درمان آلزایمر

تینا میرزائی

کاربر ویژه
سلام استاد وقت بخیر مادر من ۸۳سالشه و دیابت و فشار خون هم دارن قلبشونم عمل کردن سال ۹۴
تنگی کانال گردن هم داشتن عمل کردن و خوب شدن
وتنگی کانال کمر دارن و دیسکشونم زده بیرون الان روی کمرشون درمانو شروع کردم و خیلی بهتر شده
ولی می خوام روی آلزایمرشون کار کنم الان ۴ ساله آلزایمر عروقی دارن در اثر یه شوک دچار آلزایمر شدن البته تازه شروعشه من دو هفته پیش دوباره بردمشون دکتر، دکتر گفت تازه شروعشه ولی ۲ ساله دارو می خورن داروهاشون ( سرترالین۱۰۰ میل -اکسلون ۳ و ۱/۵ میل -ابیکسا ۱۰ میل -تراز‌دون ۵۰ میل ) تو کتاب چیزی در مورد آلزایمر ننوشته من سال ۹۴ انرژی درمانی رو گذروندم میشه لطفا راهنمایی کنید از چه انرژی استفاده کنم برای درمان آلزایمر که بیماریشون پیشرفت نکنه چون تازه شروعشه با توجه به اینکه بدنشون خوب جواب میده چون با دو جلسه درمان کمرشون بهتر شده برای آلزایمرشم همزمان درمانو شروع کنم که خوب بشه لطفا راهنماییم کنید و اینکه چند بار در هفته درمانو انجام بدم

مهین جواهری

کاربر ویژه
دورد تینا عزیز

سوالی برام پیش اومد چه شوکی باعث الزایمر شده؟ شوک عصبی بوده غم ناراحتی بوده؟
ایا برااین شوک درمانی انجام ندادید شاید ریشه بیماری جای دیگری باشه ؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد وقت بخیر مادر من ۸۳سالشه و دیابت و فشار خون هم دارن قلبشونم عمل کردن سال ۹۴
تنگی کانال گردن هم داشتن عمل کردن و خوب شدن
وتنگی کانال کمر دارن و دیسکشونم زده بیرون الان روی کمرشون درمانو شروع کردم و خیلی بهتر شده
ولی می خوام روی آلزایمرشون کار کنم الان ۴ ساله آلزایمر عروقی دارن در اثر یه شوک دچار آلزایمر شدن البته تازه شروعشه من دو هفته پیش دوباره بردمشون دکتر، دکتر گفت تازه شروعشه ولی ۲ ساله دارو می خورن داروهاشون ( سرترالین۱۰۰ میل -اکسلون ۳ و ۱/۵ میل -ابیکسا ۱۰ میل -تراز‌دون ۵۰ میل ) تو کتاب چیزی در مورد آلزایمر ننوشته من سال ۹۴ انرژی درمانی رو گذروندم میشه لطفا راهنمایی کنید از چه انرژی استفاده کنم برای درمان آلزایمر که بیماریشون پیشرفت نکنه چون تازه شروعشه با توجه به اینکه بدنشون خوب جواب میده چون با دو جلسه درمان کمرشون بهتر شده برای آلزایمرشم همزمان درمانو شروع کنم که خوب بشه لطفا راهنماییم کنید و اینکه چند بار در هفته درمانو انجام بدم
درود بر خانم میرزایی عزیز
انشالله که هرچه زودتر حال مادرتان بهبود پیدا کند
همونطور که دوستان معرفی کردن می‌توانید از پروتکل آلزایمر در انجمن استفاده کنید

تینا میرزائی

کاربر ویژه
سلام مهین عزیز
برای درمان آلزایمر استاد فرمودن تکنیک کیمیاگری هم استفاده کنید من این تکنیکو بلد نبستم میشه لطفا بگید چجوری مامانم حالش خوب نیست می خوام از امروز شروع کنم

مهین جواهری

کاربر ویژه
سلام مهین عزیز
برای درمان آلزایمر استاد فرمودن تکنیک کیمیاگری هم استفاده کنید من این تکنیکو بلد نبستم میشه لطفا بگید چجوری مامانم حالش خوب نیست می خوام از امروز شروع کنم
خدا سلامتی شفا را شامل حال مادر و بهبودی کامل را عطا کنه
بالا سوال پرسیدم جواب ندادید
و همین پروتکل الزایمر رو انجام دهید

مهین جواهری

کاربر ویژه
سلام مهین عزیز
در کنار پروتکل الزایمر چاکرای خورشیدی رو هم از بعد روانی بابنفش پاکسازی کنید

تینا میرزائی

کاربر ویژه
دورد تینا عزیز

شوک احساسی بوده رفتیم دکتر آلزایمر دارو دادن کلا آلزایمر یا ارثی یا در اثر شوک شروع میشه البته مامان من خیلی خفیفه تازه داره شروع میشه

تینا میرزائی

کاربر ویژه
دورد تینا عزیز

شوک احساسی بوده رفتیم دکتر آلزایمر دارو دادن کلا آلزایمر یا ارثی یا در اثر شوک شروع میشه البته مامان من خیلی خفیفه تازه داره شروع میشهق
در کنار پروتکل الزایمر چاکرای خورشیدی رو هم از بعد روانی بابنفش پاکسازی کنید
تو کتاب نوشته برای افراد مسن نباید انرژی رنگی بدیم فقط سفید بدیم ولی تو دستور درمان آلزایمر همش پراناهای رنگی هست

hashemi

ناظم انجمن
سلام مهین عزیز
درود دوست عزیز
شفا جاریست انشاالله
یا نور

تینا میرزائی

کاربر ویژه
تکنیک کیمیاگری (سوپر برین‌یوگا)
درود بر شما مامان من چون سنشون بالاست و کمر درد شدید و‌تنگی کانال و آرتروز زانو دارن نمی تونن ابن تکنیکو انجام بدن برای درمان آلزایمر بقیه موارد رو انجام بدم و این تکنیک انجام نشه آیا درمان میشن

hashemi

ناظم انجمن
درود بر شما مامان من چون سنشون بالاست و کمر درد شدید و‌تنگی کانال و آرتروز زانو دارن نمی تونن ابن تکنیکو انجام بدن برای درمان آلزایمر بقیه موارد رو انجام بدم و این تکنیک انجام نشه آیا درمان میشن
عزیزم
اگر تا آخر مطلب مطالعه کنید
به‌صورت نشسته بر صندلی هم انجام میشه
و لذت انجامش با فرزندان و نوه‌ها خیلی هم بیشتر میشه.

تینا میرزائی

کاربر ویژه
استاد چوآ کوک‌سوی
مبدع این تکنیک هستند و بهتره در کنار درمان ازین درمان هم استفاده کنید.
چشم ممنون خانم هاشمی یه سوال دیگه مامان من قلبشونو سال ۹۴ جراحی کردن ۴ تا رنگشو عوض کردن من برای درمان‌های مختلف که تو کتاب هست برای آلزایمر و کمر درد و … می ترسم چاکرای قلبمو پاکسازی کنم یا انرژی بدم چون مامانم۸۳ سالشه چی کار کنم روی قلب کار کنم با نه . و یه سوال دیگه پراناهای رنگی برای این سن مشکلی نداره چون تو کتاب نوشته رنگ سفید استفاده بشه تو سن بالا رنگی استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد

hashemi

ناظم انجمن
تینای عزیز
از پروتکل‌های پیشرفته هم می‌تونیم استفاده کنیم برای سالخورده‌ها.
فقط با رعایت احتیاط‌های لازم.
در مورد ایشان قطع لینک‌ خیلی جواب میده.
و دیگه این که نگران نباش
به ایشون عشق و احترام بدین.
آلزایمر عقب‌نشینی می‌کنه.
مامان من کمی زودتر از سن مادر شما دچار شدند.
به محل جدید نقل مکان کردند، بخوبی منزل رو از دو مسیر پیاده‌روی می‌کردند و تا زمان فوت ایشون، کمتر کسی متوجه بیماری‌شون شد.

تینا میرزائی

کاربر ویژه
تینای عزیز
از پروتکل‌های پیشرفته هم می‌تونیم استفاده کنیم برای سالخورده‌ها.
فقط با رعایت احتیاط‌های لازم.
در مورد ایشان قطع لینک‌ خیلی جواب میده.
و دیگه این که نگران نباش
به ایشون عشق و احترام بدین.
آلزایمر عقب‌نشینی می‌کنه.
مامان من کمی زودتر از سن مادر شما دچار شدند.
به محل جدید نقل مکان کردند، بخوبی منزل رو از دو مسیر پیاده‌روی می‌کردند و تا زمان فوت ایشون، کمتر کسی متوجه بیماری‌شون شد.
ممنون عزیزم خدا مادرتونو رحمت کنه ، خیلی بهم امید دادین یکدنیا ممنون بابت راهنمائیتون ،پس روی چاکرای قلبشون هم کار کنم چون جراحی کردن می ترسم جوابشو ندادید و قطع لینک به چه صورته به توضیحی میدید لطفا

hashemi

ناظم انجمن
بله با احتیاط از چاکرای پشتی قلب کار کنید.
از چاکرای جلویی خورشیدی ریسمانی در اسکن هم متوجه میشین به سمت بیرون، تصور کنید با قیچی، قطعش می‌کنید.می‌تونه این قیچی نارنجی باشه.
و حالا از چاکرای پشتی خورشیدی، این کار رو تکرار کنید.
به نیت قطع لینک از همه چاکراها.

یا هر چاکرا رو جداگانه انجام بدین.
سبوح قدوس رب‌الملائکة والروح.

hashemi

ناظم انجمن
تارهای اتری چيست؟

چاكراها اغلب «تارهای اتری» دارند كه از آن ها بيرون زده است.
اين تارها مانند لوله هايی به چاكرای افراد ديگری كه با آن ها ارتباط داريم كشيده شده است.

تارهای اتری بيش تر به سوی خواهر و برادرمان كشيده شده ‌اند.
پس از آن ها به ترتيب ميان پدر، مادر، همسر قبلی، محبوب قبلی، همسر فعلی ، محبوب فعلی، خانه ، فرزندان و دوستان نزديك كشيده شده است .

ترس و هراس در روابط مان اين تارها را ايجاد می‌كند
ترس ممكن است به صورت وابستگی متقابل ، دلبستگی ها ، ترس از جدايی يا احساس نبخشيدن و كينه خود را نشان دهد.

تارهای اتری مانند لوله هايی عمل می كنند كه انرژی ميان افراد را انتقال می دهند
و مشكل دقيقاً همين جاست.

اگر فردی كه به او دلبستگی داريد در زندگی اش با چالشئ مواجه باشد ،
انرژی را از تو می گيرد ، و از طريق اين تار اتری انرژی تو را به سوی خود می كشد
در اين صورت احساس می كني از انرژی خالی شده‌ای بدون آن‌كه بدانی چرا اين طور شده است.

اغلب افرادی كه با آن ها رابطه جنسی برقرار می كنی، به چاكرای خاجی تو وصل می شوند .

افرادی كه برای آن ها دچار بحران و اختلاف مي شوی به چاكرای خورشيدی تو مربوط می شوند.

كسانی كه برای آن ها غصه می خوری به چاكرای قلب تو متصل هستند.

کسانی که با آن ها رابطه ی آزار دهندہ ای داری
یا رابطه ای که تمام بار آن بر دوش توست،
به شانه های تو مربوط هستند . اين ريشه ايجاد درد در ناحيه ی شانه و گردن ﺍﺳﺖ .

وقتی هر دو طرف كاملاً آماده بخشيدن باشند ، اين تارها جدا می شود.

وقتی ما به خانه يا منطقه جغرافيايی زندگي مان متصل هستيم، تارهای اتری از كف پای ما بيرون می آيند و وارد زمين می شوند.

قطع اين رشته ها به معنای آن نيست كه «من ديگر تو را دوست ندارم يا تو برايم اهميتی نداری»

قطع اين تارها لزوماً به قطع رابطه يا ترك فرد مورد نظر ختم نمی شود

فقط به معنای آن است كه از بخش های ناكارآمد و مضر رابطه رها می شويد.

يادت باشد كه ترس نقطه مقابل عشق است و اين تارهای اتری و لینک‌ها (و هر نوع وابستگی) از ترس ناشی می شود.

بعضی افراد از اين نگران هستند كه اين تارها به سيستم روان شان متصل باشد ، بخش هايی از خودشان كه در دوران های دشوار زندگی از آن ها جدا شده است .
وقتی قصد و نيت تو اين باشد که رشته ها و تارهايی كه تو را از لذت و بهره مندی از انرژی كامل باز دارد را قطع كنی ، امكان ندارد كه چنين اتفاقی بيفتد.
با حفظ اين نيت تارهای مرتبط با روان تو دست نخورده
می مانند.

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا