تجربه عجیب من در خلوتگاه درون

سلام استاد جانم وقت تون بخیر
جلسه آخر چشم سوم فرمودید در دوره خلق آینده مدیتیشنی به نام "خوشبختی" داشتیم ولی در دوره ما نبود، با خودم گفتم شاید با یه اسم دیگه برای ما آپلود شده درسته؟
کدوم مدیتیشنه؟ و اگر قرار داده نشده میشه لطفا قرار بدین؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
دوره کامل خلق آینده شامل ۳۰ تکنیک هست که فقط تعدادی از آنها را در دوره آموزش می‌دهیم.

Dr.Aram

تیم مدیریت
دکتر جان چطور می تونم داشته باشمش؟ یا اصلا نیازی نیست چون به هر حال دوره کامله شده
اون تکنیک‌ها کار دیگه‌ای انجام میده
و خیلی تخصصی برای کسانی هست که هر روی خودشون و توانمندی‌هاشون کار کنند و از حوصله خیلی از افراد دور هست به همین خاطر آنها را در تکنیک خلق آینده عمومی قرار ندادیم

سلام استاد جانم وقت شما بخیر
من از ابتدای سال تا پایان خرداد برای تمرین های خلق آینده برنامه ریزی کردم چیزی که شما سر کلاس ها مدام تکرار می کردید این بود که روزی 2 الی 3 بار توی روز تکنیک ها رو انجام بدیم.
من از تیر پارسال هر کار کردم نتونستم انجام بدم با اون کیفیت البته که رها نکردم.
به هر حال به صورت کمی محاسبه کردم و تمرین ها رو توی روزها خورد کردم و تصمیم گرفتم که توی یک بازه زمانی مشخص اون تعداد رو انجام بدم چون نمیشد که مثلا فقط آدمک رو 100 بار انجام داد یا اعتماد به نفس 28 بار و سایر تکنیک ها که مقدار هرکدوم رو فرموده بودید.. چون 15 تکنیک بود و باید به همه رسیدگی میشد.
نتیجه این که
فروردین 100 بار شد
اردیبهشت 65 بار
و خرداد 91 بار
که خب قطعا پشت سر هم و هرروز نبوده خیلی وقت ها، اما مجموعا شده 256 بار در 93 روز
و البته این ها همه آمار فایل های صوتی هستش، یعنی مدیتیشن ها. چون من در کنارش زایگارنیک، ای اف تی و خاطرات مزاحم رو هم انجام دادم مثلا تا الان 43 خاطره رو پاک کردم.
الان از شما دو تا سوال دارم
من نمی دونم این تمرین ها چه تاثیری روی من گذاشتن صرفا به خاطر اعتماد شستم و سابیدم
برای مرحله دوم به همین ترتیب ادامه بدم یا یکی دو ماهی وقفه بندازم؟
از طرفی چون کلاس چشم سوم هم ثبت نام کردم می خوام که اونا رو هم انجام بدم
تو این یک ماه که کلاس داشتیم در کنار 3 ساعت تمرین های خلق آینده روزی نیم ساعت هم تمرین های چشم سوم انجام دادم
این هم می تونه مناسب باشه که جاشون و برعکس کنم؟ مثلا روزی یکی دو ساعت برای چشم سوم بذارم یک ساعت خلق آینده؟
چون در انتهای کلاس فرمودید بعد از گذشت دو ماه روزی نیم ساعت باز میشه
سپاس فروان از وقت و انرژی و راهنمایی که می فرمایید.

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد جانم وقت شما بخیر
من از ابتدای سال تا پایان خرداد برای تمرین های خلق آینده برنامه ریزی کردم چیزی که شما سر کلاس ها مدام تکرار می کردید این بود که روزی 2 الی 3 بار توی روز تکنیک ها رو انجام بدیم.
من از تیر پارسال هر کار کردم نتونستم انجام بدم با اون کیفیت البته که رها نکردم.
به هر حال به صورت کمی محاسبه کردم و تمرین ها رو توی روزها خورد کردم و تصمیم گرفتم که توی یک بازه زمانی مشخص اون تعداد رو انجام بدم چون نمیشد که مثلا فقط آدمک رو 100 بار انجام داد یا اعتماد به نفس 28 بار و سایر تکنیک ها که مقدار هرکدوم رو فرموده بودید.. چون 15 تکنیک بود و باید به همه رسیدگی میشد.
نتیجه این که
فروردین 100 بار شد
اردیبهشت 65 بار
و خرداد 91 بار
که خب قطعا پشت سر هم و هرروز نبوده خیلی وقت ها، اما مجموعا شده 256 بار در 93 روز
و البته این ها همه آمار فایل های صوتی هستش، یعنی مدیتیشن ها. چون من در کنارش زایگارنیک، ای اف تی و خاطرات مزاحم رو هم انجام دادم مثلا تا الان 43 خاطره رو پاک کردم.
الان از شما دو تا سوال دارم
من نمی دونم این تمرین ها چه تاثیری روی من گذاشتن صرفا به خاطر اعتماد شستم و سابیدم
برای مرحله دوم به همین ترتیب ادامه بدم یا یکی دو ماهی وقفه بندازم؟
از طرفی چون کلاس چشم سوم هم ثبت نام کردم می خوام که اونا رو هم انجام بدم
تو این یک ماه که کلاس داشتیم در کنار 3 ساعت تمرین های خلق آینده روزی نیم ساعت هم تمرین های چشم سوم انجام دادم
این هم می تونه مناسب باشه که جاشون و برعکس کنم؟ مثلا روزی یکی دو ساعت برای چشم سوم بذارم یک ساعت خلق آینده؟
چون در انتهای کلاس فرمودید بعد از گذشت دو ماه روزی نیم ساعت باز میشه
سپاس فروان از وقت و انرژی و راهنمایی که می فرمایید.
بله می‌توانید جای تمرین‌های چشم سوم و فرآینده را بستگی به اهدافتان تغییر دهید
برای اینکه بتوانید دقیقاً چه اتفاقی برایتان افتاده است یکی از بهترین کارها این هست که از دوستانتان بپرسید که در این دوره چه تغییری را در شما مشاهده کردند

بله می‌توانید جای تمرین‌های چشم سوم و فرآینده را بستگی به اهدافتان تغییر دهید
برای اینکه بتوانید دقیقاً چه اتفاقی برایتان افتاده است یکی از بهترین کارها این هست که از دوستانتان بپرسید که در این دوره چه تغییری را در شما مشاهده کردند
از نظر شخصیتی یعنی؟
چون از نظر زندگی الان زندگیم قمر در عقرب شده همه چی بهم ریخته و برعکس شده در حالی که همه چی داشت درست پیش می رفت و سرجاش بود و از نظر کاری هم بسیار گره خورده و وقفه افتاده

Dr.Aram

تیم مدیریت
از نظر شخصیتی یعنی؟
چون از نظر زندگی الان زندگیم قمر در عقرب شده همه چی بهم ریخته و برعکس شده در حالی که همه چی داشت درست پیش می رفت و سرجاش بود و از نظر کاری هم بسیار گره خورده و وقفه افتاده
اگر زندگیتان به هم ریخته است احتمالاً دارید آنها را اشتباه انجام می‌دهید یا اینکه در انجام دادن آنها زیاده‌روی می‌کنید.
مشکلاتی که در زندگی برای مان پیش می‌آید برخی از آنها مربوط به اتفاقات گذشته و مربوط به مسائل ذهنی مان هست خش دیگر مربوط به اقدام‌های و تصمیم‌هایی هست که ما انجام می‌دهیم
ممکن هست شما از نظر ذهنی کاملاً بر روی خودتان کار کردید ولی تصمیم‌هایی که باید بگیرید را نمی‌گیرید و آنها را عقب می‌اندازید.
البته مشکلتان کاملاً باید بررسی شود و برای بررسی آن بهتر هست مشکلاتی که دارید را بر روی کاغذ بنویسید تا بتوانید بهتر در مورد آن تصمیم بگیرید

آخرین ویرایش:
اگر زندگیتان به هم ریخته است احتمالاً دارید آنها را اشتباه انجام می‌دهید یا اینکه در انجام دادن آنها زیاده‌روی می‌کنید.
مشکلاتی که در زندگی برای مان پیش می‌آید برخی از آنها مربوط به اتفاقات گذشته و مربوط به مسائل ذهنی مان هست خش دیگر مربوط به اقدام‌های و تصمیم‌هایی هست که ما انجام می‌دهیم
ممکن هست شما از نظر ذهنی کاملاً بر روی خودتان کار کردید ولی تصمیم‌هایی که باید بگیرید را نمی‌گیرید و آنها را عقب می‌اندازید.
البته مشکلتان کاملاً باید بررسی شود و برای بررسی آن بهتر هست مشکلاتی که دارید را بر روی کاغذ بنویسید تا بتوانید بهتر در مورد آن تصمیم بگیرید
اما من از انجام دادن تکنیک ها لذت می برم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
درود استاد جانم وقت شما بخیر🍀
من به درستی متوجه کارایی تکنیک خلسه نمیشم
چندین بار فایل جلسه مربوط رو هم گوش دادم
تکنیکی که در اختیار ما قرار دادید یک تکنیک کوتاهه که بیشترش خالی ضبط شده که مشخصه چرا
اما مشکل و سوال من اینه که آیا همین که ما اینو گوش کنیم به هدف مورد نظر می رسیم یا وقتی به انتهای دیالوگ های شما می رسیم و در خلسه کامل قرار گرفتیم باید هدف مورد نظر رو تو ذهن تکرار کنیم یا منتظر باشیم ببینیم یا مثلا مثل عبارت تاکیدی بخونیم؟
با تشکر💙🩵

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود استاد جانم وقت شما بخیر🍀
من به درستی متوجه کارایی تکنیک خلسه نمیشم
چندین بار فایل جلسه مربوط رو هم گوش دادم
تکنیکی که در اختیار ما قرار دادید یک تکنیک کوتاهه که بیشترش خالی ضبط شده که مشخصه چرا
اما مشکل و سوال من اینه که آیا همین که ما اینو گوش کنیم به هدف مورد نظر می رسیم یا وقتی به انتهای دیالوگ های شما می رسیم و در خلسه کامل قرار گرفتیم باید هدف مورد نظر رو تو ذهن تکرار کنیم یا منتظر باشیم ببینیم یا مثلا مثل عبارت تاکیدی بخونیم؟
با تشکر💙🩵
این تمرین فقط شما را به حالت خلسه می‌برد و در جایی از آن نگفته است که شما با انجام دادن آنها ه هدف مورد نظرتان می‌رسید.
تکنیک خلق آینده بر روی اهداف کار نمی‌کند بر روی از بین بردن مشکلاتی که در فرد وجود دارد کار می‌کند.
موفقیت و رسیدن به اهداف تکنیک‌های خاص خود را دارد.
که البته بخشی از اون در اینجا قرار داده شده است ولی تکنیک خلق آینده بیشتر برای از بین بردن مشکلاتی که در فرد وجود دارد طراحی شده است.
اما باز هم می‌گویم اگر بعد از انجام دادن این همه هنوز نتیجه‌ای را کسب نکردید فقط یک علت دارد و آن این هست که شما مشکلی را دارید که اون مشکل را باید برطرف کنید که این مشکل واقعی هست و در حال حاضر با آن دست و پنجه نرم می کنید.

این تمرین فقط شما را به حالت خلسه می‌برد و در جایی از آن نگفته است که شما با انجام دادن آنها ه هدف مورد نظرتان می‌رسید.
تکنیک خلق آینده بر روی اهداف کار نمی‌کند بر روی از بین بردن مشکلاتی که در فرد وجود دارد کار می‌کند.
موفقیت و رسیدن به اهداف تکنیک‌های خاص خود را دارد.
که البته بخشی از اون در اینجا قرار داده شده است ولی تکنیک خلق آینده بیشتر برای از بین بردن مشکلاتی که در فرد وجود دارد طراحی شده است.
اما باز هم می‌گویم اگر بعد از انجام دادن این همه هنوز نتیجه‌ای را کسب نکردید فقط یک علت دارد و آن این هست که شما مشکلی را دارید که اون مشکل را باید برطرف کنید که این مشکل واقعی هست و در حال حاضر با آن دست و پنجه نرم می کنید.
بنابراین با گوش دادن به این فایل و رفتن به خلسه مشکلات درونی و ذهنی حل می شود؟

استاد جان درود وقت شما بخیر

برای انرژی منفی و باور غلطی که با فکر در گذشته به کائنات دادم و باعث شدم دیگران هم همون فکر رو راجع به من کنن و تبدیل به باور اونا شده و در کائنات با طول موج مشخصی مونده چطور تبدیل کنم به انرژی مثبت و باور صحیح؟ چون از بین که قطعا نمیره.
من به تازگی پی به دوتا از ریشه های منفی در ضمیر ناخودآگاهم شدم.
که در گذشته اون حس رو زندگی کردم و الان انگار داره تجلی پیدا می کنه
آیا راهی برای تبدیل اون افکار منفی ارسال شده در گذشته به انرژی مثبت وجود داره؟؟؟
خیلی نا امید و‌ شدم خیلی راحت می تونم بگم که در نا امید ترین حالت ممکن به سر می برم😔

Dr.Aram

تیم مدیریت
همونطور که می‌فرمایید افکاری که به کائنات داده‌اید و به اصطلاح خودتان باعث شده است که دیگران اینگونه با شما رفتار کنند حالا افکارتان را تغییر دهید و افکار خوبی را ایجاد کنید تا دوباره کائنات رفتار جدیدی را با شما داشته باشد
به همین سادگی.
برای اینکه بتوانید افکار منفی‌تان را مثبت کنید باید افکار منفی‌تان را بنویسید و افکار مثبتی را که متناسب آنها هستند یادداشت کنید و بر روی افکار مثبتتان کار کنید
ما معمولاً افکار منفی مان را از بین نمی‌بریم بلکه افکار مثبت‌مان را تقویت می‌کنیم
چون اگر بخواهیم افکار منفی‌مان را از بین ببریم در واقع آنها را تقویت می‌کنیم

درود استاد جان وقت بخیر
من توی خلوتگاه لوکیشنی داشتم که بعدها با تکنیک تونل نور و تونل عشق هم به اون ناحیه متصل کردم و وسیع کردم بعدها تکنیک آهنگ زندگی هم تو اون ناحیه اضافه شد و لوکیشن من بزرگ تر شد و طبقه دوم و همکف خلسه هم که به خود ویلا وصل میشد....
دیروز تو استوری یک از دوستانم لوکیشنی دیدم که من ساخته بودم و بیسش از القای ذهنی بود آخه سال های دور تکنیک رو خریده بودم و فهمیدم خلوتگاه هم از اون جا بوده
ویلای من و زمین های اطرافش تو استوری اون بود!!!
و قسمت عجیب این جاست که اونم خانوم فنلاند زندگی می کنه و من همیشه دوست داشتم برم فنلاند ند سالی میشه که دارم زبان شون رو می خونم و عاشق زبان فنلاندی هستم و همیشه میگم اگه بخوام برم میرم فنلاند....
تا امروز اگر نرفتم جون فقط دنبال رشد و توسعه فردی خودم هستم که وقتی به حد قابل قبولی از نظر خودم رسیدم بعد برم نه این که همون آدم همیشگی بره شاید اصلا به نقطه ای برسم که نخوام برم و دیدگاهم عوض شه ولی این موضوع واقعا برام عجیب بود..........

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود استاد جان وقت بخیر
من توی خلوتگاه لوکیشنی داشتم که بعدها با تکنیک تونل نور و تونل عشق هم به اون ناحیه متصل کردم و وسیع کردم بعدها تکنیک آهنگ زندگی هم تو اون ناحیه اضافه شد و لوکیشن من بزرگ تر شد و طبقه دوم و همکف خلسه هم که به خود ویلا وصل میشد....
دیروز تو استوری یک از دوستانم لوکیشنی دیدم که من ساخته بودم و بیسش از القای ذهنی بود آخه سال های دور تکنیک رو خریده بودم و فهمیدم خلوتگاه هم از اون جا بوده
ویلای من و زمین های اطرافش تو استوری اون بود!!!
و قسمت عجیب این جاست که اونم خانوم فنلاند زندگی می کنه و من همیشه دوست داشتم برم فنلاند ند سالی میشه که دارم زبان شون رو می خونم و عاشق زبان فنلاندی هستم و همیشه میگم اگه بخوام برم میرم فنلاند....
تا امروز اگر نرفتم جون فقط دنبال رشد و توسعه فردی خودم هستم که وقتی به حد قابل قبولی از نظر خودم رسیدم بعد برم نه این که همون آدم همیشگی بره شاید اصلا به نقطه ای برسم که نخوام برم و دیدگاهم عوض شه ولی این موضوع واقعا برام عجیب بود..........
هر زمانی که شما آرزویی را ایجاد می‌کنید برآورده خواهد شد و هر آرزویی باید برآورده شود کسانی که معتقد به زندگی‌های مکرر هستند می‌گویند که اگر در این زندگی برآورده نشود در زندگی برآورده می‌شود .
رشد فردی فقط کلاس رفتن و کتاب خواندن نیست.
هدف از خلقت کتاب خواندن نیست ارتباط برقرار کردن و ارتباط داشتن با انسان‌های دیگر است.

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
هر زمانی که شما آرزویی را ایجاد می‌کنید برآورده خواهد شد و هر آرزویی باید برآورده شود کسانی که معتقد به زندگی‌های مکرر هستند می‌گویند که اگر در این زندگی برآورده نشود در زندگی برآورده می‌شود .
رشد فردی فقط کلاس رفتن و کتاب خواندن نیست.
هدف از خلقت کتاب خواندن نیست ارتباط برقرار کردن و ارتباط داشتن با انسان‌های دیگر است.
شما بی شک بهترین استادید 👌🏼👌🏼⚘⚘

درود استاد خوبم روز شما عالی ✨ 💖
استاد جان می خواستم بدونم با توجه به این که فرمودید تکنیک های دوره خلق آینده فایل های خودهیپنوتیزمی هستند نمی تونیم بگیم که فواید مدیتیشن رو هم دارن درسته؟
مدیتیشن میشه فقط دو قلب و تی سی که از شما یاد گرفتیم.

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود استاد خوبم روز شما عالی ✨ 💖
استاد جان می خواستم بدونم با توجه به این که فرمودید تکنیک های دوره خلق آینده فایل های خودهیپنوتیزمی هستند نمی تونیم بگیم که فواید مدیتیشن رو هم دارن درسته؟
مدیتیشن میشه فقط دو قلب و تی سی که از شما یاد گرفتیم.
ما انواع مدیتیشن‌ها داریم یکی از آنها مدیتیشن دو قلب و تی‌سی هستند
زمانی که این دو مدیتیشن را نیز کالبدشکافی می‌کنیم و با قوانین هیپنوتیزم آشنا می‌شویم متوجه می‌شویم که این‌ها هم می‌توانند بخشی از یک سناریوی هیپنوتیزم می‌باشند

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا