آزاده جهانگیری
powerful healer
1- درمان دوستم از راه دور که به شدت وضعیت ناراحت کننده ای داشت، بهم زنگ زد و گفت اگه پاکسازی نکنی من امشب سکته می کنم و اتفاق بدی براش افتاده بود و توی ده دقیقه با پاکسازی عمومی، پاکسازی و انرژی چاکرا بسیار حالش خوب شده و به حالت عادی برگشت و جالب این که دست منو تو هاله ش و موقع گردش پاکسازی جاکرا حس کرده بود و همه رنگ ها رو دیده بود.
2- درمان دل درد همکارم که خیلی حالش بد بود و پریود بود و توی ده دقیقه آروم شد و رفت اتاق خودش.
3- درمان همکارم که به قدری حالش بد بود رفتیم توی نماز خونه قلب و دستش انقد ناجور بود که وقتی دستم رفت تو هاله ش دردم گرفتم انرژی بیش از حد آلوده بود خوشبختانه خیلی زود آرومش کردم و عادی شروع به نفس کشیدن کرد.
4- دو بار درمان یکی از همکارام که حالش بد شده بود و فقط گریه می کرد تو اتاق من اما بعد از پاکسازی هاله و سایر موارد توی یه ربع نرمال شد.
5- پاکسازی و انرژی دهی به خواهرم و احساس سبکبالی او.
6- درمان گرفتگی و درد شدید عضله ساق پا با آبی به دلیل بالا رفتن 4 طبقه.
7- خود درمانی با بنفش الکتریکی برای افتادن رگ گردن:
(ساعت ها خشک شده بودم و تکون نمی تونستم بخورم و پاکسازی و انرژی هم نمی تونستم بکنم و دستام حرکت نمی کرد و در نهایت یادم اومد از این روش استفاده کنم و نتیجه گرفتم).
2- درمان دل درد همکارم که خیلی حالش بد بود و پریود بود و توی ده دقیقه آروم شد و رفت اتاق خودش.
3- درمان همکارم که به قدری حالش بد بود رفتیم توی نماز خونه قلب و دستش انقد ناجور بود که وقتی دستم رفت تو هاله ش دردم گرفتم انرژی بیش از حد آلوده بود خوشبختانه خیلی زود آرومش کردم و عادی شروع به نفس کشیدن کرد.
4- دو بار درمان یکی از همکارام که حالش بد شده بود و فقط گریه می کرد تو اتاق من اما بعد از پاکسازی هاله و سایر موارد توی یه ربع نرمال شد.
5- پاکسازی و انرژی دهی به خواهرم و احساس سبکبالی او.
6- درمان گرفتگی و درد شدید عضله ساق پا با آبی به دلیل بالا رفتن 4 طبقه.
7- خود درمانی با بنفش الکتریکی برای افتادن رگ گردن:
(ساعت ها خشک شده بودم و تکون نمی تونستم بخورم و پاکسازی و انرژی هم نمی تونستم بکنم و دستام حرکت نمی کرد و در نهایت یادم اومد از این روش استفاده کنم و نتیجه گرفتم).