انجام تکنیک ها

نیلوفر یغمایی

کاربر ویژه
درود استاد
بنده الان ۲ هفته هست دارم روزی ۳ الی ۴ بار تمارین انجام میدم اما حدود ۲ ماه هست که خوابم خیلی دیر میبره البته به نسبت قبل کمی خوابم بهتر شده با تمارین ولی خیلی کلافه میشم در بخواب رفتن هیچ مسئله بیرونی هم برام ایجاد نشده که فکرم درگیر اون باشه ولی هر کار میکنم خوابم نمیره حتی با زیاد انجام دادن تمرین هم فعلا موفق نشدم و نمیتونم رو تخت سر جام بخوابم همش روی کاناپه . درصورتی که از تمارین لذت هم میبرم و این موضوع برام معظل شده و کلافه کننده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

نسرین گندمی

کاربر ویژه
درود استاد
بنده الان ۲ هفته هست دارم روزی ۳ الی ۴ بار تمارین انجام میدم اما حدود ۲ ماه هست که خوابم خیلی دیر میبره البته به نسبت قبل کمی خوابم بهتر شده با تمارین ولی خیلی کلافه میشم در بخواب رفتن هیچ مسئله بیرونی هم برام ایجاد نشده که فکرم درگیر اون باشه ولی هر کار میکنم خوابم نمیره حتی با زیاد انجام دادن تمرین هم فعلا موفق نشدم و نمیتونم رو تخت سر جام بخوابم همش روی کاناپه . درصورتی که از تمارین لذت هم میبرم و این موضوع برام معظل شده و کلافه کننده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سلام دوست عزیز، تا استاد بزرگوار پاسخ بدند من به یه موردی اشاره کنم اگر طبق صحبت خود شما بدخوابی تون به دلیل درگیری فکر نیست از تکنیک خواب عمیق که استاد دارند برای مشکل خواب استفاده کنید واقعاً عالی ست بعید میدونم نتیجه نگیرید.

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر خانم یغمایی عزیز
خواب تحت تاثیر ۲ مسئله می‌باشد
مسئله اول ملاتونین هست که با نور در ارتباط است و مخصوصاً نور آبی منظور نگاه کردن تلویزیون و یا موبایل یا صفحه‌های کامپیوتر می‌باشد
که برای اینکه متونین در مغز شما ترشح شود بهتر هست که از ساعت ۱۱ به بعد سراغ این‌ها نروید و به سراغ کتاب بروید
و نور محیطتان متمرکز نباشد و مستقیم نباشد و زیاد نباشد

هورمون دیگری که روی خواب تاثیر دارد آدونوزین می‌باشد که آدونوزین ارتباط مستقیم با مصرف کافئین دارد مصرف چایی یا قهوه یا چیزهایی شبیه اینکه مغز را تحریک می‌کند
اگر خوابتان مشکل دارد از ظهر به بعد از قهوه یا چای استفاده نکنید
در طول روز نخوابید
کمی ورزش بکنید تا خستگیتان برطرف شود
می‌خوابی و بدخوابی ارتباط مستقیم با عادات ما دارد
این کار را یکی دو بار انجام بدهید
اگر برطرف نشد باید بررسی کنیم که چرا خوابتان نمی‌برد شاید علت دیگری مثل پرکاری تیروئید یا یا یک فکر نگران کننده یا یک مسئله‌ای باشد که ما از آن خبر نداریم که باید آن را پیدا کنیم و برطرف کنیم
معمولاً با این‌ها برطرف می‌شود

آخرین ویرایش:

نیلوفر یغمایی

کاربر ویژه
سپاس از توضیحاتتون بله دقیقا چون مواردی مثل مصرف کافئین و گوشی موبایل و نور و ورزش رعایت میکنم ممنون میشم در پیدا کردنش کمکم کنید 🙏🦋

آخرین ویرایش توسط مدیر:

نیلوفر یغمایی

کاربر ویژه
سلام دوست عزیز، تا استاد بزرگوار پاسخ بدند من به یه موردی اشاره کنم اگر طبق صحبت خود شما بدخوابی تون به دلیل درگیری فکر نیست از تکنیک خواب عمیق که استاد دارند برای مشکل خواب استفاده کنید واقعاً عالی ست بعید میدونم نتیجه نگیرید.
ممنون خانم گندمی عزیز از راهنماییتون 🙏🌸

نیلوفر یغمایی

کاربر ویژه
درود بر خانم یغمایی عزیز
خواب تحت تاثیر ۲ مسئله می‌باشد
مسئله اول ملاتونین هست که با نور در ارتباط است و مخصوصاً نور آبی منظور نگاه کردن تلویزیون و یا موبایل یا صفحه‌های کامپیوتر می‌باشد
که برای اینکه متونین در مغز شما ترشح شود بهتر هست که از ساعت ۱۱ به بعد سراغ این‌ها نروید و به سراغ کتاب بروید
و نور محیطتان متمرکز نباشد و مستقیم نباشد و زیاد نباشد

هورمون دیگری که روی خواب تاثیر دارد آدونوزین می‌باشد که آدونوزین ارتباط مستقیم با مصرف کافئین دارد مصرف چایی یا قهوه یا چیزهایی شبیه اینکه مغز را تحریک می‌کند
اگر خوابتان مشکل دارد از ظهر به بعد از قهوه یا چای استفاده نکنید
در طول روز نخوابید
کمی ورزش بکنید تا خستگیتان برطرف شود
می‌خوابی و بدخوابی ارتباط مستقیم با عادات ما دارد
این کار را یکی دو بار انجام بدهید
اگر طرف نشد باید بررسی کنیم که چرا خوابتان نمی‌برد شاید علت دیگری مثل پرکاری تیروئید یا یا یک فکر نگران کننده یا یک مسئله‌ای باشد که ما از آن خبر نداریم که باید آن را پیدا کنیم و برطرف کنیم
معمولاً با این‌ها برطرف می‌شود
ایا میتونه نشات گرفته از ترس های درونیم باشه مثل ترس از بیماری و وسواس در مورد سلامت جسمیم چون قبل از بی خوابی حساسیت هام در مورد سلامتیم زیاد شده بود و نگرانی داشتم که همه چیز به بهترین حالت باشه و وقتی چیزی کمی از تعادل خارج میشد بهم میریختم و ترس همه وجودمو گرفت حتی دکتر مغز و اعصاب رفتم نوار مغزی گرفت ازم گفت اگر سرعت مغزت عدد ۴ باشه مال شما عدد ۷ است یعنی کارکرد و چرخش مغزت زیاده و بهم قرص داد اما من گزینه اولم برای این قضیه خوردن قرص نبود وترجیحم به درمان ریشه ای بود که کلاس شما ثبت نام کردم و از شاکردای قدیمی سال ۹۴ دوره تجسم خلاق بودم و اون موقع در زمینه جذب جواب گرفتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

Dr.Aram

تیم مدیریت
بله می‌تواند تاثیر داشته باشد
هورمون ملاتونین زمانی در مغز نقش دارد که مقدار
آدرنالین در مغز کم باشد و اگر آدرنالین زیاد باشد
هر چقدر هورمون ملاتونین در مغز ترشح شود نمی‌تواند شما را بخواباند.
علت اصلی شما به خاطر فعال بودن زیاد مغزتان هست.
ترس‌ها و نگرانی‌های ما باعث می‌شود که فعالیت مغز ما و میزان آدرنالین مغزمان افزایش پیدا بکند
شاید به همین دلیل است که مغز شما به حالت آماده باش قرار می‌گیرد و میزان آدرنالین زیادی ترشح می‌کند و تا صبح بیدار است.
اگر متوجه شده باشید گفتگوی منفی قبل از خواب باعث می‌شود که شما را هیجان زده کند و شما را بیدار نگه دارد
می‌توانید آن را به گفتگوی مثبت تبدیل کنید و به مغزتان بگویید و با خودتان صحبت کنید که همه چیز آرام است و همه چیز تحت کنترل است و همه چیز در آرامش است.
این تکنیک را می‌توانید و این تلقینات را می‌توانید بعد از تکنیک خلسه انجام بدهید
بعد از خلسه به خودتان تدوین کنید که همه چیز آرام است و همه چیز تحت کنترل است
البته به نظر من مصرف دارو هیچ آسیبی به ما نمی‌رساند
پس اگر فکر می‌کنید که دارویی پزشک به شما داده است که باعث آرامش بیشتر شما می‌شود از آن استفاده کنید
داروها تا یک دوره ۲ تا ۳ ماهه هیچ مشکلی ندارند و نگران نباشید

نیلوفر یغمایی

کاربر ویژه
سپاس از شما آقای دکتر
ولی در حال حاضر من آرامش دارم و افسرده و مضطرب نیستم چون در تابستان دکتر مغز و اعصاب رفته بودم و تجویز دارو برام دادند الان که شرایط روحیم اوکی هست بنظرتون انجام تمارین کفایت نمیکنه؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
معمولا اتفاقاتی که برای افراد می‌افتد ممکن است با دارو کنترل شود ولی باید با استفاده از تکنیک‌ها اثرات مخرب آن از روی ذهن برداشته شود
انجام تکنیک‌ها به شما کمک می‌کند تا شرایط ذهنی بهتر شود.
معمولا زمانی که اضطراب خیلی زیاد هست توصیه می‌کنیم که از دارو هم در کنار تمرین‌ها استفاده کنند
ولی توصیه من به شما این هست که شما از کلاه مغناطیسی هم استفاده کنید
به شما کمک می‌کند تا غزتان آرام‌تر شود

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا