زمین تخت

سلام آزاده جان عزیز دلم همین که مژگان و درست نوشتی نمرت بیسته😊😘
از چه کیبوردی داری تایپ میکنی یا با عجله داری تایپ میکنی😍
تمام فرمایشات شما متین و قابل احترام هستند و ارزشمند
راستش من تا به حال به این موضوع فکر نکرده بودم ممنونم که همچین موردی و مطرح کردی خیلی بحث برانگیزه
از کیبورد کامپیوطرم طو اداره گاهی قاطی میکنه جون ما دو طا اینطرنط داریم داسطانه کلا یعنی از کیبورد نیس از NET
مشکل IT
ارزشمندطر از اینها دوسطانی مثل شما هسط
آزمایش مایکلسون و بخونی می بینی که سرعط و طابش نور و اطر اون جیزی نیس که می دونیم
فیلم هاش با اشعه و دسطگاه موجوده که جطوری اندازه گیری کردن
و مهم هم همین اصل مطلب بودنه نه فرم زمین

بله درسته 😘😘😘😘😘😘 جهان یادآوریست و آگاهی
پروفسور آگوسط یه بالن ساخطه و باهاش طا ارطفاعی که باید کروی بودن دیده میشده رفطه و بعد گفطه زمین طخطه عکس هم گرفطه فیلمشم برای بزرگداشطش ساخطه بودن به اطر بالای آسمان و بارش ماهی از آسمان اشاره شده بود.
که ما فقط طو بازیا دیده بودیم
و روزنامه های اون زمان موجوده که این خبر جاپ شده
ضمنا ما یه معاهده داریم بین کشورها که کسی نمی طونه بره قطب جنوب یا پرواز کنه
اگر زمین کرویه جرا مردم در اسطرالیا مث ما ماه رو می بینن؟
زمین طخط و گرده یعنی مثل دیسک
نه کروی بعضی ها این کروی بودن رو با گرد بودن قاطی میکنن
همه این ها طوی فیلم ها و بازی های کامپیوطری هس ولی در قالب طخیل و فانطزی نشون میدن
نمونه ش همین سپرهایی که اسطاد یاد دادن همه شون طوی انیمیشن ها هسط و سپر می سازن و اسطفاده میکنن

آزاده جان عزیزم الان فیثاغورث و ارسطو و گالیله و انیشتین و دانشمندان دارن اینطوری ما رو از بالا نگاه میکنن🧐🧐🧐🧐یا اینطوری 🥸🥸🥸🥸🥸 یا اینطوری😵💫😵💫😵💫😡😡😡😡👁👁
قربونت زیاد فکرت و درگیر نکن زمین یا تخت یا گرد داریم زندگی مو نو میکنیم به چیزای مهمتر بپرداز البته این هم برای شما مهم بوده که کوتاه نیومدی🫠🫠🫠مثل خواهرم دوستت دارم الان من انرژی مثبت مافوق نور دارم😇برات بهترین‌های آرزو میکنم انشاالله به تمامی جوابهات برسی 🥰🥰🥰🥰

آزاده جان عزیزم الان فیثاغورث و ارسطو و گالیله و انیشتین و دانشمندان دارن اینطوری ما رو از بالا نگاه میکنن🧐🧐🧐🧐یا اینطوری 🥸🥸🥸🥸🥸 یا اینطوری😵💫😵💫😵💫😡😡😡😡👁👁
قربونت زیاد فکرت و درگیر نکن زمین یا تخت یا گرد داریم زندگی مو نو میکنیم به چیزای مهمتر بپرداز البته این هم برای شما مهم بوده که کوتاه نیومدی🫠🫠🫠مثل خواهرم دوستت دارم الان من انرژی مثبت مافوق نور دارم😇برات بهترین‌های آرزو میکنم انشاالله به تمامی جوابهات برسی 🥰🥰🥰🥰
ممنونم از انرژی خوبت عزیزم
منم دوستت دارم 😘 🦄✨

تجربه بسیار جالب و جذابی بود
همین الان هم بعضی از افراد معتقدند که زمین تخت است!
در طول تاریخ علم تکمیل می‌شود و برخی از مواقع ممکن هست که بعضی از مباحث علمی کمرنگ‌تر شوند
هرچند اتر دیده نمی‌شود ولی اتم هم دیده نمی‌شود
ولی ما در مورد اتم صحبت می‌کنیم چون الان از عصر اتم هست
در مورد اتر صحبت نمی کنیم
مطمئناً در زمان‌های آینده در مورد آن بیشتر صحبت خواهند کرد
دقیقا همین برام مهم بود استاد جانم
اتر، اتم
درست مثل روان، عقل، منطق، احساس
من اصلا این موضوع برام مهم نبود که زمین تخته یا کرویه
خصوصا که یک بار سال 95 به این موضوع رسیده بودم که کرویه
شاید سال ها بعد همین جا بنویسم که کرویه و اشتباه کردم
ولی باید به جا بمونه که مسیرم رو ببینم چون می دونم که هیچ کس این جا من و قضاوت نمی کنه و با دوستان با هم در حال رشدیم
توی این سه ماه انقد به چیزهایی عمیق تری رسیدم که شکل زمین واقعا اهمیتی برام نداره
من نمی دونم احساس کجاست اما می دونم که منتقل میشه در حالی که دیده نمیشه
و تله پاتی اتفاق میفته و بهم میگیم به دلم افتاده بود، دلشوره، غریزه ی روده ای و درمان با پرانا به ما میگه یک چیزی این میان هست
همون فضای خالی یا میدان سیاه یا کوانتوم هرچیزی که اگر اتم های ما بهم بچسبه یک نقطه میشیم.
چیزی میان ما انسان ها هست که در حال مخابره شدنه
نظریه سوپر استرینگ🧶
درست مثل صدای ساز ترمین که به صورت واقعی شنیده میشه
واقعا دست نوازنده روی چی داره نواخته میشه؟ اصلا اهمیتی نداره چیه با چه اسمی
مهم این که یک بار دیگه بهم ثابت شد وجود داره و من بهش ایمان دارم.
و بیشتر از قبل احساس قدرت می کنم🦄
همون تارهایی که باعث تولید صدا میشه همون ها پرانای من و به سمت شفاجوم می بره انگار پرانا یک قطاره و اون تارها ریل هستن.

اگه من همون ارسطو نباشم و تو هم فیثاغورث 😂😂😂😂

پگاه شاهین پور

کاربر ویژه
سلام بر دوستان عزیز و استاد گرامی
استاد یه سوالی داشتم از خدمتتون، بدن اتری یا فضای اتری که ما تو متافیزیک داریم آیا لزوما همون اتری هست که تو فیزیک رد شده؟
چون اون فقط فرضیه ای بود برای انتشار نور، تا جایی که من میدونم تا امروز همه آزمایشاتی که طراحی شده، نسبیت عام از توش سربلند بیرون اومده.
به همین دلیل فکر کردم شاید داریم راجع به دو تا مفهوم متفاوت حرف می‌زنیم با اسمی مشترک

Dr.Aram

تیم مدیریت
اتری که در فیزیک می‌گویند را به خاطر ندارم
ولی قبلاً هم در فیزیک به ماده‌ای به اسم اتر اعتقاد داشتند و مثل الان که ما به الکترون‌ها و پروتون‌ها در اتم اعتقاد و باور داریم و بسیاری از آزمایشات خود را بر اساس اتر انجام می‌دادند
البته ماده اتر با گاز اتر که یک بیهوش کننده هست فرق می‌کند

پگاه شاهین پور

کاربر ویژه
بله استاد فرضیه اتر فیزیکی با ماده اتر بیهوشی فرق داره، فیزیکدان‌ها فکر میکردن که نور هم مثل صوت برای انتشار به محیط مادی نیاز داره که بعدا متوجه شدن امواج الکترومغناطیس برای انتشار نیازی به محیط مادی ندارن، بنابراین دیگه نیازی به وجود اتر نبود و انیشتین با به اثبات رسوندن نسبیت خاص و بعد عام تونست گرانش رو توضیح بده و تا الان هیچ آزمایشی نتونسته نسبیت عام رو رد کنه. حالا باید ببینیم بعدا ردپای اتر در مفهوم جدیدی نسبت به اتری که رد شده پیدا میشه یا همون اتر هست با توضیح جدیدی

hashemi

ناظم انجمن
بله استاد فرضیه اتر فیزیکی با ماده اتر بیهوشی فرق داره، فیزیکدان‌ها فکر میکردن که نور هم مثل صوت برای انتشار به محیط مادی نیاز داره که بعدا متوجه شدن امواج الکترومغناطیس برای انتشار نیازی به محیط مادی ندارن، بنابراین دیگه نیازی به وجود اتر نبود و انیشتین با به اثبات رسوندن نسبیت خاص و بعد عام تونست گرانش رو توضیح بده و تا الان هیچ آزمایشی نتونسته نسبیت عام رو رد کنه. حالا باید ببینیم بعدا ردپای اتر در مفهوم جدیدی نسبت به اتری که رد شده پیدا میشه یا همون اتر هست با توضیح جدیدی
درود پگاهم
بنظر می‌رسه که ما باید توانایی علم و ماهیتش رو قبول کنیم.
وگرنه دچار خرافات و اراجیف میشیم.
در مورد چشم‌سوم هم
باید دید تمرکزی که روی موضوعات داریم، ما رو به چه هدفی نزدیک می‌کنه
مثل
راه‌رفتن روی آب.
با اثبات غیر علمی‌ش، به چی می‌خوایم برسیم؟؟

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا