خارج کردن غیر ارگانیک با پاکسازی

Dr.Aram

تیم مدیریت
منظور من این هست که سعی کنید بر روی مشکلات افراد کار کنید.
مثلاً اگر افسردگی دارم بر روی افسردگی اگر استرس دارند بر روی استرس
اگر وسواس دارم بر روی وسواس
در کنار آنها می‌توانید برای دور کردن غیر ارگانیک‌ها یا پاکسازی‌های غیرارگانیک استفاده کنیم.
پاکسازی غیر ارگانیک بدون درمان اصلی معمولا نتیجه‌ای پایدار نمی‌دهد

ستاره پرداختچی

کاربر ویژه
منظور من این هست که سعی کنید بر روی مشکلات افراد کار کنید.
مثلاً اگر افسردگی دارم بر روی افسردگی اگر استرس دارند بر روی استرس
اگر وسواس دارم بر روی وسواس
در کنار آنها می‌توانید برای دور کردن غیر ارگانیک‌ها یا پاکسازی‌های غیرارگانیک استفاده کنیم.
پاکسازی غیر ارگانیک بدون درمان اصلی معمولا نتیجه‌ای پایدار نمی‌دهد
استاد جان سلام و درود ✨️
استاد من الان چند روزه هی دارم روی خاطرات منفی و پاکسازیِ بُعد روانیِ چاکراهام کار میکنم ، حمام نمک و قهوه هم انجام دادم ولی امشب اتفاقی که حس کردم توی زانو به پایین پاهام حس شدید سنگینی دارم ، موقع پاکسازی ، کریستال رو اون قسمت ها هم بردم ، اما هنوز حس سنگینی توی پاهام دارم ،
۱- این پاکسازی ها رو باید هر روز ادامه بدم تا رفع سنگینی؟
۲- و سوال بعدیم اینه که غیر ارگانیک ها مگه نباید فقط توی چاکرا باشن چرا توی پاهام حس کردم؟
۳- و اینکه خب این غیر ارگانیک ها وقتی میفهمن میرم سراغشون بعضی وقتا حس میکنم جاش رو عوض میکنه میره یه چاکرای دیگه چه جوری گیرش بندازم؟
ممنونم استاد عزیزم 🙏🙏🌹🌹🌈🌈

Dr.Aram

تیم مدیریت
استاد جان سلام و درود ✨️
استاد من الان چند روزه هی دارم روی خاطرات منفی و پاکسازیِ بُعد روانیِ چاکراهام کار میکنم ، حمام نمک و قهوه هم انجام دادم ولی امشب اتفاقی که حس کردم توی زانو به پایین پاهام حس شدید سنگینی دارم ، موقع پاکسازی ، کریستال رو اون قسمت ها هم بردم ، اما هنوز حس سنگینی توی پاهام دارم ،
۱- این پاکسازی ها رو باید هر روز ادامه بدم تا رفع سنگینی؟
۲- و سوال بعدیم اینه که غیر ارگانیک ها مگه نباید فقط توی چاکرا باشن چرا توی پاهام حس کردم؟
۳- و اینکه خب این غیر ارگانیک ها وقتی میفهمن میرم سراغشون بعضی وقتا حس میکنم جاش رو عوض میکنه میره یه چاکرای دیگه چه جوری گیرش بندازم؟
ممنونم استاد عزیزم 🙏🙏🌹🌹🌈🌈
اگر اتفاقی افتاده است که باعث سنگینی مجدد شده است باید بهتر هست که از نظر ذهنی و فکری بر روی اون خاطره کار کنید و با استفاده از تکنیک‌هایی که در دوره خلق آینده داریم کار کنیم تا زودتر آنها از بین بروند.
با استفاده از انرژی درمانی احساس منفی آنها از بین می‌رود
ولی با استفاده از تکنیک‌های خلق آینده چون خاطره تغییر پیدا می‌کند احساس و خاطره با هم است.
غیر ارگانیک‌ها هم می‌تواند در چاکرا و هم در اطراف بدن و هم در حال یا روی اندام‌ها باشد
درست است که غیر ارگانیک‌ها با دادن انرژی بنفش تغییر ارجاع می‌دهند ولی آنقدر هوشمند نیستند که بخواهند فرار کنند فقط جابجا می‌شوند که با کمی اراده می‌توانید آنها را از بین ببرید.
یعنی یک بار که جابجا بشوند به راحتی می‌توانید آنها را از بین ببرید

ستاره پرداختچی

کاربر ویژه
اگر اتفاقی افتاده است که باعث سنگینی مجدد شده است باید بهتر هست که از نظر ذهنی و فکری بر روی اون خاطره کار کنید و با استفاده از تکنیک‌هایی که در دوره خلق آینده داریم کار کنیم تا زودتر آنها از بین بروند.
با استفاده از انرژی درمانی احساس منفی آنها از بین می‌رود
ولی با استفاده از تکنیک‌های خلق آینده چون خاطره تغییر پیدا می‌کند احساس و خاطره با هم است.
غیر ارگانیک‌ها هم می‌تواند در چاکرا و هم در اطراف بدن و هم در حال یا روی اندام‌ها باشد
درست است که غیر ارگانیک‌ها با دادن انرژی بنفش تغییر ارجاع می‌دهند ولی آنقدر هوشمند نیستند که بخواهند فرار کنند فقط جابجا می‌شوند که با کمی اراده می‌توانید آنها را از بین ببرید.
یعنی یک بار که جابجا بشوند به راحتی می‌توانید آنها را از بین ببرید
سپاااااس بی نهایت استاد کاملا متوجه شدم 🙏🙏🌹🌹 چه قدرررررر باید روی خودمون کار کنیم تمومی ندااااره

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا