فرورفتگی های پوستی (جای جوش) و فرمدهی چانه

مهدیه شوندی

کاربر ویژه
سلام به استاد عزیز و همه دوستان
من دیروز جلسات کار روی جای جوش و فرمدهی چانه رو برای یکی از دوستانم شروع کردم.
با پروتکل رشد سریع: پاکسازی نقطه ای با سبز و بنفش، سپس آبی 95 درصد در اون نقطه گذاشتم که انرژی بعدی به جاهای دیگه نره، بعد با قرمز 95 درصد و زرد 5 درصد به مدت یک ربع روی چانه کار کردم و به مدت 5 دقیقه روی هر کدوم از 5 تا جای جوش کار کردم - در حین انرژی دادن از پروتکل دستوری هم استفاده کردم
امیدوارم که خیلی عالی پیش بره و میام نتایج رو بعدا اینجا براتون میذارم :giggle:
اگه از دوستان کسی هست که در حوزه زیبایی صورت کاری انجام داده ممنونم میشم که نتایجش رو اینجا با ما به اشتراک بذاره که ما هم بتونیم استفاده کنیم 🌺

hashemi

ناظم انجمن
سلام به استاد عزیز و همه دوستان
من دیروز جلسات کار روی جای جوش و فرمدهی چانه رو برای یکی از دوستانم شروع کردم.
با پروتکل رشد سریع: پاکسازی نقطه ای با سبز و بنفش، سپس آبی 95 درصد در اون نقطه گذاشتم که انرژی بعدی به جاهای دیگه نره، بعد با قرمز 95 درصد و زرد 5 درصد به مدت یک ربع روی چانه کار کردم و به مدت 5 دقیقه روی هر کدوم از 5 تا جای جوش کار کردم - در حین انرژی دادن از پروتکل دستوری هم استفاده کردم
امیدوارم که خیلی عالی پیش بره و میام نتایج رو بعدا اینجا براتون میذارم :giggle:
اگه از دوستان کسی هست که در حوزه زیبایی صورت کاری انجام داده ممنونم میشم که نتایجش رو اینجا با ما به اشتراک بذاره که ما هم بتونیم استفاده کنیم 🌺
درود مهدیه عزیز
دوره پوست و زیبایی یکی از انتخاب‌های درمانگران بعد از دوره پیشرفته‌س.
بهتره روی پیشرفته مهارت حاصل شه و بعد اقدام کنیم.

مهدیه شوندی

کاربر ویژه
درود مهدیه عزیز
دوره پوست و زیبایی یکی از انتخاب‌های درمانگران بعد از دوره پیشرفته‌س.
بهتره روی پیشرفته مهارت حاصل شه و بعد اقدام کنیم.
سلام خانم هاشمی جان
ممنون از پاسختون

من فکر میکردم میشه بعد از دوره پیشرفته روی این موارد هم کار کنیم، مشکلی پیش میاد؟ طبق توضیحات استاد دارم پیش میرم
اگه نکته ای هست که فکر میکنید باید بدونم ممنون میشم بگید 🌺

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام خانم هاشمی جان
ممنون از پاسختون

من فکر میکردم میشه بعد از دوره پیشرفته روی این موارد هم کار کنیم، مشکلی پیش میاد؟ طبق توضیحات استاد دارم پیش میرم
اگه نکته ای هست که فکر میکنید باید بدونم ممنون میشم بگید 🌺
اگر به اندازه کافی درمان انجام داده‌اید که می‌توانید انرژی‌ها را درست و دقیق بیرون بدهید شکلی ندارد می‌توانید از دوره پیشرفته به بعد درمان بر روی زیبایی را نیز انجام دهید
اما در انرژی دادن پروتکل‌هایتان یک انرژی را اشتباه داده‌اید

مهدیه شوندی

کاربر ویژه
اگر به اندازه کافی درمان انجام داده‌اید که می‌توانید انرژی‌ها را درست و دقیق بیرون بدهید شکلی ندارد می‌توانید از دوره پیشرفته به بعد درمان بر روی زیبایی را نیز انجام دهید
اما در انرژی دادن پروتکل‌هایتان یک انرژی را اشتباه داده‌اید
نه استاد به اندازه کافی که درمان انجام ندادم، ولی فکر میکردم که بعد از دوره پیشرفته کلا میشه روی همه چیز دیگه کار کرد. من الان انرژی ها رو تصور نمیکنم. بیشتر اوقات فقط به اسمشون فکر میکنم و به صورت دستوری هم خواصشون رو میگم
میشه لطفا بگید کدوم انرژی رو اشتباه دادم؟ من توی یادداشت هام از کلاس این رو نوشتم

Dr.Aram

تیم مدیریت
همونطور که هفته گذشته هم زمانی که انرژی‌های رنگی را می‌دادیم توضیح دادم بهتر هست که بر روی اون کاملاً متمرکز شوید و تمرین رنگ‌ها را انجام دهید تا کاملاً روی آن تسلط پیدا کنید
هر چقدر تسلط بیشتری بر روی رنگ‌ها داشته باشید بهتر می‌توانید درمان را انجام بدید
می‌توانید اسم رنگ را بگویید ولی به هر حال بین فردی که فقط اسم رنگ را می‌گوید و کسی که کاملاً تمرین کرده است و می‌تواند انرژی‌ها را دقیق بیرون دهد تفاوت هست و این تفاوت در درمان آنها کاملاً مشهود است
پس برای اینکه انرژی‌ها را درست بیرون بدهید وقت بگذارید

مهدیه شوندی

کاربر ویژه
همونطور که هفته گذشته هم زمانی که انرژی‌های رنگی را می‌دادیم توضیح دادم بهتر هست که بر روی اون کاملاً متمرکز شوید و تمرین رنگ‌ها را انجام دهید تا کاملاً روی آن تسلط پیدا کنید
هر چقدر تسلط بیشتری بر روی رنگ‌ها داشته باشید بهتر می‌توانید درمان را انجام بدید
می‌توانید اسم رنگ را بگویید ولی به هر حال بین فردی که فقط اسم رنگ را می‌گوید و کسی که کاملاً تمرین کرده است و می‌تواند انرژی‌ها را دقیق بیرون دهد تفاوت هست و این تفاوت در درمان آنها کاملاً مشهود است
پس برای اینکه انرژی‌ها را درست بیرون بدهید وقت بگذارید
درود استاد عزیز 🌹
ممنون از پاسختون
چشم دارم رنگ ها رو تمرین میکنم
ولی یه خبر خوب اینه که عکس هایی که روز اول از زیباجو گرفتم رو مقایسه میکنم با الان میبینم که واقعا تغییر کردن، دو جلسه هم روی کوچک کردن غبغبشون هم کار کرده بودم، امروز دیدم هم غبغبشون کوچیک تر شده هم خیلی کم چونه شون به سمت جلو اومده :love:
امروز خودشون اومدن و خواستن که درمانشون رو ادامه بدم و من هم یه جلسه دیگه براشون گذاشتم و این بار سعی کردم رنگ ها رو تصور هم بکنم با کمک اسلاید های دوره:giggle:

همیشه در انتهای درمان ها بخاطر وجود پر برکتتون شکرگزاری میکنم استاد عزیز. انشالله نور و برکت در زندگی تون جاری باشه همیشه🌹

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا