ورم گواتر

محمد حسن سقایت

کاربر ویژه
سلام و عرض ادب خدمت استاد گرامی و تمامی درمانگران محترم ؛
بنده درمان گواتر رو با پروتکل موجود در کتاب بنام گلو درد و ورم هنجره شروع کردم و روز بعد با پروتکل کیست تروئید موجود در انجمن در دو روز متوالی ، شاهد کاهش سایز ورم تا یک سوم اندازه قبل از درمان بودم انشالله که به درمان کامل دست پیدا کنم ، ممنونم ازتون . عشق

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
سلام و عرض ادب خدمت استاد گرامی و تمامی درمانگران محترم ؛
بنده درمان گواتر رو با پروتکل موجود در کتاب بنام گلو درد و ورم هنجره شروع کردم و روز بعد با پروتکل کیست تروئید موجود در انجمن در دو روز متوالی ، شاهد کاهش سایز ورم تا یک سوم اندازه قبل از درمان بودم انشالله که به درمان کامل دست پیدا کنم ، ممنونم ازتون . عشق
درودبرشما ورم گواترشما فروکش کرده؟ مشتاقم بدونم بعدچندجلسه درمانتون کامل شد.🙏🙏

محمد حسن سقایت

کاربر ویژه
درودبرشما ورم گواترشما فروکش کرده؟ مشتاقم بدونم بعدچندجلسه درمانتون کامل شد.🙏🙏
سلام و عرض ادب ، بعد از سه جلسه درمان ورم کواتر به طور کامل برطرف شد ، الانم بیمار بیش از سه ماهه که مشکلش کاملا حل شده . با سپاس و تشکر ویژه از استاد آرام عزیز

مهین جواهری

کاربر ویژه
سلام و عرض ادب ، بعد از سه جلسه درمان ورم کواتر به طور کامل برطرف شد ، الانم بیمار بیش از سه ماهه که مشکلش کاملا حل شده . با سپاس و تشکر ویژه از استاد آرام عزیز
موفق باشید اقای سقایت عزیز

محمد حسن سقایت

کاربر ویژه
پس چرا من دو ماه انجام دادم تغییری نداشت؟! 😞
انشالله نتیجه میگیرین ، شاید نیاز باشه به صورت مکمل درمانتون مراقبه هایی به بیمارتون بدین ، مثل مراقبه پاکسازی چاکرای گلو و ... از استاد آرام راهنمایی بگیرید حتما نتیجه بخشه ، ایشالله شفا باشه.

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
سپاسگزارم جناب سقایت عزیز،
اتفاقامنم برای مادرم که بیش از ده ساله بعلت کم کاری تیروئید تحتنظرمتخصص غددهستن برای اولین باربمدت سه روزه انجام میدم که خداروشکرمادرم خیلی خوشحاله میگه خلط گلو بیش ازحداذیتم میکردکاملا خلط گلوم ازبین رفته ومطمئنا ندول تیروئیدشم بعدیکماه یابیشتریاکمتر کوچیکترمیشه وکاملادرمان میشه چون به استادم وروش درمانم وخودم ایمان کامل دارم .خدایاشکرت🙏🙏🙏

نسرین گندمی

کاربر ویژه
انشالله نتیجه میگیرین ، شاید نیاز باشه به صورت مکمل درمانتون مراقبه هایی به بیمارتون بدین ، مثل مراقبه پاکسازی چاکرای گلو و ... از استاد آرام راهنمایی بگیرید حتما نتیجه بخشه ، ایشالله شفا باشه.
بیمار خودم هستم ، استاد جان لطف می کنید راهنمایی کنید. سپاسگزارم

محمد حسن سقایت

کاربر ویژه
سپاسگزارم جناب سقایت عزیز،
اتفاقامنم برای مادرم که بیش از ده ساله بعلت کم کاری تیروئید تحتنظرمتخصص غددهستن برای اولین باربمدت سه روزه انجام میدم که خداروشکرمادرم خیلی خوشحاله میگه خلط گلو بیش ازحداذیتم میکردکاملا خلط گلوم ازبین رفته ومطمئنا ندول تیروئیدشم بعدیکماه یابیشتریاکمتر کوچیکترمیشه وکاملادرمان میشه چون به استادم وروش درمانم وخودم ایمان کامل دارم .خدایاشکرت🙏🙏🙏
درود بر شما ، خیره انشالله

Dr.Aram

تیم مدیریت
قبلاً هم به دوستان گفته بودم چنانچه شما در درمان نمی‌گیرید چن علت دارد
علت اول ممکن هست این باشد که اندامی که قرار است ترمیم یا درمان شود خیلی آسیب دیده است و قابلیت درمان و ترمیم را ندارد
علت دوم این هست که درمانی که برای آن بیماری انجام می‌دهید مناسب آن بیماری نیست و علت اصلی چیز دیگری هست
علت سوم این هست که درمان به درستی انجام نمی‌شود و اینکه ممکن هست بیمار شکل دیگری دارد که اجازه درمان نمی‌دهد

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا