سوال

با عرض سلام و خدا قوت خدمت شما استاد عزیز
ببخشید می خواستم بپرسم که من توی دوره ی انرژی درمانی، و چشم سوم، هیپنوتیزم شرکت
کردم. هنوز چشم سومم درست باز نشده..فقط یک بار می خواستم بخوابم احساسکردم یه چیزی از پیشم رد شد. و هنوز درست هیپنوتیزم را نمی تونم اون منظره را تجسم کنم. فقط احساس می کنم.
الان دلم میخواد توی دوره ی پاکسازی شرکت کنم. ولی ساعتش که شروع میشه مشکل دارم .ممکنه سرزده کسی خونه مون بیاد. سوالم این هست که آيا پاکسازی روی چاکرای هامون چشم سوم بهتر میشه ، یا ممکنه بعد از پاکسازی دوباره چاکراهای آلوده بشه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌺🌺

Dr.Aram

تیم مدیریت
برای اینکه ببینیم چشم سومتان فعال شده است یا نه باید یک هدفی داشته باشید تا ببینید در آن زمینه چه تغییری برای شما ایجاد شده است

پاکسازی‌ها هم برای جلوگیری از بیماری‌ها مناسب هست و هم از اینکه اگر مشکلی در چاکراها و انسدادی باشد
و می‌توان از همه مسائل ما از چشم سوم گرفته تا هیپنوتیزم موثر باشد
و ما زمانی آن را گذاشته‌ایم که تقریباً کسی مزاحممان نمی‌شود
یعنی ساعت ۱۲ شب کسی به خانه شما سرزده می‌آید؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
استاد ببخشید پاکسازی روی چاکراهای برای دیابت و فشار خون خوبه . بعد از پاکسازی ممکنه انرژی های منفی هم دوباره سراغمون بیاد. باتشکر 🙏🏻🙏🏻😘🌺🌺🌺
دقیقاً مثل اینکه شما حمام رفته باشید بعد از یه مدتی اگر مراقبت نکنید دوباره بدنتان کثیف می‌شود
ولی از آنجایی که بدن ما قدرت خود ترمیمی دارد و مخصوصاً چاکراها خودشان خودشان را تمیز می‌کنند اگر هر چند وقت یکبار به آنها کمک کنید تا پاکسازی شوند باعث می‌شود که بدنتان تمیز بماند

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا