درمان کسی که مصرف الکل داشت

مهدیه شوندی

کاربر ویژه
دختر خانمی بودن که مادرشون تماس گرفت که حدود ۱۰ سال هست که دختر خانم اکثر اوقات الکل مصرف میکنه تایم خوابش رو بهم گفت وخداروشکر با ۱۰ جلسه پاکسازی الان حدود سه هفته مصرف نداشته
درود بر شما، عالی بود :love: خداروشکر، بهتون تبریک میگم خانم خرازی عزیز

مهری محمدآبادی

کاربر ویژه
دختر خانمی بودن که مادرشون تماس گرفت که حدود ۱۰ سال هست که دختر خانم اکثر اوقات الکل مصرف میکنه تایم خوابش رو بهم گفت وخداروشکر با ۱۰ جلسه پاکسازی الان حدود سه هفته مصرف نداشته
سلام خوبین دوست عزیز.یه سوال؟ آیا بیمار در جریان درمان بود ؟یا بدون اطلاع بیمار درمانش کردین؟

خلیل شهریاری

کاربر ویژه
سلام بانو
پاکسازی به چه صورت انجام شد
فقط پاکسازی عمومی و یا کدام چاکراها به چه رنگ و چه درصدی؟؟

شکوه خرازی

کاربر ویژه
سلام با بنفش الکتریکی اسکن میکردم هر چاکرا نیاز داشت انجام میدادم وطلسم هم داشت اونم با بنفش الکتریکی انجام دادم لینکش رو از الکل قطع کردم تقریبا ۱۰ جلسه انجام دادم در ضمن خشم ولجبازی وغرور و.... هم پاکسازی کردم افسردگی هر دو نوع رو داشت پاکسازی کردم

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا