سلام جعفری هستم

مریم سادات جعفری

کاربر ویژه
از زمانی که پرانیک رو توسط دکتر آرام آموزش دیدم شروع به درمان کردم و نتایج خوبی گرفتم در رزومه کاریم درمان سرطان بد خیم سینه درمان سرطان خوش خیم سینه بهبودو تحت کنترل قرار گرفتن بیماری ام اس و چندین مورد دیگه و از اینکه در این دوره شرکت کردم بسیار خوشحالم و خدا رو شاکرم

hashemi

ناظم انجمن
از زمانی که پرانیک رو توسط دکتر آرام آموزش دیدم شروع به درمان کردم و نتایج خوبی گرفتم در رزومه کاریم درمان سرطان بد خیم سینه درمان سرطان خوش خیم سینه بهبودو تحت کنترل قرار گرفتن بیماری ام اس و چندین مورد دیگه و از اینکه در این دوره شرکت کردم بسیار خوشحالم و خدا رو شاکرم
ماشاالله مریم عزیز
چه عالی
کاش در قسمت نتایج انرژی‌درمانی بنویسی این نتایج درخشان رو
احسنت🌻🌱

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
آفرین به شما 😃👏🏼👏🏼

عباس باغبانی

کاربر ویژه
میتونید یک روش ساده برای درمان عصبانیت و پرخاشگری بگویید

Dr.Aram

تیم مدیریت
میتونید یک روش ساده برای درمان عصبانیت و پرخاشگری بگویید
در اینگونه مواقع بهتر هست که یک تاپیک جدید بسازید که نظم انجمن برقرار باشد.
برای عصبانیت و پرخاشگری می‌توانید از تکنیک‌هایی که در دوره خلق آینده برای پاک کردن خاطرات و مدیریت احساسات داریم استفاده کنیم
شما که دوره خلق آینده را آمده از همان تکنیک فکر می‌کنم جلسه چهارم مدیریت احساسات و پاک کردن احساسات منفی می‌باشد از آن استفاده کنید
یک بار دیگر آن بخش را ببینید و اگر سوالی بود مجدداً بفرمایید

عباس باغبانی

کاربر ویژه
در اینگونه مواقع بهتر هست که یک تاپیک جدید بسازید که نظم انجمن برقرار باشد.
برای عصبانیت و پرخاشگری می‌توانید از تکنیک‌هایی که در دوره خلق آینده برای پاک کردن خاطرات و مدیریت احساسات داریم استفاده کنیم
شما که دوره خلق آینده را آمده از همان تکنیک فکر می‌کنم جلسه چهارم مدیریت احساسات و پاک کردن احساسات منفی می‌باشد از آن استفاده کنید
یک بار دیگر آن بخش را ببینید و اگر سوالی بود مجدداً بفرمایید
سلام استاد من دوره خلق آینده نبودم

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام دوره چشم سوم انرژی درمانی دگر هیپنوتیزم
اگر می‌خواهید بر روی خودتان کار کنید می‌توانید از خود درمانی انرژی درمانی استفاده کنید و درمان‌هایی که در دوره روان درمانی هست را برای خشم عصبانیت استرس‌ها و خاطرات ناراحت کننده استفاده کنید
اگر می‌خواهید بر روی دیگران کار کنید از هم دوره و تکنیک‌های انرژی درمانی می‌توانید استفاده کنید و هم از تکنیک‌های دگر هیپنوتیزم می‌توانید استفاده کنید
مستقیماً می‌توانید تلقین کنید یا مستقیماً همون تکنیک‌های خود درمانی را می‌توانید برای دیگران به کار ببرید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا