درمان درد کتف و آرنج

خلیل شهریاری

کاربر ویژه
سلام و عرض ارادت حضور همه همراهان انجمن
دختر برادرم ۱۶ ساله از ۶ ماه قبل از درد کتف و آرنج اظهار ناراحتی می نموده
برای مشخص شدن علت ، تهران و فوق تخصص شانه و دست مراجعه و با ام آر آی نیز تشخیص خاصی نداده و گفتن سالمه و مسکن تجویز نمودن
منو در جریان قرار دادن
احساس کردم تاندون و رباط کتفش متورم و تحت فشار استخوان کتف بوده و عصب دست را نیز تحت فشار بود ، رباط و تاندون آرنجش هم برآمده شده بود
پروتکل تاندون را انجام دادم ، پس از جلسه اول گفتن برای اولین بار روی دستش تونسته بخوابه
در کل پنج جلسه انجام دادم
کلا التهاب از بین رفت و بسیار راضی

زهرافرشادمهر

کاربر ویژه
اقای شهریاری واقعا از درمانهایی که انجام میدیدلذت میبرم و یه ذوق خاصی دارم منم همین مشکل رو دارم و از انرژی سبز ابی و بنفش استفاده کردم درسته؟

خلیل شهریاری

کاربر ویژه
اقای شهریاری واقعا از درمانهایی که انجام میدیدلذت میبرم و یه ذوق خاصی دارم منم همین مشکل رو دارم و از انرژی سبز ابی و بنفش استفاده کردم درسته؟
سلام بانو
جنابعالی لطف دارین
ماکه مبتدی و شاگردی میکنیم هنوز در خدمت استاد و همراهان
درمان جنابعالی هم درسته واسه التهاب ماهیچه و تاندون و یا درد شانه
ولی چون ایشون زمان زیادی از مشکلشون میگذشت ، این درمان نتیجه بخش ولی آرام بود ولی درمان زیر (صفحه ۲۹۱ پی دی اف) سریع جواب داد ( چون درد داشت و فصل امتحانات)
موضع را با سبز و نارنجی پاکسازی
آبی جهت تسکین و تمرکز پرانا
ترکیبی نارنجی_قرمز و نارنجی_ زرد
موفق باشین

خلیل شهریاری

کاربر ویژه
چقدر عالی درست میفرمایید چون منم ۳ ماهه انجام میدم در حد تسکین دو روزست دوباره درد برمیگرده ممنون از راهنماییتون و سپاس از استاد بزرگمون که مارو با این سبک درمان اشنا کردم🙏💜
آرزوی تندرستی و بهروزی

زهرافرشادمهر

کاربر ویژه
ممنون از لطفتون راستش هنوز درمانشو شروع نکردم چون دارم ارتریت روماتیید رو کار میکنم بعضی از پروتکلهاش برعکس درمان توده های خوش خیمه. ولی نمیدونم چرا انقدر طول کشید الان ۳ ماهه انجام میدم فقط در حد تسکینه؟

خلیل شهریاری

کاربر ویژه
ممنون از لطفتون راستش هنوز درمانشو شروع نکردم چون دارم ارتریت روماتیید رو کار میکنم بعضی از پروتکلهاش برعکس درمان توده های خوش خیمه. ولی نمیدونم چرا انقدر طول کشید الان ۳ ماهه انجام میدم فقط در حد تسکینه؟
سلام
بدون قضاوت و با یقین کار را ادامه دهید
منم تو خوددرمانی مشکل دارم و مانند دگردرمانی نتیجه نمیگیرم
و برخی بیماریها حتی ممکن است بیش از ۶ ماه طول بکشد
آرزوی توفیق در درمان با عنایات الهی

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
سلام به استاد ودوستان گرامی . خانم فرشادمهر لطفا هرروز اول صبح مدیتیشن دوقلب و مدیتیشن نورسفید رو انجام بدین واقعا معجزه میکنه ومطمئنا در بالابردن فرکانس وقدرت درمانگریتون بشدت تاثیرگذاره.درنور وروشنی باشین🙏🙏

زهرافرشادمهر

کاربر ویژه
سلام
بدون قضاوت و با یقین کار را ادامه دهید
منم تو خوددرمانی مشکل دارم و مانند دگردرمانی نتیجه نمیگیرم
و برخی بیماریها حتی ممکن است بیش از ۶ ماه طول بکشد
آرزوی توفیق در درمان با عنایات الهی
سپاس ازتون اقای شهریاری عزیز💫

زهرافرشادمهر

کاربر ویژه
سلام به استاد ودوستان گرامی . خانم فرشادمهر لطفا هرروز اول صبح مدیتیشن دوقلب و مدیتیشن نورسفید رو انجام بدین واقعا معجزه میکنه ومطمئنا در بالابردن فرکانس وقدرت درمانگریتون بشدت تاثیرگذاره.درنور وروشنی باشین🙏🙏
ممنونم از شما اقای شیرزادی درست میفرمایید بیشتر اوقات مدیتیشن انجام میدم و هر روز ۲ مرتبه مراقبه و پاکسازی چاکراهامو دارم ولی به قول اقای شهریاری نمیدونم چرا خوددرمانی طول میکشه ولی روی دیگران مثله دیروز روی خواهر زادم که ۲ ماه معده درد داشت با یک بار کار کردن دردش از بین رفت.البته ما استوار و با اراده هم چنان با اعتقاد راسخ و پرقدرت تر ادامه میدیم ان شالله به امید شفای کامل برای خودمون و همه دوستان گلمون☺️💜

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا