تجربه محو شدن حس متضاد عشق و نفرت،بعد از تکنیک آدمکه مغزی

من حس خشم و عشق و نفرت رو نسبت به فردی احساس می‌کردم که اون فرد یک فرد غریبه بود،مدام توی مغزم بود و خیلی اذیت می‌شدم،یه بار وقتی تکنیک آدمک مغزی رو انجام دادم،وقتی از خواب بیدار شدم متوجه شدم که حس خشم و عشق رو در کودکی نسبت به خواهر بزرگترم تجربه کردم، و با تکنیک آدمک مغزی حس خشم و عشق من در واقع بگم حس خشم من نسبت به خواهر بزرگ‌ترم برطرف شد،خواهر بزرگ من سه ساله که فوت شده، بعد از این تکنیک دیگه حس خشم و عشق یعنی دو حس متضادی که با هم نسبت به اون فرد غریبه داشتم از بین رفت دیگه توی ذهن من کنجکاوی در مورد اون آدم ایجاد نمی‌شه، و دیگه بابت بودن اون آدم هیچ احساسی ندارم و اذیت نمی‌شم.

یه تجربه لذت بخش بود
در واقع یک تجربه درمانی بود
چون من حدود دو سال بود که درگیر این موضوع بودم و حل نمی‌شد

Dr.Aram

تیم مدیریت
من حس خشم و عشق و نفرت رو نسبت به فردی احساس می‌کردم که اون فرد یک فرد غریبه بود،مدام توی مغزم بود و خیلی اذیت می‌شدم،یه بار وقتی تکنیک آدمک مغزی رو انجام دادم،وقتی از خواب بیدار شدم متوجه شدم که حس خشم و عشق رو در کودکی نسبت به خواهر بزرگترم تجربه کردم، و با تکنیک آدمک مغزی حس خشم و عشق من در واقع بگم حس خشم من نسبت به خواهر بزرگ‌ترم برطرف شد،خواهر بزرگ من سه ساله که فوت شده، بعد از این تکنیک دیگه حس خشم و عشق یعنی دو حس متضادی که با هم نسبت به اون فرد غریبه داشتم از بین رفت دیگه توی ذهن من کنجکاوی در مورد اون آدم ایجاد نمی‌شه، و دیگه بابت بودن اون آدم هیچ احساسی ندارم و اذیت نمی‌شم.

یه تجربه لذت بخش بود
در واقع یک تجربه درمانی بود
چون من حدود دو سال بود که درگیر این موضوع بودم و حل نمی‌شد
همینطور که تکنیک‌ها را انجام می‌دهید و جلوتر می‌روید تکنیکی به نام دعا کردن وجود دارد که لازم است برای قطع ارتباطات انرژیکی تان با خواهرتان تکنیک دعا کردن را بعداً برای او انجام دهید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا