تاثیر پرانای نارنجی روی تکه قند

یسری سیاحی

کاربر ویژه
سلام و درود خدمت استاد گرامی و دوستان
به مدت سه روز روی یک تکه قند با انگشتان پرانای نارنجی دادم بعد از سه رScreenshot_۲۰۲۴۰۵۲۹_۰۱۵۲۱۴_Gallery.jpgوز فرو رفتگی هایی در سطح قند مشاهده کردم برام جالب بود گفتم با شما دوستان به اشتراک بدارمScreenshot_۲۰۲۴۰۵۲۹_۰۱۵۳۱۲_Gallery.jpg

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
سلام و درود خدمت استاد گرامی و دوستان
به مدت سه روز روی یک تکه قند با انگشتان پرانای نارنجی دادم بعد از سه رمشاهده پیوست 351وز فرو رفتگی هایی در سطح قند مشاهده کردم برام جالب بود گفتم با شما دوستان به اشتراک بدارممشاهده پیوست 350
نارنجی عجیبه..مغازه خواهرم مشغول کار بودیم یکی اومده بود نشسته بود به صحبتو پا نمیشد بره.
من گفتم خدایا منو ببخش..بعد خیلی نرم ذهنی بهش نارنجی دادم..بنده خدا پاشد رفت..!!
ادم حس میکنه نارنجی باعث میشه بقول خودمون دلشون جوش بزنه پامیشن میرن.

مهین جواهری

کاربر ویژه
نارنجی عجیبه..مغازه خواهرم مشغول کار بودیم یکی اومده بود نشسته بود به صحبتو پا نمیشد بره.
من گفتم خدایا منو ببخش..بعد خیلی نرم ذهنی بهش نارنجی دادم..بنده خدا پاشد رفت..!!
ادم حس میکنه نارنجی باعث میشه بقول خودمون دلشون جوش بزنه پامیشن میرن.
میتونستید با القا ذهنی اینکارو انجام بدید

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
سلام دوستمون لابدخواسته پروسه رو کوتاه کنه 😊😊
😁😁
نه اخه یجوری نشسته بود که هیچ رقمه نمیشد بلندش کرد..باهاشم حساب شوخی نداشتیم که رک بگیم پاشو برو دیگه مجبور شدم🤦🏻‍♀️😁
وگرنه خدایی دفه اولم بود از نارنجی به این منظور کمک میگرفتم..طلب بخشش هم کردم 😄😄

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
عزیزززززززم خیلی نرم بهش نارنجی دادی😊😊😊😊😊
اگر محکم میدادی چی میشد😍
اخه میدونی خواهرم یه سفارش فوری داشت ۳۰۰ تا جاشمعی باید حاضر میشد..آدمام ول کن نیستن.
خواهر من انگار مامانشونه..میان پیشش دیگه نمیرن.😁😁 از بس مهربونه و مهمان نواز.
ولی خب من شیطنت کردم دیگه..🙂

مهین جواهری

کاربر ویژه
باور کنید فایده نداش..😀
من هم این تجربه را دارم خسته بودم شدید دونفر در اتاقم بودند فکر کنم مریض بودم و صدا اذیتم میکرد و نمیتونسم بگم اتاق نباشید یکیم که کودک بود سر صداش زیاد بود چند بار گفتم از اتاق برید بیرون البته با محبت و عشق به روحشون ناخوداگاهشون گفتم برن بیرون که بی هیچ حرفی بیرون رفتند

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
😁😁
نه اخه یجوری نشسته بود که هیچ رقمه نمیشد بلندش کرد..باهاشم حساب شوخی نداشتیم که رک بگیم پاشو برو دیگه مجبور شدم🤦🏻‍♀️😁
وگرنه خدایی دفه اولم بود از نارنجی به این منظور کمک میگرفتم..طلب بخشش هم کردم 😄😄
خوب کاریش کردی همچین آدمایی باید اینجور ازشون پذیرایی کنی تادفعه بعد جو اون مکان رو حس کنن وشرطی بشن 🤣🙏🙏🙏🙏

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا