سپر نامرئی شدن

مهین جواهری

کاربر ویژه
یاهُوُ

خانمی بخاطر تمام شدن تاریخ پاسپورت برای رفتن به خروج از کشور با پاسپورت خواهر خود که اصلا شبیه همدیگر نیستند و تفاوت سنی زیادی دارند با سپر نامرئی که ساختم براحتی از مرز کشور خارج شدند

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
یاهُوُ

خانمی بخاطر تمام شدن تاریخ پاسپورت برای رفتن به خروج از کشور با پاسپورت خواهر خود که اصلا شبیه همدیگر نیستند و تفاوت سنی زیادی دارند با سپر نامرئی که ساختم براحتی از مرز کشور خارج شدند
آبی دادید؟😉

علیرضا انصاری

کاربر ویژه
یاهُوُ

سلام خانوم جواهری.. آخر پای اف بی آی را میکشین داخل گروه ما.. خطرناک شدین ها 😲😂👌🏻

مهین جواهری

کاربر ویژه
دوتا سپر که سپر درسپر بود درتایم زمانی کم داده شد بعد رد شدن از مرز پاکسازیش کردم چون درصد ان خیلی زیاد بود دوتا بنفش آبی بود آبی که سپر اخر بود درصد رنگ ان ابی ۱۰۰ درصدمثل ابی لاجوردی بود و جلویی گرما زدگی هم گرفته بود

مهین جواهری

کاربر ویژه
سلام خانوم جواهری.. آخر پای اف بی آی را میکشین داخل گروه ما.. خطرناک شدین ها 😲😂👌🏻
درود بر اقای انصاری عزیز

با اشاره خوبی که داشتید فکر خوبی از ذهنم گذشت برم یه دکه لب مرز باز کنم برا رد کرد اجناس و انسان از مرز این سپر خیلی خوبه یه شبه میلیاردر میشم😂

مهدی قادری

کاربر ویژه
یاهُوُ

سلام
جالب بود میشه بفرمایید از Shild ذهنی استفاده کردین فقط
و تکنیک پرانا یا سمبل راه دور استفاده کردین
سپاس از شما

مهین جواهری

کاربر ویژه
سلام شبتون بخیر میشه لطفا بیشتر توضیح بدین و تکنیکم بگید سپاسگزارم
درود فریبا عزیز

این تکنیک در جلسه های مربوط به کتاب دفاع روانی استاد عزیز به شما اموزش داده خواهد شد

مهین جواهری

کاربر ویژه
سلام
سپاس از شما
درود بر شما
در جلسات اینده اموزش می بینید که چطور سپر بسازید و به ان سپر برنامه بدهید از هیچ سنبلی استفاده نشد فقط طبق اموزهای استاد بزرگوار سپر رو ساخته شد و اینکه سپر رو از راه دور ساختم

مهین جواهری

کاربر ویژه
سلام
سپاس از شما
و اینکه یادم رفته بود ذکر کنم از القا ذهنی هم استفاده کردم که ان شخص که پاسپورت چک میکنه اصلا متوجه این مسله نباشد فقط تصور کردم همین انرژی انجا میرود که فکر کنیم بدون وسواس فکری این تکنیک دستوری انجام شد

مهین جواهری

کاربر ویژه
خانم جواهری عزیز از انواع تکنیک‌ها و ترکیب آنها برای موردی که داشته است استفاده کردند و همراه با خلاقیت خوبی که داشته نتایج عالی گرفته است
تکنیک‌های دفاع روانی و ایجاد شیلد و سپر در هفته پنجم آموزش داده خواهد شد و برای عزیزانی که تازه به ما پیوستند در آینده برای اون‌ها توضیح خواهم داد
تکنیک القای ذهنی یک تکنیک هیپنوتیزمی هست که افراد می‌توانند به ذهن دیگران نفوذ کنند و القاها و نظرات خود را بر روی آنها اعمال کنند
استاد عزیز و بزرگوارم به لطف اموزشهای عالی و ارزنده جنابعالی در کنار شما و دوستان عزیز روبه رشد هستیم از شما و تیم پشتبانی تشکر فراوان دارم که نزدیک یکسال در کنار همدیگر بودیم با صبر شکیبایی جواب سوالات ابهاماتمون رو به نحوه احسنت پاسخ گو هستید بخاطر انجمن و حضور جنابعالی از شما سپاس گزارم🌱

مهری محمدآبادی

کاربر ویژه
دوتا سپر که سپر درسپر بود درتایم زمانی کم داده شد بعد رد شدن از مرز پاکسازیش کردم چون درصد ان خیلی زیاد بود دوتا بنفش آبی بود آبی که سپر اخر بود درصد رنگ ان ابی ۱۰۰ درصدمثل ابی لاجوردی بود و جلویی گرما زدگی هم گرفته بود
جالب بود

نازنین حسینی

کاربر ویژه
یاهُوُ

تجربه عجیب و جالبی بود👍🏻
احسنت بر شما و توانایی شما🌹

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
یاهُوُ

درودبرشماخانم جواهری ،خداروشکر بازهم ازخلاقیتتون ، گل کاشتین . احسنت بشما 🙏🙏

مهدی قادری

کاربر ویژه
یاهُوُ

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا