندانه استمیانبر عالی و جالبیه ممنون از شما دوست خلاق
با سلام .در کنار انرژی درمانی میشه غذاهایی مصرف کرد که آهن داشته باشند مثل عدس و لوبیا و جگر .. کم خونی و کمبود آهن هم یکی از مشکلات شکستن ناخن میتونه باشه..سلام خانم جواهری جان برای ناخن قوی بشه و نشکنه تجربه ای دلشتید؟
عزیزمی همچنین دوست خوبمسلامت باشید شهین عزیز❤![]()
سلام خانم جواهری عزیز ممنون از اینکه تجربیات مفیدتون رو اشتراک میبارید . آیا با کار کردن روی خال بینی پدرتون نتیجه دیدید و الان از بین رفته لطفاً توضیح میدید فقط با سبز و بنفش پاکسازی و با آبی انرژی دادید؟استاد من از ابی ۱۰۰درصد برای ورم کوچکی بینیم استفاده کردم و یا روی خال بینی پدرم البته برنامه هم دادم ایا انرژی همون کار رو نمیکنه که در فکر ماست مثلا من در انجمن دیدیم کسی با صورتی یک بیماری خاصی را درمان کرده بود که کلا ربطی به ان نداشت
چون من زیاد از رنگها برای تست استفاده میکنم که به ان ناحیه و یا ان مریضی مربوط نیست استاد نمیشه که شانسی باشه ایا نشعت گرفته از تجسم قوی مامیشه یا چی خیلی برام سواله
سلام یعنی خال کوچیک شد یا از بین رفت ــ؟استاد من از ابی ۱۰۰درصد برای ورم کوچکی بینیم استفاده کردم و یا روی خال بینی پدرم البته برنامه هم دادم ایا انرژی همون کار رو نمیکنه که در فکر ماست مثلا من در انجمن دیدیم کسی با صورتی یک بیماری خاصی را درمان کرده بود که کلا ربطی به ان نداشت