اعتیاد به سیگار

مونا خلجی

کاربر ویژه
استاد من در کتاب روان درمانی پرتکل اعتیاد به سیگارو انجام دادم ، قبلش که اشنا بشم با این روش همیشه درد خیلی زیادی تو ناحیه ستون فقراتم داشتم درد عجیب الان چند وقته که انجام میدم درمان به طور کامل انجام میشه انگار هیچوقت اونجا نبوده ولی من یک روز درمیون انجام میدم ولی مجدد برمیگرده خواستم اول ازتون تشکر کنم و بپرسم چند روز یکبار باید تکرار شه استاد ؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
درد ستون فقرات رفت زیادی به سیگار کشیدن دارد.
اگر مشکل جسمی فکر میکنیم در اثر سیگار کشیدن داری پاکسازی خون را نیز به آن اضافه کنید.
معمولاً درمان های روان درمانی حدود یک ماه یک روز درمیان لازم است

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
استاد من در کتاب روان درمانی پرتکل اعتیاد به سیگارو انجام دادم ، قبلش که اشنا بشم با این روش همیشه درد خیلی زیادی تو ناحیه ستون فقراتم داشتم درد عجیب الان چند وقته که انجام میدم درمان به طور کامل انجام میشه انگار هیچوقت اونجا نبوده ولی من یک روز درمیون انجام میدم ولی مجدد برمیگرده خواستم اول ازتون تشکر کنم و بپرسم چند روز یکبار باید تکرار شه استاد ؟
درود دوست عزیز آیا درمان روانی ترک سیگارتاچه حدموفق شدین؟ چون منم سیگارمیکشم خواستم ازتجربه شماآگاه بشم .🙏🙏

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود دوست عزیز آیا درمان روانی ترک سیگارتاچه حدموفق شدین؟ چون منم سیگارمیکشم خواستم ازتجربه شماآگاه بشم .🙏🙏
آقای شیرزادی جان انجام بدهید با توجه به نیت خیر و خوبی که دارید و اراده بسیار قوی که دارید مطمئناً خیلی سریع‌تر از دیگران می‌توانید نتیجه دریافت کنید و نتیجه خوبی را بسازید

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
آقای شیرزادی جان انجام بدهید با توجه به نیت خیر و خوبی که دارید و اراده بسیار قوی که دارید مطمئناً خیلی سریع‌تر از دیگران می‌توانید نتیجه دریافت کنید و نتیجه خوبی را بسازید
استاد واقعا شما چجوری درینحد دقیق و ظریف و بجا به میزان لازم برای هرکدوم از ماها از کلمات و احساسات بجا استفاده میکنید؟؟؟؟!!!!🤦🏻‍♀️
بخدا من حیرت میکنم..!!
انگار شما مارو میبینیدو از نزدییییک میشناسید.❤

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
باسلام وتشکرخدمت استادعزیزم.سپاس از دلگرمی صمیمانه و صحبتهای زیباوامیددهنده شمابرادربزرگوارم . چشم حتما انجام میدم .❤️❤️❤️❤️🫶🫶🫶🫶

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
یبار دکتر الهی قمشه‌ای میگفت: عشق نوشداروئه.عشق تو یه صندوقچس که کلیدش فقط دست خداست..
فقط خداست که میدونه به کی چقدرو چه میزان باید ازین نوشدارو بنوشانه..!!
فک کنم خدا یه کلیدم داده دست استاد آرام 😇🤗
صد درصد .قطعا استادآرام بزرگوار هم صاحب کلید...هستند.وخوشبحال ماها ودوستان دیگه که درمحضراین پیرفرزانه ، شاگردی میکنیم.

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
استاد واقعا شما چجوری درینحد دقیق و ظریف و بجا به میزان لازم برای هرکدوم از ماها از کلمات و احساسات بجا استفاده میکنید؟؟؟؟!!!!🤦🏻‍♀️
بخدا من حیرت میکنم..!!
انگار شما مارو میبینیدو از نزدییییک میشناسید.❤
بله حدستون دقیقه . اونی که الان توی دلتون بهش فکرمیکنید دقیقا همینو من داشتم باخانومم درموردش صحبت میکردیم که پیام شماروهم دیدم دیگه یقین کامل پیداکردم . ایشون خودشون چیزی عنوان نمیکنند که حمل برخودستایی نباشه ولی ماها دیگه باید اون نور تابناک درون استادآرام رو حس کنیم . درودبرشمامرضیه خانوم.درنورباشین🙏🙏🙏

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
بله حدستون دقیقه . اونی که الان توی دلتون بهش فکرمیکنید دقیقا همینو من داشتم باخانومم درموردش صحبت میکردیم که پیام شماروهم دیدم دیگه یقین کامل پیداکردم . ایشون خودشون چیزی عنوان نمیکنند که حمل برخودستایی نباشه ولی ماها دیگه باید اون نور تابناک درون استادآرام رو حس کنیم . درودبرشمامرضیه خانوم.درنورباشین🙏🙏🙏
سپاسگذارم دوست عزیزم⚘⚘😊

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا