تشکر از استاد عزیز

ستاره پرداختچی

کاربر ویژه
درود و عشق بی پایان به دوستان همراه و استاد بزرگوار 🍃🌻
تجربه ای از ۲ تا خواب که از استاد ارام عزیز دیدم ✨️✨️ یکی شروع دوره انرژی درمانی و دیگری شروع دوره کارما (که دوره کارما پدرم هم شرکت کردند) ❤️❤️ خواستم از ته دل ازشون تشکر کنم که این دوره ها همون اب حیات هست که من به شخصه نیاز مبرم داشتم و یه چیز دیگه هم که دوست داشتم بگم از شروع دوره هروقت میومدم درمانی از دوستان میدیدم میگفتم خوش به حالش بلافاصله میرفتم خودکمبینی ، حسادت ، خشم رو پاکسازی میکردم که خدای نکرده حسدی از دوستان به دلم نیاد 💗💗🍃🍃 و این رو مدیون طرز فکری هستم که استاد بهمون یاد دادن 🙏🙏
استاد امیدوارم اگر با سوالی نا به جا رنجشی ایجاد کردم با روح بزرگتون ببخشید 🌈🌈 و همه دوستان که هرکدوم برای بهتر شدن قدم برداشتیم 🙏🙏 نگاه خدا به زندگی هممون مستدام باشه 🙏🙏

تجربه ای از ۲ تا خواب که از استاد ارام عزیز دیدم ✨️✨️ یکی شروع دوره انرژی درمانی و دیگری شروع دوره کارما (که دوره کارما پدرم هم شرکت کردند) ❤️❤️ خواستم از ته دل ازشون تشکر کنم که این دوره ها همون اب حیات هست که من به شخصه نیاز مبرم داشتم و یه چیز دیگه هم که دوست داشتم بگم از شروع دوره هروقت میومدم درمانی از دوستان میدیدم میگفتم خوش به حالش بلافاصله میرفتم خودکمبینی ، حسادت ، خشم رو پاکسازی میکردم که خدای نکرده حسدی از دوستان به دلم نیاد 💗💗🍃🍃 و این رو مدیون طرز فکری هستم که استاد بهمون یاد دادن 🙏🙏
استاد امیدوارم اگر با سوالی نا به جا رنجشی ایجاد کردم با روح بزرگتون ببخشید 🌈🌈 و همه دوستان که هرکدوم برای بهتر شدن قدم برداشتیم 🙏🙏 نگاه خدا به زندگی هممون مستدام باشه 🙏🙏
چه جذاب که پدر و دختری با هم شرکت کردید
بهت تبریک میگم ستاره درخشان ✨

ستاره پرداختچی

کاربر ویژه
به‌به عزیزم کیف کردم♥️♥️
سایه پدر مستدام
و ایام به‌کام🌻🌻🌻
الان هم که از تعریف شما خوشحال شدم باز هم یاد حرف استاد افتادم که خوشحال شدنم از نتیجه درمان بعدش دلگیر و مایوس شدنم از عدم درمان رو داره 😅😅 (دیگه ادم قبلی نمیشم😁😁) برام دعا کنید خانم هاشمی عزیز ✨️✨️🙏🙏❤️❤️ که خدای نکرده خودپسند نشم که همچنان راه یادگیری درازه 🌈🌈🙏🙏

hashemi

ناظم انجمن
الان هم که از تعریف شما خوشحال شدم باز هم یاد حرف استاد افتادم که خوشحال شدنم از نتیجه درمان بعدش دلگیر و مایوس شدنم از عدم درمان رو داره 😅😅 (دیگه ادم قبلی نمیشم😁😁) برام دعا کنید خانم هاشمی عزیز ✨️✨️🙏🙏❤️❤️ که خدای نکرده خودپسند نشم که همچنان راه یادگیری درازه 🌈🌈🙏🙏
اشکال نداره جونم
دست‌انداز زندگیه
و توی مسیرش قراره درس بگیریم
املای نانوشته‌س که غلط نداره😘
قرارمون تعادله
یادمون باشه♻️📈☯️

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hashemi

ناظم انجمن
لحظه ای که از نفس درونی خود آگاه می‌شوید، به عبارت دقیق‌تر دیگر نفس نیست،
بلکه فقط یک الگوی ذهنی قدیمی و شرطی است.
منیت به معنای ناآگاهی است. آگاهی و منیت
نمی‌توانند با هم وجود داشته‌باشند.

اکهارت تله

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر خانم پرداختچی عزیز
بسیار خوشحالم که در خدمت شما و پدر گرامیتان هستم
🌹🌹🌹🌹🌹
ما اینجا همه با همدیگر هستیم تا بیاموزیم

ستاره پرداختچی

کاربر ویژه
درود بر خانم پرداختچی عزیز
بسیار خوشحالم که در خدمت شما و پدر گرامیتان هستم
🌹🌹🌹🌹🌹
ما اینجا همه با همدیگر هستیم تا بیاموزیم
ممنون استاد عزیزم ✨️🌻🌈 بله حالا حالا ها باید چیزی یاد بگیرم ازتون 😊🙏😇 ممنون ممنون هزار بار ممنون 😇😇😇

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا