مرضیه جعفری
کاربر ویژه
اکثر جاهای خونه..دوبار هم کارشناس آوردیم کامل سم پاشی کردن..ولی باز هستن..موریانه فرق میکنه با مورچه کجای خونتون موریانه دارید؟
بخصوص فصل بهار میریزن بیرون..
ولی خب من زیاد کارشون ندارم دیگه..
برام شدن مث همخونه
اکثر جاهای خونه..دوبار هم کارشناس آوردیم کامل سم پاشی کردن..ولی باز هستن..موریانه فرق میکنه با مورچه کجای خونتون موریانه دارید؟
شدن همخونهاکثر جاهای خونه..دوبار هم کارشناس آوردیم کامل سم پاشی کردن..ولی باز هستن..
برام شدن مث همخونه![]()
از مدیتیشن صدای اوم استاد چوک که تو کانال هست استفاده کنید همه جای خانه ان صدا رو پخش کنیداکثر جاهای خونه..دوبار هم کارشناس آوردیم کامل سم پاشی کردن..ولی باز هستن..
برام شدن مث همخونه![]()
اوم رو امتحان نکردم به منظور جتما انجام میدم.از مدیتیشن صدای اوم استاد چوک که تو کانال هست استفاده کنید همه جای خانه ان صدا رو پخش کنید
باهاشون حرف بزن از خونتون برن بیرون
مرضیه جان اصلا ناراحت نباش راهی پیدا میشه برای موریانه ها به انرژیهای هدایت شونده ایمان داشته باش قدم اولش این بود که متوجه شدیم خونه شما موریانه دارهاوم رو امتحان نکردم به منظور جتما انجام میدم.
ولی صحبت خیلی کردم باهاشون گوش نمیدن
ممنون از راهنماییت خانم جواهری عزیز⚘![]()
سلامت تندرست باشیداوم رو امتحان نکردم به منظور جتما انجام میدم.
ولی صحبت خیلی کردم باهاشون گوش نمیدن
ممنون از راهنماییت خانم جواهری عزیز⚘![]()
چه تجربه جالب و خلاقانه اییاهُوُ
خانمی بخاطر تمام شدن تاریخ پاسپورت برای رفتن به خروج از کشور با پاسپورت خواهر خود که اصلا شبیه همدیگر نیستند و تفاوت سنی زیادی دارند با سپر نامرئی که ساختم براحتی از مرز کشور خارج شدند
سلام خانم جواهری جاندوتا سپر که سپر درسپر بود درتایم زمانی کم داده شد بعد رد شدن از مرز پاکسازیش کردم چون درصد ان خیلی زیاد بود دوتا بنفش آبی بود آبی که سپر اخر بود درصد رنگ ان ابی ۱۰۰ درصدمثل ابی لاجوردی بود و جلویی گرما زدگی هم گرفته بود
بنفش که همون بنفش روشن بود ودرصد تنفس رو میتوتید ۳ الی ۷تا بفرستید وسواس فکری نداشته باشید و حین کشیدن سپر به نتیجه ان کخ ایا میشه نمیشه تمرکز نکنید در عادی ترین ریلکسترین حالت ممکن سپر رابکشید برنامه دستوری را بدهید بعد تثبیت کنیدسلام خانم جواهری جان
من یه سوال داشتم در رابطه با ساختن سپر: چند تنفس یا چند دقیقه انرژی مد نظر رو برای ساخت سپر می دید شما معمولا؟
و این که توی این تجربه ای که داشتید، بنفش زیری چند درصد بود و کارش چی بود؟
ممنون میشم بگید چون فکر میکنم توی کشیدن سپر یه کم مشکل دارم![]()
دروداز دید من اگر بودم اینکار نمیکردم، اینجا ما به یک نفر کمک کردیم به چند نفر نه
هیچ زاویه دیدی ایراد نداره ، هرچی دید هامون به اشتراک بگذاریم دیدمون وسیع تر هم میشه و هر از گاهی میتونیم از یک زاویه دید استفاده کنیم
قطعا هیچ قطعیتی وجود نداره طبق نظریه کوانتومی (که اینجا یه تناقضی هست و من از قطعا استفاده کردم)، همه چی احتمالات هست و ما تا اونجایی که میتونیم باید احتمالا به نفع همه پیش ببریم نه فقط خودمون یا یکی دوتا شخص
منظورم درکل این هست ک این بنده خدا اگر دچار مشکل میشد در کشور خارجی، نیازمند بررسی متعدد پاسپورتش میشدن هم برای خودش مشکل درست میشد هم برای مالک اون پاسپورت هم برای اکثر اون افرادی که لب مرز پاسپورت بازبینی میکنند. (چون توی اینکار ها همیشه جای خطا هست و بلکه بعضی اتفاقات ناشناخته هست ک ما اگر ابراستاداعظم انرژی درمانی و دیگر علوم باشیم نمیتونیم از پسش بر بیایم و سورپرایزمون میکنه) که اگر این اتفاق میافتاد کارما هایی به سوی شما حرکت میکردن
این یکی از احتمالاته ، میلیارد ها میلیارد احتمالات مختلف وجود داره باید سعی کنیم تو زمان کمی آنالیزش کنیم که کاری ک ما میخایم کنیم برای تعداد بیشتری از افراد دخیل در اون کار خوب باشه
موردم دوم ، هیچ کشور مبدا و مقصدی راضی نیست کسی با پاسپورت جعلی خارج و وارد بشه، اینم خودش یک کارمای نارضایتی داره
حتی ما کار خوب خوبم ک کنیم اخر یک کارما هایی ممکن هست داشته باشه که دوستش نداشته باشیم(مثال من یک قاتل سریالی رو که زخمی شده و ناتوانه خوبش میکنم باز میره چنتا ادم دیگه بعد خوب شدنش میکشه و اینجا احتمالا ممکنه کارمای اون کشته شدگان کمی برای منم بریده بشه)
قرار نیست منفی فکر کنیم، ولی قرار هم نیست در این دنیای پر پیچ خم ناشناخته با علم کمی که که داریم تعصب بکشیم و با ایمان راسخ و خوشبینی فکر کنیم اتفاقی نمیافته، وقتی هم افتاد بگیم حکمت بوده یا شکست لازمه موفقیته یا هرچیز دیگه ایی. فقط تعادل هم احتمالات رو در نظر بگیریم هم با ایمان راسخ به کارمون ادامه بدیم
درکل هیچ حرفی کامل درست نیست کاملم غلط نیست.
درکل من در جایگاه توضیح دادن نیستم، صرفا دیدگاهم رو توضیح دادم چون گوش شنونده خوبی دارید خیلی هم استعداد خوبی دارید در این علم و خیلی از تجربه هاتون رو من استفاده مفید کردم. شادباشید
منم مخالف انرژی دادن به حیوانات هستم، ولی با قطعیت هم نمیتونیم بگیم کشتن مورچه اشتباهه، شما فکرکنید یه خونه درودیوارش حموم سرویس و همه جاش پرمورچه شده جوری که حتی مورچه ها رو فرش هم راه برن و کل خونرو مورچه برداره، ایا این منطقیه که بگیم خونه رو عوض کنیم ولی جلوی این مورچه هارو نگیریم؟؟س
سلام خانم جعفری جان
از این نظر گفتم به گربه ها انرژی ندید که اگر انرژی بدید و اسیب ببینن کارما داره و اتفاقات بدی میفته حالا نمیدونم چرا و اگر هم گربه ای را نگهداری کنید تمام انرژیهای منفی را جذب میکنن من کلا با گربه موافق نیستم و اما مورچه ها که به شدت خاص هستن و نماد پشتکار هستن و خیر و برکت که در قرآن هم سوره نمل آمده ما در منزل قبلی که بودیم خونه برای ما راکد بود و هیچ پیشرفتی نداشتیم و چند بار هم گزاشتیم برای فروش به فروش نمیرفت تا اینکه چند ماه قبل از اینکه بفروشیم دیدم چند تا مورچه داخل خونه اومده و خلاصه حساس شدم و گفتم اینارو بکشم کم بشن خدا شاهده هر بار که به مورچه آسیب میزدم چنان پادرد و بدن دردی میگرفتم که ترسیدم بعد که مورچه میدیدم به همسرم گفتم بکشه اونارو ایشون هم پادرد میگرفت خلاصه در همین مواقع بود که پسرم داشت برای کارشناسی ارشد درس میخوند پکیج مدرسان شریف و گرفت و شروع کرد به خوندن اینی که میگم این مورچه ها عادی نبودن پسرم سر میز که مینشست کتابش و باز میکرد یک مورچه میومد روی کتاب واقعا خیلی عجیب بود برای ما همون مورچه میومد لابلای ورقهای کتاب بود و بعد میرفت به پسرم گفتم کاریش نداشته باش تو درست و بخون پسرم هم متوجه شده بود کاری نمیکردو پسرم دانشگاه تهران با رتبه دو رقمی قبول شد و در رشته خودش نفر اول در دانشگاه شد
بعد از این ماجرا دیدیم مورچه ها تو خونه بینهایت زیاد شدن انگار ماموریت داشتن و ما هم میترسیدیم اسیب بزنیم و اسیب ببینیم خونه رو گزاشتیم برای فروش و سرریع به فروش رفت و بعد از آن پیشرفتهای بسیار
الان این و میخوام بگم چه به حیوانات و حشرات اسیب بزنیم صدمه میبینیم
شاید برای من به این صورت باشه برای عزیزان نباشه
من از انرژی درمانی در جهت مثبت کار میکنم
سلام خانم فرامرزی عزیز امیدوارم که خوب و عالی و پر انرژی باشیدمنم مخالف انرژی دادن به حیوانات هستم، ولی با قطعیت هم نمیتونیم بگیم کشتن مورچه اشتباهه، شما فکرکنید یه خونه درودیوارش حموم سرویس و همه جاش پرمورچه شده جوری که حتی مورچه ها رو فرش هم راه برن و کل خونرو مورچه برداره، ایا این منطقیه که بگیم خونه رو عوض کنیم ولی جلوی این مورچه هارو نگیریم؟؟
سپاس از توضیحاتتوندر مورد مورچه که در سوره نمل در قرآن هم آمده روایتی هست از شیخ صدوق در کتاب لا یحضره الفقیه مسعودیه اثبات الوصیه که
در آن زمان سلیمان مردم به خشکسالی دچار شدند واز آن حضرت خواستند برای طلب باران به درگاه خدای تعالی دعا کنند سلیمان با اصحاب خود از شهر خارج شدند تا به مکانی رفته و درخواست باران کنند در هنگام عبور نظر سلیمان به مورچه ای افتاد و دید که آن مورچه دستهای خود را به سوی آسمان بلند کرده و میگوید پروردگارا ما هم مخلوق تو هستیم و نیازمند روزی تو میباشیم پس مارا به گناهان آدم هلاک مکن سلیمان رو به همراهان خود کرد و فرمود برگردید که از برکت دیگران شما نیز سیراب شدید
و در آن سال بیش از هر سال دیگر باران آمد
ودر آخر بگم نظرات دیدگاهها اعتقادات با هم فرق میکنه هر فردی تجربه ای داره
این یک روایت هست من که خودم معجزشو دیدم
سلام خانم جواهری:شما مثلا ب کسی ک پاسپورت رو نگاه میکنه *به نور بنفش دستور دادید واردذهنش بشه ک طرف توجه اش کم بشه؟یاهُوُ
خانمی بخاطر تمام شدن تاریخ پاسپورت برای رفتن به خروج از کشور با پاسپورت خواهر خود که اصلا شبیه همدیگر نیستند و تفاوت سنی زیادی دارند با سپر نامرئی که ساختم براحتی از مرز کشور خارج شدند
درود خانم غلامی عزیزسلام خانم جواهری:شما مثلا ب کسی ک پاسپورت رو نگاه میکنه *به نور بنفش دستور دادید واردذهنش بشه ک طرف توجه اش کم بشه؟
میخوام ب همسرم بااین نورالقا کنم برای آشتی با مادرش پیش قدم بشه *بااین ترتیب ک گفتم درست هست؟؟
تشکر خانم جواهری عزیزدرود خانم غلامی عزیز
برای اشتی کردن هاله رو با بنفش پاکسازی کنید و چاکرای قلب یا خورشیدی یااجنا دو طرف رو به همدیگه با طلایی یا صورتی وصل کنید هنگام صورتی دادن بهش برنامه بدهیدهنگامی افرادی باهم قهر هستند هاله آبی دورشون رو میگیرد که باید ان هالهابی را بشکنیم با ۳بار جارویی عمومی بنفش اینکارو انجام دهید
از طریق ذهن هم القا ذهنی کنید به اجنا بنفش بدهیدهمراه با دستور مورد نظر
سلام خانم جواهری عزیزیاهُوُ
درودسلام خانم جواهری عزیز
ازتون درمورد ۲نفری ک باهم قهر هستند پرسیدم پاسخ دادید،ولی میگردم پیدا نکردم،میشه یکبار دیگه تکنیک رو بفرماید*چاکراهای مربوط ب کینه رو پاکسازی کنم و ب آجنا دوطرف چ رنگی بدم؟؟لطف کنید یکبار دیگ توضیح بدید تشکر
سپاس خانم جواهری عزیزدرود
هاله هردو طرف را با بنفش ۳ بارجاروعمومی کنید و خورشیدی یا قلب یا اجنا دو طرف را با بنفش پاکسازی کنید و با طلایی یا صورتی لینکها رو وصل کنید
من از صورتی استفاده میکنم و به ان دستور برنامه میدهم مثلا دوست داشتن
برای اینکه راحتر اینکار را انجام دهید دو دستمان را رو بروی هم قرا میدهیم یک دست را نفر شماره ۱ درنظر بگیر و یک دست را نفر ۲همزمان یا طلایی بده یا صورتی بده تا وصل هم بشوند وبگو که مثلا همدیگر را دوست دارید
احساسات مثل خشم عصبانیت در چاکرای خورشیدی جمع میشه و نفرت کینه در قلب
اگر فکری درگیر هم باشند در اجنا هست این سه ناحیه رو یا دل بخواهی یک ناحیه رو وصل کن من اکثرا قلبها رو به هم وصل میکنم و دستور دوست داشتن میدهم