تجربه من از موندن در تاریکی مطلق

محمدرضا دهینی

کاربر ویژه
باسلام خدمت همه دوستان ،
موندم از کجا شروع کنم به خاطر ذوق بیش از حد،
تجربه ای بی نظیر هست، فقط میتونم اینو بگم که چشم سوم دیدن یه نور یا شنیدن یه زمزمه ساده نیست، بلکه خیلی فراتر از این صحبتاست، یعنی دیدن وقایع به صورت یک فیلم فوق العاده شفاف، یعنی شنیدن به صورت واضح، فکر نمیکنم تکنیکی قویتر ازین تکنیک تاریکی باشه، ولی فوق العاده مشکله، مخصوصا دو روز اول، که هیچ اتفاقی نمیفته، ولی تو روز سوم متوجه میشید که وارد بعد دیگه ای شدید، امیدوارم بتونید این کارو انجام بدید، از دکتر ارام بسیار سپاس گزارم و امیدوارم یه تکنیکی به ما یاد بده که برابری کنه با تکنیک تاریکی مطلق، چون واقعا مشکل این تکنیک، و تا زمانی که ارتعاشاتتونو بالا نبردید، اینکارو انجام ندید، چون فکر میکنم خیلی در ابتدا ترسناک باشه، دوست دارم تجربه ام به درد شما دوستان عزیز خورده باشه، با ارزوی موفقیت

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
باسلام خدمت همه دوستان ،
تجربه ای بی نظیر هست، فقط میتونم اینو بگم که چشم سوم دیدن یه نور یا شنیدن یه زمزمه ساده نیست، بلکه خیلی فراتر از این صحبتاست، یعنی دیدن وقایع به صورت یک فیلم فوق العاده شفاف، یعنی شنیدن به صورت واضح، فکر نمیکنم تکنیکی قویتر ازین تکنیک تاریکی باشه، ولی فوق العاده مشکله، مخصوصا دو روز اول، که هیچ اتفاقی نمیفته، ولی تو روز سوم متوجه میشید که وارد بعد دیگه ای شدید، امیدوارم بتونید این کارو انجام بدید، از دکتر ارام بسیار سپاس گزارم و امیدوارم یه تکنیکی به ما یاد بده که برابری کنه با تکنیک تاریکی مطلق، چون واقعا مشکل این تکنیک، و تا زمانی که ارتعاشاتتونو بالا نبردید، اینکارو انجام ندید، چون فکر میکنم خیلی در ابتدا ترسناک باشه، دوست دارم تجربه ام به درد شما دوستان عزیز خورده باشه، با ارزوی موفقیت
سلام..خب زیر همون پیام قبلیتون مینوشتید که جواب سوالامونم بدید

محبوبه بیضائی

کاربر ویژه
باسلام خدمت همه دوستان ،
💙🌺🍃 درود به همت شما👏👏👏
و ممنون بابت اشتراک. کجا انجامش دادین و وقتتونو چطوری میگذروندین ؟

پگاه شاهین پور

کاربر ویژه
سلام آقای دهینی لطفا با جزییات بیشتری تعریف کنید، هم از محیطی که آماده کردید، هم از ترسی که فرمودید احتمال تجربه اش هست و هم از نتیجه ای که گرفتید، وارد بعد دیگه ای شدید؟ الان چه تفاوتی با سه روز قبل دارید؟

محمدرضا دهینی

کاربر ویژه
سلام آقای دهینی لطفا با جزییات بیشتری تعریف کنید، هم از محیطی که آماده کردید، هم از ترسی که فرمودید احتمال تجربه اش هست و هم از نتیجه ای که گرفتید، وارد بعد دیگه ای شدید؟ الان چه تفاوتی با سه روز قبل دارید؟
این درک منه چیزهایی که میبینیدو نباید دقیق بگید،چون دیگه پیش نمیاد، داخل حموم ویلامون، چون فقط اونجا تاریک مطلق بود، خب یه چیزای ترسناکیم میبیند، باید انجام بدید تا متوجه منظورم بشید،

کیاوش محمودی

کاربر ویژه
این درک منه چیزهایی که میبینیدو نباید دقیق بگید،چون دیگه پیش نمیاد، داخل حموم ویلامون، چون فقط اونجا تاریک مطلق بود، خب یه چیزای ترسناکیم میبیند، باید انجام بدید تا متوجه منظورم بشید،
استاد این نظریه که تجربیات خودشناسی رو نباید به اشتراک بگذاریم چون باعث میشه اون تجربیات رو دیگه تجربه نکنیم، چقدر میتونه درست باشه؟ @Dr.Aram

Dr.Aram

تیم مدیریت
باسلام خدمت همه دوستان ،
درود بر آقای دهینی عزیز
بسیار خوشحالم که تجربه موفقی را داشته‌اید
ماندن در تاریکی یا تکنولوژی تاریکی یکی از روش‌های سریعی هست که باعث می‌شود که پینئال فعال شود
ولی همونطور که خودتان هم فرمودید و متوجه اون شدید لازم هست که قبل از اون بر روی ارتعاشتان کار کنید و ارتعاشاتتان را بالا ببرید تا احساسات خوبی در بدن شما باشد و افکارتان را بتوانید کنترل کنید در غیر این صورت تجربه خیلی خوشایندی را نخواهید داشت و تصاویر و یا تجربیات ناخوشایند برای شما ایجاد می‌شود
یا به قول شما ترسناک می‌شود.

Dr.Aram

تیم مدیریت
استاد این نظریه که تجربیات خودشناسی رو نباید به اشتراک بگذاریم چون باعث میشه اون تجربیات رو دیگه تجربه نکنیم، چقدر میتونه درست باشه؟ @Dr.Aram
همه دوستانی که اینجا هستند تجربیاتشان را به اشتراک می‌گذارند و معمولاً بعد از به اشتراک گذاشتن بیشتر می‌شود

پگاه شاهین پور

کاربر ویژه
استاد داخل حموم یا سرویس محیط خوبی هست برای مراقبه ای که بخوایم از محیط پرانا بگیریم مثل تی سی؟ بخاطر فاضلاب طبقه بالا که از بالا سرمون رد شد پرانا تمیز هست؟ چون فرموده بودید وقتی میخوایم از کف پا انرژی بگیریم حتما زمین تمیز باشه
یه سوالم دیگه هم اینکه آقای دهینی فرمودند دو روز اول هیچ تجربه ای نداشتند یعنی ۴۸ ساعت، ما با هفته ای ۱ تا ۳ ساعت میتونیم به جایی برسیم؟
بعد الان بعد از ۷۲ ساعت در تاریکی موندن آیا به حد خاصی از فعال شدن میشه رسید؟

محبوبه بیضائی

کاربر ویژه
درود بر آقای دهینی عزیز
ماندن در تاریکی یا تکنولوژی تاریکی یکی از روش‌های سریعی هست که باعث می‌شود که پینئال فعال شود
ولی همونطور که خودتان هم فرمودید و متوجه اون شدید لازم هست که قبل از اون بر روی ارتعاشتان کار کنید و ارتعاشاتتان را بالا ببرید تا احساسات خوبی در بدن شما باشد و افکارتان را بتوانید کنترل کنید در غیر این صورت تجربه خیلی خوشایندی را نخواهید داشت و تصاویر و یا تجربیات ناخوشایند برای شما ایجاد می‌شود
💚🌺🍃 نورسفید پایه ثابت تمرینات منه🙏
فیکس میکنم و بعدشم پیاده میرم سرکار. اما چند روزیه مفاصل سرپنجم ملتهب شده . اشکال از چی میتونه باشه؟🙏🙏

محمدرضا دهینی

کاربر ویژه
باسلام خدمت دکتر ارام عزیز، حتما برای سپاس گزاری ، خدمتتون میرسم، امروز که میخواستم سرکار برم یه
درود بر آقای دهینی عزیز
یا به قول شما ترسناک می‌شود
باسلام خدمت
درود بر آقای دهینی عزیز
دکتر ارام عزیز، حتما برای سپاس گزاری خدمتتون میرسم، استاد امروز که میخواستم سرکار برم، یه ادمو مثله یک گلوله قرمز اتشین دیدم، میخوام بدونم یه سری چیزهارو میدونم چیه ولی یه سری چیزهارو نمیتونم تعبیر کنم، باید چیکار کنم ؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
به هر حال برای انجام دادن هر تمرین انرژیکی یک ایده‌آل داریم و ایده‌آل آن این هست که در مکانی که در عمق طبیعت وجود دارد و از هرگونه ابزارهای انسانی دور هست این تمرین انجام شود
ولی از آنجایی که چنین چیزی نداریم و چنین غاری فعلاً در اختیار نداریم که تاریک باشد مجبوریم از جاهایی مثل محبوس کردن خودمان در یک اتاق یا در حمام یا جایی شبیه آن استفاده کنیم
به هر حال انرژی‌هایت را بر روی ما تاثیر می‌گذارند
ولی فکر می‌کنم آقای دهینی در ویلا انجام دادم و طبیعتاً مشکل فاضلاب به اون صورت وجود ندارد

Dr.Aram

تیم مدیریت
باسلام خدمت دکتر ارام عزیز، حتما برای سپاس گزاری ، خدمتتون میرسم، امروز که میخواستم سرکار برم یه

باسلام خدمت

دکتر ارام عزیز، حتما برای سپاس گزاری خدمتتون میرسم، استاد امروز که میخواستم سرکار برم، یه ادمو مثله یک گلوله قرمز اتشین دیدم، میخوام بدونم یه سری چیزهارو میدونم چیه ولی یه سری چیزهارو نمیتونم تعبیر کنم، باید چیکار کنم ؟
بهترین کاری که می‌توانید انجام بدهید آنها را یادداشت کنید و به مرور زمان خودتان بتوانید برای آنها چیزی را پیدا کنید و تعبیری را پیدا کنید
ممکن هست که شما در برخی از کتاب‌ها تعابیری را ببینید ولی به طور کلی هر کس تعبیر خودش را دارد

باسلام خدمت همه دوستان ،
سلام جناب دهینی عزیز ان شاءالله مبارکتون باشه دسترسی به اگاهی های برتر .🌈💫
سوالی از خدمتتون داشتم.ایا شما گاهی اگاهی دریافت میکنید یا میبینید یا میشنود ویادرک مکنید .یا همیشه
چون می خواستم مقایسه کنم با خودم که گاهی رویا بینی در روز دارم ویا درستی احساساتم رو بفهمم.ویا اینکه شاید علاماتی که من دارم مثل شما باشه و چشم منم باز شده باشه .اخه من هنوز این موصوع رو درک نکردم.چون استاد گفتند باز شدن شبیه یه جاده که درجاتش متفاوته است لطفا شما تفاوت حالات قبلتون والان رو با جزییات بفرمایید.سپاسگزارم از لطفتون.🙏🏼🙏🏼🙏🏼

محمدرضا دهینی

کاربر ویژه
سلام جناب دهینی عزیز ان شاءالله مبارکتون باشه دسترسی به اگاهی های برتر .🌈💫
سوالی از خدمتتون داشتم.ایا شما گاهی اگاهی دریافت میکنید یا میبینید یا میشنود ویادرک مکنید .یا همیشه
چون می خواستم مقایسه کنم با خودم که گاهی رویا بینی در روز دارم ویا درستی احساساتم رو بفهمم.ویا اینکه شاید علاماتی که من دارم مثل شما باشه و چشم منم باز شده باشه .اخه من هنوز این موصوع رو درک نکردم.چون استاد گفتند باز شدن شبیه یه جاده که درجاتش متفاوته است لطفا شما تفاوت حالات قبلتون والان رو با جزییات بفرمایید.سپاسگزارم از لطفتون.🙏🏼🙏🏼🙏🏼
سلام به شما بانو، اونم هم قسمتی از باز شدن چشم سوم هست که شما دارید تجربه میکنید، ولی عرض کردم باز شدن چشم سوم یعنی دیدن به صورت واضح، درک کامل اتفاقات، من مجدد تکنیک تاریکی مطلق رو انجام دادم و هر بار قویتر میشم، امبدوارم بتونید که این تکنیک و انجام بدید تا متوجه منظورم بشید، چون تکنیکای استاد نسبت به این تکنیک خیلی ارومتر و ملایمتر هست، امیدوارم استاد تکنیکی اموزش بدن که برابری کنه با تکنیک تاریکی مطلق...مانترای گایاتری رو با اجازه استاد هر روز گوش کنید ارتعاشو به شدت بالا میبره...

سلام به شما بانو، اونم هم قسمتی از باز شدن چشم سوم هست که شما دارید تجربه میکنید، ولی عرض کردم باز شدن چشم سوم یعنی دیدن به صورت واضح، درک کامل اتفاقات، من مجدد تکنیک تاریکی مطلق رو انجام دادم و هر بار قویتر میشم، امبدوارم بتونید که این تکنیک و انجام بدید تا متوجه منظورم بشید، چون تکنیکای استاد نسبت به این تکنیک خیلی ارومتر و ملایمتر هست، امیدوارم استاد تکنیکی اموزش بدن که برابری کنه با تکنیک تاریکی مطلق...مانترای گایاتری رو با اجازه استاد هر روز گوش کنید ارتعاشو به شدت بالا میبره...
خدا رو شکر که به تجربیات جدیدی رسیدید.
میشه از تجربیاتتون بگید سپاسگزارم🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🌿💫🌈

پگاه شاهین پور

کاربر ویژه
سلام آقای دهینی عزیز، چند تا سوال داشتم از حضورتون، شما الان چقدر کنترل دارید روی تجربیاتتون؟ با اراده میتونید چیزی که میخواید رو ببینید یا بفهمید و زمانی که نخواستید دریافتی نداشته باشید؟
و اینکه در حال حاضر قادر به دیدن هاله و چاکراها هستید؟

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا