ستاره پارساکیان
کاربر ویژه
سلام ، من تکنیک سنجاب ها برای ذخیره انرژی برای آینده رو نمیفهمم چجوری باید انجامش بدم ، راهنمایی لازم دارم.
مرسی
مرسی
میتوانند همه در یک نقطه متمرکز شوند و میتوانید هر کدام از آنها را در یک جایی کدگذاری کنیدالان یه سوالی، احساسها متفاوت هستند مثل احساس پیروزی ، احساس لذت ، و.....
کدگذاری ها هم باید متفاوت باشن ؟
مثلاً زمان درس خوندن برای امتحان ، نقطه ای که کدگذاری کردم برای احساس موفقیت و پیروزی رو فشار بدم ؟
ممنونم استادمیتوانند همه در یک نقطه متمرکز شوند و میتوانید هر کدام از آنها را در یک جایی کدگذاری کنید
استاد همان شرطی کردن بدن هست که درخود هیپنوتیزم اموزشش رادادیدهمونطور که در جلسه مربوط به اون توضیح داده شده است هر زمانی که احساس خوبی دارید میتوانید این احساس خوبتان را برای آیندهتان ذخیره کنید و هر زمانی که در اوج احساس بودید عملی را انجام دهید یا بخشی از بدنتان را اگر فشار بدهید بعداً هم میتوانید با فشار دادن همون بخش اون حس خوب را بازخوانی کنید
بله در واقع یک روش شرطی کردن هستاستاد همان شرطی کردن بدن هست که درخود هیپنوتیزم اموزشش رادادید
سلام استاد گرامیهمونطور که در جلسه مربوط به اون توضیح داده شده است هر زمانی که احساس خوبی دارید میتوانید این احساس خوبتان را برای آیندهتان ذخیره کنید و هر زمانی که در اوج احساس بودید عملی را انجام دهید یا بخشی از بدنتان را اگر فشار بدهید بعداً هم میتوانید با فشار دادن همون بخش اون حس خوب را بازخوانی کنید
بله میتوانیم هر ناحیه از بدن را یک کدگذاری جداگانه انجام بدیم و یک شرطیسازی جداگانه انجام بدهیمسلام استاد گرامی
منظور از ذخیره سازی و کد گذاری
ساخت انکور هست که در ریکی هست