تقدیس کارت نامعتبر_پولی که از غیب رسید

مهین جواهری

کاربر ویژه
به نام خدا

من یک کارت داشتم که مدت زیادی نامعتبر شده بود و وقت نمیکردم برم بانک تا تمدیدش کنم موقع تقدیس کارتها و کریستالها اون کارت را هم کنارشون گذاشتم و بعد از مدتی ۵روز قبل شب یلدا پول واریزی به مبلغ ۷۴۰تومان به این حسابم واریز شد از حساب پایا یعنی دولتی بودبعدازپرسجو چند روزبعد فهمیدم پول واریزی سهام عدالت دولت برای خرید شب یلدا هست
جالب ترین بخش اینجاست که من اصلا سهام عدالت ندارم نه من نه کلا خوانواده ام شامل سهام نمیشیم ولی پول به حساب من واریز شده بود میگن پول از غیب میادمثل کارت منه🤩حتی برای بقیه ۷۰۰بود واس من یه ۴۰ هم اشانتیون زده بودند😂

همه کارتهای تقدیس شده من وخوانواده ام
مبالغ زیادی به کارت پدر و مادرم و خودم واریز شد و ازان روز به بعد خدا راه هزار مرتبه شکر گردش پول در خوانوادمون خیلی زیاد شده الحمدلله❤🤲

hashemi

ناظم انجمن
به نام خدا

من یک کارت داشتم که مدت زیادی نامعتبر شده بود و وقت نمیکردم برم بانک تا تمدیدش کنم موقع تقدیس کارتها و کریستالها اون کارت را هم کنارشون گذاشتم و بعد از مدتی ۵روز قبل شب یلدا پول واریزی به مبلغ ۷۴۰تومان به این حسابم واریز شد از حساب پایا یعنی دولتی بودبعدازپرسجو چند روزبعد فهمیدم پول واریزی سهام عدالت دولت برای خرید شب یلدا هست
جالب ترین بخش اینجاست که من اصلا سهام عدالت ندارم نه من نه کلا خوانواده ام شامل سهام نمیشیم ولی پول به حساب من واریز شده بود میگن پول از غیب میادمثل کارت منه🤩حتی برای بقیه ۷۰۰بود واس من یه ۴۰ هم اشانتیون زده بودند😂

مبالغ زیادی به کارت پدر و مادرم و خودم واریز شد و ازان روز به بعد خدا راه هزار مرتبه شکر گردش پول در خوانوادمون خیلی زیاد شده الحمدلله❤🤲
😳

مهدی اسلامی

کاربر ویژه
به نام خدا

خانم جواهری لطفا از تجربیات استفاده از کریستال رو به اشتراک بزارین. من رو روان درمانی خشم کار میکنم ولی میرم و بخاطر فشار کاری بیش از توانم عصبی میشم و آرامشم بهم میخوره . چیکار کنم دچار استرس و عصبی نشم. روان درمانی کریستال بهتره یا بدون کریستال. لطفا راهنمایی کنین

مهین جواهری

کاربر ویژه
البته باید روی باورهای غلط مالی هم کار کرد و جدایی ازاین اعتماد بی قید شرط داشتن به خداوند و انرژی دادن به کارتها اخرین مرحله میتونه باشه و این شبیه معجزه خداوند به من هست .خدایاسپاس

مهین جواهری

کاربر ویژه
خانم جواهری لطفا از تجربیات استفاده از کریستال رو به اشتراک بزارین. من رو روان درمانی خشم کار میکنم ولی میرم و بخاطر فشار کاری بیش از توانم عصبی میشم و آرامشم بهم میخوره . چیکار کنم دچار استرس و عصبی نشم. روان درمانی کریستال بهتره یا بدون کریستال. لطفا راهنمایی کنین
اقای اسلامی درمورد کریستالها اموزشی که یاد گرفتیم اگر مریضی که داشته باشیم نباید هیچ کریستال و سنگی را کنار خود داشته باشیم چون ان مریضی را تشدید میکند فقط موقع درمان از انها استفاده شود،شما میتواتید از ترمالین سیاه استفاده کنید و به ان برنامه بدهید که شما را از خشم محافظت کند،ویا از سپر حفاظتی استفاده کنید،و اسانترین روش هم ۱۲ مرتبه برخلاف عقربه های ساعت بچرخید تا سپر حفاظتی دورتون ایجاد بشود
_و در مورد خشم و کنترل ان باید یک عادتی برای خود ایجاد کنید همان خودتون را شرطی کنید مثلا:یک سنگ کوچک در جیب بگذارید هرموقع عصبانی شدید ان را لنس کنید و احساس کنید ان سنگ و شیء باعث ارامش شما میشود
_ویا انگشت کوچکتان را فشار دهید و یا انگشتی که باان راحت هستید فشار دهید تمرین باید زیاد انجام دهید تا انگشت شما شرطی باشد
روش شرطی هم انست به بهترین اتفاق زندگیتان فکر کنید که در ان خوشحال و شاد هستید بعد انگشت رافشار دهید و ان لحظه را احساس کنید وقتی چندین بار تکرار کنید انگشت شرطی میشود هنگام عصبانیت و یا استرس انگشت را که فشاری بدهید بدن ارام میشود

_ویا میتوانید از روش تنفسی استفاده کنید به تعداد ده بار میتوانید یک انگشت را روی پره یک بینی بگذارید و ازان پره بینی دم بگیریدو نفس را نگه دارید بعد با ان یکی پره بینی بیرون بدهید و از همان پره بینی دم بگیرید و بان یکی بیرون دهید و همین روش را تکرار کنید

_و از همه مهمتر میتوانید درمان خشونت و بااستفاده از تخم مرغ عناصر و انگل ها انرژی خار رااستخراج و نابود کنید و من چون تجربه خود درمانی که داشتم بهترین روش خود درمانی از طریق مچ دست هست تاثیرش خیلی زیاد هست

■محیط کاری خود را با موسیقی (امom) که در کانال هست پاکسازی کنید

■من خودم وقتی میبینم خشمگین یا عصبی یا حرف و رفتار ناراحت کننده میبینم با تکرار جملات هوپونوپونو همان
متاسفم
لطفا مرا ببخش
متشکرم
دوستت دارم
خدایاشکرت
ویا تکرار زیاد استغفرالله ربی و اتوب الیه
من بااین جملات خودم را شرطی کردم فقط باتکرار یکبار انها آب روی اتش عمل میکنه

●اخرین سوالتون که ایا کریستال خوبه یا بدون کریستال
کریستال ها ما انرژی میدیدم فعال میشوند و قدرت زیادی بعداز فعال شدند دارندو درتسریع طول درمان هیلی ماثر هست
بدون کریستال هم بستگی به انرژی درمانگر داردو روند درمان با کریستال فرق میکنه

ولی در هردو صورت هم درمان انجام میشود فقط باید روش اصولی درمان صحیح انجام شود

hashemi

ناظم انجمن
البته باید روی باورهای غلط مالی هم کار کرد و جدایی ازاین اعتماد بی قید شرط داشتن به خداوند و انرژی دادن به کارتها اخرین مرحله میتونه باشه و این شبیه معجزه خداوند به من هست .خدایاسپاس
درود دوست عزیز
پایا برای حسابهای دولتی نیست.
کارت نامعتبر باشه، مشکلی نیست چون شماره حساب که معتبره و پول واریز میشه.
برای همه همین مبلغ سود سهام در این تاریخ اختصاص گرفت.
و شما اشاره داشتی که کارت خودتونو تقدیس کردین.
برای همین تعجب کردم...
همگی ما در ثروت سرشار الهی قرار داریم که باید با چشم دل ببینیم و
انشاالله چنین شود...

مهین جواهری

کاربر ویژه
استرس و عصبانیت ریشه در کودکی داردحس ناامنی در بزرگسالی ایجاد میکند
پس وقتی که عصبی و استرس گرفتید نباید بعد ان از خودتون بدتان بیاد و یا سرزنش کنید،خودتت را ببخش و بخودت عشق و دوست داشتن بده خودتو نوازش کن ودر آغوش بگیر هر موقع به اینه نگاه کردی بگو چقدر خودت را دوست داری بگو که چقدر مهربان هستی خودت را ستایش و تمجید کن

تمرین:قبل از خواب یک جمله بنویس و به ان نگاه کن و بعداز بیدار شدن باز به ان جمله نگاه کن
من به اسانی و شادمانی ارتباط برقرار میکنم من قلبم را میگشایم وتنها ارتباطهای مهرامیز برقرار میکنم من ایمن و نیکو هستم

من خود را دوست دارم و تایید میکنم به فرایند زندگی اعتماد دارم و ایمن هستم

حتمن روی‌چاکراه قلبت کار کن انرژی بنفش بده پاکسازی کن بنفش بده بعد صورتی بده و احساس کن چاکراه قلبت داره بزرگتر میشه

درنهایت همه راببخش و خودت راببخش

درنور باشید

مهین جواهری

کاربر ویژه
درود دوست عزیز
پایا برای حسابهای دولتی نیست.
کارت نامعتبر باشه، مشکلی نیست چون شماره حساب که معتبره و پول واریز میشه.
برای همه همین مبلغ سود سهام در این تاریخ اختصاص گرفت.
و شما اشاره داشتی که کارت خودتونو تقدیس کردین.
برای همین تعجب کردم...
همگی ما در ثروت سرشار الهی قرار داریم که باید با چشم دل ببینیم و
انشاالله چنین شود...
ولی تحقیق کردم پول واریزی از طرف دولت بود و من اصلا شاملش نمیشدم نامعتبریشم این بود که کلا اون کارتم یادم رفته ولی پول واریز شد

یعنی نباید کارت خودمو تقدیس میکردم 🤔

بله عزیزم ثروت فراوانی الهی همیشه بوده و هست خداراسپاس

hashemi

ناظم انجمن
ولی تحقیق کردم پول واریزی از طرف دولت بود و من اصلا شاملش نمیشدم نامعتبریشم این بود که کلا اون کارتم یادم رفته ولی پول واریز شد

یعنی نباید کارت خودمو تقدیس میکردم 🤔

بله عزیزم ثروت فراوانی الهی همیشه بوده و هست خداراسپاس
خیر
در پاسخ به توضیح شما گفتم.که گفتید پایا مال حسابهای دولتیه.
کارت نامعتبر باعث نمیشه حساب نامعتبر شه.
و گفتید کارت خودتونو تقدیس کردید و برای همه خانواده انجام شده.
من واضح نظر دادم ولی چون پرسیدید مجدد، دوباره نوشتم.

مهین جواهری

کاربر ویژه
خیر
در پاسخ به توضیح شما گفتم.که گفتید پایا مال حسابهای دولتیه.
کارت نامعتبر باعث نمیشه حساب نامعتبر شه.
و گفتید کارت خودتونو تقدیس کردید و برای همه خانواده انجام شده.
من واضح نظر دادم ولی چون پرسیدید مجدد، دوباره نوشتم.
ممنون دوست عزیز ولی بالا گفتم کارت من و خوانوادهم رو هم تقدیس کردم
تازه متوجه شدم چه گفتید گفتم شاید اشتباه بوده نباید برای خودمو انجام میدادم 😅

hashemi

ناظم انجمن
مبلغ برای همه ۷۰۰ و ۴۰ بود.
برای همه مردمان برکت و رحمت باشد.آمین
ممنون دوست عزیز ولی بالا گفتم کارت من و خوانوادهم رو هم تقدیس کردم
تازه متوجه شدم چه گفتید گفتم شاید اشتباه بوده نباید برای خودمو انجام میدادم 😅

اقای اسلامی درمورد کریستالها اموزشی که یاد گرفتیم اگر مریضی که داشته باشیم نباید هیچ کریستال و سنگی را کنار خود داشته باشیم چون ان مریضی را تشدید میکند فقط موقع درمان از انها استفاده شود،شما میتواتید از ترمالین سیاه استفاده کنید و به ان برنامه بدهید که شما را از خشم محافظت کند،ویا از سپر حفاظتی استفاده کنید،و اسانترین روش هم ۱۲ مرتبه برخلاف عقربه های ساعت بچرخید تا سپر حفاظتی دورتون ایجاد بشود
_و در مورد خشم و کنترل ان باید یک عادتی برای خود ایجاد کنید همان خودتون را شرطی کنید مثلا:یک سنگ کوچک در جیب بگذارید هرموقع عصبانی شدید ان را لنس کنید و احساس کنید ان سنگ و شیء باعث ارامش شما میشود
_ویا انگشت کوچکتان را فشار دهید و یا انگشتی که باان راحت هستید فشار دهید تمرین باید زیاد انجام دهید تا انگشت شما شرطی باشد
روش شرطی هم انست به بهترین اتفاق زندگیتان فکر کنید که در ان خوشحال و شاد هستید بعد انگشت رافشار دهید و ان لحظه را احساس کنید وقتی چندین بار تکرار کنید انگشت شرطی میشود هنگام عصبانیت و یا استرس انگشت را که فشاری بدهید بدن ارام میشود

_ویا میتوانید از روش تنفسی استفاده کنید به تعداد ده بار میتوانید یک انگشت را روی پره یک بینی بگذارید و ازان پره بینی دم بگیریدو نفس را نگه دارید بعد با ان یکی پره بینی بیرون بدهید و از همان پره بینی دم بگیرید و بان یکی بیرون دهید و همین روش را تکرار کنید

_و از همه مهمتر میتوانید درمان خشونت و بااستفاده از تخم مرغ عناصر و انگل ها انرژی خار رااستخراج و نابود کنید و من چون تجربه خود درمانی که داشتم بهترین روش خود درمانی از طریق مچ دست هست تاثیرش خیلی زیاد هست

■محیط کاری خود را با موسیقی (امom) که در کانال هست پاکسازی کنید

■من خودم وقتی میبینم خشمگین یا عصبی یا حرف و رفتار ناراحت کننده میبینم با تکرار جملات هوپونوپونو همان
متاسفم
لطفا مرا ببخش
متشکرم
دوستت دارم
خدایاشکرت
ویا تکرار زیاد استغفرالله ربی و اتوب الیه
من بااین جملات خودم را شرطی کردم فقط باتکرار یکبار انها آب روی اتش عمل میکنه

●اخرین سوالتون که ایا کریستال خوبه یا بدون کریستال
کریستال ها ما انرژی میدیدم فعال میشوند و قدرت زیادی بعداز فعال شدند دارندو درتسریع طول درمان هیلی ماثر هست
بدون کریستال هم بستگی به انرژی درمانگر داردو روند درمان با کریستال فرق میکنه

ولی در هردو صورت هم درمان انجام میشود فقط باید روش اصولی درمان صحیح انجام شود
خانم جواهری جان یعنی تو اتاقی که درمان می کنیم نباید کریستال نگه داریم؟

مهین جواهری

کاربر ویژه
ترسیدم چون من کریستال هام روی تخت و در محرابم هستند و خیلی هم زیادن
خب اگر در اتاق خواب نیست اشکال ندارد ولی باید زود بزود پاکسازی کنیدچون الودگی های محیط رو جذب میکنند

اصلا نباید در اتاق خواب کریستال باشه در خوابیدن مشکلی ندارید؟
نه
همه تو اتاق خوابن
محرابم هم همون جاست
من کلکسیون دارم از هر کریستالی هر چیزی شو دارم منشور هرم راف و...

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا