تجربه بی تجربه

مهری محمدآبادی

کاربر ویژه
سلام و عرض ادب خدمت استاد عزیز.آقای دکتر من از اول تمام تمرینات انجام دادم ولی هیچ تجربه ایی مثل دوستان نداشتم.نه نوری دیدم نه مشاهداتی.اما الهاماتی دریافت میکنم.مثلا قبل از اینکه برادرم بهم پیشنهاد خرید آپارتمانش داد من یه روز جلوتر اونو فهمیدم.

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام و عرض ادب خدمت استاد عزیز.آقای دکتر من از اول تمام تمرینات انجام دادم ولی هیچ تجربه ایی مثل دوستان نداشتم.نه نوری دیدم نه مشاهداتی.اما الهاماتی دریافت میکنم.مثلا قبل از اینکه برادرم بهم پیشنهاد خرید آپارتمانش داد من یه روز جلوتر اونو فهمیدم.
همونطور که قبلاً هم خدمتتان گفته بودم و در کلاسم گفته بودم دریافت‌ها ربط زیادی با تجربیات مثل دیدن نور یا چیزهایی که در طی مدیتیشن انجام می‌دهید ندارد
و خود به خود در زمان‌های مختلف الهامات ایجاد می‌شود که ممکن هست شبیه هیچ کس دیگری نباشد
ممکن هست الهامات شما از طریق تلویزیون و گفتگوی و صحبتی که مجری می‌کند یا دیدن یک فیلم و یا حتی خواندن یک کتاب به شما انتقال پیدا کند

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
تو یکی از کتابای کارلوس کاستاندا که یادم نیس کدومش بود دون‌خوان میگفت یه سالک نباید مشاهدات و تجربیات و الهامات خودش در مسیر خودشناسی رو بازگو کنه..
یکی از دلایلش همینه که مثلا ما فکر میکنیم اگه اونچیزی که فلان شخص دید ما نمیبینیم حتما راهو اشتباه رفتیم..
یا مثلا مقایسه میکنیمو میگیم تجربیات ما بدرد نمیخوره..!!
درحالیکه تجربیات و مشاهدات همه خاص منحصر بفرد و باارزشه..⚘

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا