خلوتگاه درون

سمیه کریمی

کاربر ویژه
درود استاد عزیز
در طول روز سعی میکنم تمام تکنیک ها را انجام بدم
بعد از خلوتگاه درون احساس پر انرژی بودن دارم
قبل از اینکه تکنیک ها را یاد بگیرم و انجام بدم
در طول روز از درد گردن و شانه خیلی رنج میبردم
الان حس درد از بین رفته و خیلی سبک شدم

تکنیک ها پاکسازی هم انجام میدن؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
تکنیک‌ها به دلیل اینکه آرامش عمیقی در عضلات شما ایجاد می‌کند باعث می‌شود که دردهای عضلانی و استخوانی شما کاهش پیدا کند
و همونطور که گفته بودیم این تکنیک‌ها جنبه درمانی دارد انجام دادن مرتب آنها می‌تواند بسیاری از بیماری‌ها که خودتان هم هستند به آنها فکر نمی‌کنید خود به خود بهبود پیدا کند یا اینکه بهبودی آنها تسریع پیدا شود

نسرین گندمی

کاربر ویژه
سلام و درود استاد گرامی
من وقتی تکنیک خلوتگاه رو که انجام میدم همش به صورت ناخودآگاه نگرانم سرم به سقف کلبه نخوره و سرم رو پایین میارم و با همون سر پایین توی کلبه حرکت می کنم چون نگران سرم هستم، نمی دونم فکر می کنم سقف کوتاهه به سرم می خوره یا علت دیگه ای داره واقعاً نمی دونم چرا این کار رو می کنم اخیراً هم اینطوری شدم قبلاً انجام میدادم این دغدغه رو نداشتم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

Dr.Aram

تیم مدیریت
احساساتی که در خلوتگاه درون داریم در واقع احساسات و مشکلاتی هستند که در زندگی روزمره‌مان وجود دارند و در خلوتگاه خودشان را به صورتی نشان می‌دهند
احتمالاً نگرانی‌هایی در طول زندگی دارید که اجازه نمی‌دهد که افق دیدتان افزایش پیدا بکند و همیشه شما را محدود نگه می‌دارد
نمی‌تواند مشکلات فیزیکی یا مشکلاتی باشد که سر راهتان قرار می‌دهند
در ذهنتان خلوتگاهتان را بلند در نظر بگیرید و یک خلوتگاه جدید برای خودتان بسازید که بزرگ و بلند باشد
تا تغییرات آن در زندگیتان نیز ظاهر شود

نسرین گندمی

کاربر ویژه
احساساتی که در خلوتگاه درون داریم در واقع احساسات و مشکلاتی هستند که در زندگی روزمره‌مان وجود دارند و در خلوتگاه خودشان را به صورتی نشان می‌دهند
احتمالاً نگرانی‌هایی در طول زندگی دارید که اجازه نمی‌دهد که افق دیدتان افزایش پیدا بکند و همیشه شما را محدود نگه می‌دارد
نمی‌تواند مشکلات فیزیکی یا مشکلاتی باشد که سر راهتان قرار می‌دهند
در ذهنتان خلوتگاهتان را بلند در نظر بگیرید و یک خلوتگاه جدید برای خودتان بسازید که بزرگ و بلند باشد
تا تغییرات آن در زندگیتان نیز ظاهر شود
سپاسگزارم استاد عزیز چقدر دقیق و عالی بود پاسختون.

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا