مجاب کردن صاحبخونه به عدم افزایش اجاره خونه باالقای ذهنی

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
بادرودبه استادعزیزم وگروه پشتیبانی ودوستان درمانجو، اول مردادماه ۱۴۰۳موقع تمدید قراردادمستاجری خونه ای که سکونت دارم چهارشب تکنیک القای ذهنی رو جهت عدم افزایش رهن و اجاره روی موجر (( صبحها ساعت ۴که میدونستم این ساعت صبح خواب هستن )) انجام دادم وخداروشکر قراردادتمدیدشد وهیچ مبلغی روی رهن واجاره ماهیانه اضافه نشد🤣⚘️⚘️⚘️.
واقعا استادآرام عزیزم هرکی دوره های شمارو شرکت نکنه عمرش برفنارفته🙏🙏🙏
قابل توجه دوستان مستاجر 😉

سپاسگزارتم تاقیامت استادبزرگوارم🙏🙏🙏🌷🌷

نازنین حسینی

کاربر ویژه
بادرودبه استادعزیزم وگروه پشتیبانی ودوستان درمانجو، اول مردادماه ۱۴۰۳موقع تمدید قراردادمستاجری خونه ای که سکونت دارم چهارشب تکنیک القای ذهنی رو جهت عدم افزایش رهن و اجاره روی موجر (( صبحها ساعت ۴که میدونستم این ساعت صبح خواب هستن )) انجام دادم وخداروشکر قراردادتمدیدشد وهیچ مبلغی روی رهن واجاره ماهیانه اضافه نشد🤣⚘️⚘️⚘️.

درود بر شما
چه تجربه خوبی رو به اشتراک گذاشتید.
استفاده درست از آموخته‌ها و توانایی‌هاتون داشتید احسنت

ساناز لطفی

کاربر ویژه

سلام شبتون بخیر تکنیک القای ذهنی در کدوم دوره ی دکتر اموزش دیدین ؟

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
سلام شبتون بخیر تکنیک القای ذهنی در کدوم دوره ی دکتر اموزش دیدین ؟
درودبشماخانم لطفی عزیز،
تکنیک القای ذهنی دردوره های خودهیپنوتیزم و دوره فعالسازی چشم سوم میباشد.حالادقیق نمیدانم ولی با کانال تلگرام گروه پشتیبانی تماس بگیرید شاید جداگانه براتون ارسال کردند .درنور و روشنی باشید🙏🙏

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
درود بر شما
چه تجربه خوبی رو به اشتراک گذاشتید.
استفاده درست از آموخته‌ها و توانایی‌هاتون داشتید احسنت
درود بردکتر آرام عزیزودانشمند، وشمادوست عزیزخانم حسینی گرامی ،
باسپاس فراوان از استادخوبمون ،واقعا باانرژی درمانی و دوره های عالیی که بادکترآرام گذراندم بکلی زندگیم واستعدادهام شکوفاشده.🙏🙏🙏

نازنین حسینی

کاربر ویژه
درود بردکتر آرام عزیزودانشمند، وشمادوست عزیزخانم حسینی گرامی ،
باسپاس فراوان از استادخوبمون ،واقعا باانرژی درمانی و دوره های عالیی که بادکترآرام گذراندم بکلی زندگیم واستعدادهام شکوفاشده.🙏🙏🙏
سلام و عرض ادب
خدا رو شكر و خوشحالم كه تونستيد وارد دنياي تازه اي با يك ديد مثبت و پرانژي بشيد و توانايي كمك به خود و ديگران رو بدست آورديد🙏🏻
آرزوي موفقيت روزافزون و ياري خداوند رو براي شما و همه كساني كه در اين راه پا گذاشتند دارم🙏🏻

امید رسولی

کاربر ویژه

سپاسگزارتم تاقیامت استادبزرگوارم🙏

من اگه‌ این تكنیك رو یاد بگیرم میرم سراغ رییس بانك مركزی 😊😂🤣

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
سلام و عرض ادب
خدا رو شكر و خوشحالم كه تونستيد وارد دنياي تازه اي با يك ديد مثبت و پرانژي بشيد و توانايي كمك به خود و ديگران رو بدست آورديد🙏🏻
آرزوي موفقيت روزافزون و ياري خداوند رو براي شما و همه كساني كه در اين راه پا گذاشتند دارم🙏🏻
متشکرم نازنین خانوم ، در نور وروشنی باشید🙏🙏🙏

نازنین حسینی

کاربر ویژه
متشکرم نازنین خانوم ، در نور وروشنی باشید🙏🙏🙏
بزرگواريد و همچنين🙏🏻
ببخشيد آقاي شيرزادي شما در دوره هيبنوتيزم هم شركت كرديد؟
چون من فايل القاي ذهني رو از انجمن گرفتم و يك مقدار كار كردم، متاسفانه قرار گرفتن در مرحله آلفا رو مشكل دارم و انگار بيشتر همه چيز رو تجسم مي كنم… براي همين پرسيدم شايد تكنيك هايي هست براي قرار گرفتن در مرحله آلفا و من بلد نيستم و نمي دونم.

Dr.Aram

تیم مدیریت
بزرگواريد و همچنين🙏🏻
ببخشيد آقاي شيرزادي شما در دوره هيبنوتيزم هم شركت كرديد؟
چون من فايل القاي ذهني رو از انجمن گرفتم و يك مقدار كار كردم، متاسفانه قرار گرفتن در مرحله آلفا رو مشكل دارم و انگار بيشتر همه چيز رو تجسم مي كنم… براي همين پرسيدم شايد تكنيك هايي هست براي قرار گرفتن در مرحله آلفا و من بلد نيستم و نمي دونم.
دوره خود هیپنوتیزم به صورت حرفه‌ای در مورد وارد شدن به حالت آلفا و خلسه کار شده است و انواع تکنیک‌ها در آنجا قرار داده شده است
اگر در وارد شدن به حالت آلفا مشکل دارید می‌توانید از این دوره استفاده کنید و البته بهتر است که بعد از اینکه دوره انرژی درمانی تمام شد این کار را انجام بدهید

نازنین حسینی

کاربر ویژه
دوره خود هیپنوتیزم به صورت حرفه‌ای در مورد وارد شدن به حالت آلفا و خلسه کار شده است و انواع تکنیک‌ها در آنجا قرار داده شده است
اگر در وارد شدن به حالت آلفا مشکل دارید می‌توانید از این دوره استفاده کنید و البته بهتر است که بعد از اینکه دوره انرژی درمانی تمام شد این کار را انجام بدهید
درود بر استاد گرامي🌹
سپاسگزارم بابت پاسخگويي و راهنماييتون🙏🏻
انشالله كه بعد از اين دوره بتونم در دوره خودهيبنوتيزم و دگرهيبنوتيزم هم شركت كنم چون به اين مقوله خيلي علاقه‌مند هستم.
قبل‌تر که این دوره را برگزار کردید من اطلاع نداشتم وگرنه حتما شرکت می‌کردم. امیدوارم که دفعه بعد بتونم شرکت کنم و از حضور و دانش و تکنیک‌های عالی شما استفاده کنم استاد عزیز و باز هم ممنونم🙏🏻

کیاوش محمودی

کاربر ویژه

درود اقای شیرزادی

اگر شما مستاجری داشته باشید که القای ذهنی روی شما انجام بده و شما ندونسته رهن و اجاره خودتون افزایش ندید، چه احساسی به شما دست میده وقتی متوجه بشید القای ذهنی شُدید و الگوی فکری شما رو تغییر دادن؟

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
درود اقای شیرزادی

اگر شما مستاجری داشته باشید که القای ذهنی روی شما انجام بده و شما ندونسته رهن و اجاره خودتون افزایش ندید، چه احساسی به شما دست میده وقتی متوجه بشید القای ذهنی شُدید و الگوی فکری شما رو تغییر دادن؟
داداش گلم اگه سه ماه بیکارتوخونه باشی وهیچکسم هزارتومن بهت کمکی نکنه فقط بانون خشک سرکنی اونوقت ذهن وعقل این چیزارو درک نمیکنه . ((فقرار دربیاد ،ایمان ازپنجره الفرارر)). درود برشمادوست عزیزم جناب محمودی . عذرمیخوام جاش نبود اینوعنوان کنم ولی هممون یجورایی بافقر دست به گریبانیم داداشم.یاعلی🙏🙏

کیاوش محمودی

کاربر ویژه
داداش گلم اگه سه ماه بیکارتوخونه باشی وهیچکسم هزارتومن بهت کمکی نکنه فقط بانون خشک سرکنی اونوقت ذهن وعقل این چیزارو درک نمیکنه . ((فقرار دربیاد ،ایمان ازپنجره الفرارر)). درود برشمادوست عزیزم جناب محمودی . عذرمیخوام جاش نبود اینوعنوان کنم ولی هممون یجورایی بافقر دست به گریبانیم داداشم.یاعلی🙏🙏
درود بر شما آقای شیرزادیِ با احترام

بحث من اصلن توضیح دادن شما نبود، بحث من احساس شما بود، و قطعا هیچکس جز (او) حق قضاوت گری ندارد.

ما اگر بدونیم کاری که با دیگران میکنیم اگر اون ها هم دقیقا همینکار رو با ما کنن چه احساسی خواهیم داشت، میتونیم جلوگیری کنیم از رخداد های احتمالی منفی آینده (کارمای منفی). حالا اگر دیگران دقیقا مثل خودمون با خودمون برخورد کنن احساس خوبی داشتیم که هیچی اگر احساس بدی داشتیم باید یه تغییری توی خودمون بدیم. حالا شما اگر کسی بیاد الگوی فکری شما رو با القای ذهنی تغییر بده دقیقا مثل خودتون و احساس بدی نکردید و احساس خوبی داشتید به کارتون ادامه بدید.

اذیت میشید؟ اشکال نداره، باد با شمع خاموش کاری نداره! پس بدون که روشنی.

زغال سنگ تو دل تاریکی و فشار و دمای بالا میشه الماس.

انشالله سال دیگه همین تاریخ توی خونه چندصد متریتون اقامت کنید.

سمیه کریمی

کاربر ویژه
درود استاد
برای استفاده از القای ذهنی شخص مورد نظر حتما باید در خواب طبیعی باشه تا القا تأثیر مثبت داشته باشه؟

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا