مرضیه جعفری
کاربر ویژه
میدونم اینجا مربوط به تجربه درمانگری هست ولی با توجه به لایو دیشب دلم میخواد تجربهمو اینجا برا دوستام بگم..
خلق اینده که میرفتم.خیلی زیاد تمرین انجام میدادم بخصوصه ادمک و خودهیپنوتیزمو دوش انرژی از همه بیشتر..
خیلی برام پیش اومد زندگیای گدشتمو ببینم..
یکیش خیلی جالب بود.حین تمرین آدمک اونجا که استاد دارن کلمات رو میگن که ما تجسم کنیم
میدان ازادی...باران نم نم ووووو...
یهو دیدم که یه پسر بچه کچل فقیرم سر کلاس اول.
تو یه روستا تو مناطق خیلی فقیر تو شمال ایران.
فک میکنم مثلا شاید زمان قاجار..
معلمم همین استاد آرام بودن ولی یه شکل دیگه .
ینی استاد اونجا معلم مناطق محروم بودن ..
دیدم که همون کلمات رو دارن به ما املا میگن.. قشنگ همونجا من تو اون صحنه حاضر شدم که معلم کلمه باران نم نم رو میگفتن تا ما بنویسیم..!!!!!
یادمه اونجا هم بشدت عاشق ایشون بودم.بجای املا نوشتن چشم از معلمم بر نمیداشتمو تو دلم میگفتم منم میخوام یه معلم بشم..یهو منو معلمم چشم تو چشم شدیم..اون پسر بچه و معلمش..انگار برق صدفاز حین تمرین از سرم پرید و برگشتم به اتاقم..چنان شکه شدم شکه شدم چنان عشقی وجودمو سرشار کردو اشکم سرازیر شد که باور نمیکنید..
لذت اینکه عهد کردم هربار که به دنیا اومدم استاد رو پیدا کنم
خلق اینده که میرفتم.خیلی زیاد تمرین انجام میدادم بخصوصه ادمک و خودهیپنوتیزمو دوش انرژی از همه بیشتر..
خیلی برام پیش اومد زندگیای گدشتمو ببینم..
یکیش خیلی جالب بود.حین تمرین آدمک اونجا که استاد دارن کلمات رو میگن که ما تجسم کنیم
میدان ازادی...باران نم نم ووووو...
یهو دیدم که یه پسر بچه کچل فقیرم سر کلاس اول.
تو یه روستا تو مناطق خیلی فقیر تو شمال ایران.
فک میکنم مثلا شاید زمان قاجار..
معلمم همین استاد آرام بودن ولی یه شکل دیگه .
ینی استاد اونجا معلم مناطق محروم بودن ..
دیدم که همون کلمات رو دارن به ما املا میگن.. قشنگ همونجا من تو اون صحنه حاضر شدم که معلم کلمه باران نم نم رو میگفتن تا ما بنویسیم..!!!!!
یادمه اونجا هم بشدت عاشق ایشون بودم.بجای املا نوشتن چشم از معلمم بر نمیداشتمو تو دلم میگفتم منم میخوام یه معلم بشم..یهو منو معلمم چشم تو چشم شدیم..اون پسر بچه و معلمش..انگار برق صدفاز حین تمرین از سرم پرید و برگشتم به اتاقم..چنان شکه شدم شکه شدم چنان عشقی وجودمو سرشار کردو اشکم سرازیر شد که باور نمیکنید..
لذت اینکه عهد کردم هربار که به دنیا اومدم استاد رو پیدا کنم