خواسته من

رضا عاشق حسینی

کاربر ویژه
اول
من سلامتی میخواهم بینایی خودم را که تقریبا یکسال است ضعیف شده
و توانایی حرکتم که پس از شکست ترقوه و مسائل استرس دار بعدی و قبلی برایم حاصل شده درمان گردد

دوم آرامش میخواهم با بهتر شدن روابط عاطفی ام

سوم ثروت میخواهم که خانه باغی برای گلکاری خانمم تهیه کنم در پاکدشت و ۲۰۰۰ متر باغچه باشد

چهارم و خودم به امر تحقیق و پژوهش و تدریس و تربیت بپردازم

Dr.Aram

تیم مدیریت
اول
و توانایی حرکتم که پس از شکست ترقوه و مسائل استرس دار بعدی و قبلی برایم حاصل شده درمان گردد

سوم ثروت میخواهم که خانه باغی برای گلکاری خانمم تهیه کنم در پاکدشت و ۲۰۰۰ متر باغچه باشد

اهداف بسیار خوبی هست
و برای رسیدن به این اهداف راضی هستید که چه کارهایی انجام بدهید؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
تقویت خودباوری و اعتماد به نفس

کم کردن استرس

طب سنتی و طی جدید

روشهای اقتصادی
آقای کلاری عزیز
منظور این هست که این اهداف اهداف بسیار خوب و عالی هستند
برای اینکه به این اهداف برسید چه هزینه‌هایی را راضی هستید پرداخت کنید.
باشد که منظور ما از هزینه فقط پولی نیست که شما پرداخت می‌کنید بلکه از نظر زمانی وقتی که می‌گذارید و جسارتی که بر خود ایجاد می‌کنید تا بتوانید تکنیک‌ها و روش‌های جدید را امتحان کنید
همه این اهدافی که در بالا ذکر کرده‌اید با استفاده از دوره خلق آینده به آنها خواهیم رسید به شرط اینکه تمرینات را آنگونه که ما می‌گوییم در طی دو سه ماه انجام دهید

رضا عاشق حسینی

کاربر ویژه
همه این اهدافی که در بالا ذکر کرده‌اید با استفاده از دوره خلق آینده به آنها خواهیم رسید به شرط اینکه تمرینات را آنگونه که ما می‌گوییم در طی دو سه ماه انجام دهید
جناب آقای دکتر آرام گرامی ، حق با شماست .

خوب یک کم برای من اعتماد کردن سخت است . من ضربه ی سختی از اعتماد خوردم . و فرصت های طلایی خودم و همسرم را از دست دادم . شاید در یک گفتگوی خصوصی به عنوان مشاوره به شما بگویم .

ولی به هر صورت بعد از حوادثی که از سال 1402 برایم پیش آمد برای موارد فوق خیلی سعی کردم . هم در اینترنت از مطالب یوتیوب خانم دکتر رضایی و آقای مزدافر استفاده و شروع کردم و هم دو دوره ی دیگر هم شرکت کردم و دوره ی شما دوره ی سومی است که شروع کردم و الان در تعطیلات عید وقت گذاشتم و دارم مطالعه و تمرین می کنم . از جمله با تکنیک تجسم خلاق شما ارتباط خوبی پیدا کردم.

مطالب تان جالب است . و برای من هم بسیار سوال برانگیز و هم آموزنده . و البته الان در این تعطیلات دارم روزی چند ساعت روی خودم کار می کنم و مطالب شما را استفاده می کنم و شاید خیلی هم سوال می کنم ولی این سوالات ادامه دارد و از صبر شما سپاسگزارم.

Dr.Aram

تیم مدیریت
جناب آقای دکتر آرام گرامی ، حق با شماست .

خوب یک کم برای من اعتماد کردن سخت است . من ضربه ی سختی از اعتماد خوردم . و فرصت های طلایی خودم و همسرم را از دست دادم . شاید در یک گفتگوی خصوصی به عنوان مشاوره به شما بگویم .

ولی به هر صورت بعد از حوادثی که از سال 1402 برایم پیش آمد برای موارد فوق خیلی سعی کردم . هم در اینترنت از مطالب یوتیوب خانم دکتر رضایی و آقای مزدافر استفاده و شروع کردم و هم دو دوره ی دیگر هم شرکت کردم و دوره ی شما دوره ی سومی است که شروع کردم و الان در تعطیلات عید وقت گذاشتم و دارم مطالعه و تمرین می کنم . از جمله با تکنیک تجسم خلاق شما ارتباط خوبی پیدا کردم.

مطالب تان جالب است . و برای من هم بسیار سوال برانگیز و هم آموزنده . و البته الان در این تعطیلات دارم روزی چند ساعت روی خودم کار می کنم و مطالب شما را استفاده می کنم و شاید خیلی هم سوال می کنم ولی این سوالات ادامه دارد و از صبر شما سپاسگزارم.
بله کاملاً حق با شماست مطالب خیلی زیادی در فضای مجازی هست که بسیاری از آنها با وجودی که بسیار معروف هستند هیچ سندیتی ندارند و هیچ کمکی به افراد نمی‌کند و اصلاً از نظر روانشناسی ممکن هست آسیب هم بزند.
به نظر من بهتر هست که به جای اینکه اطلاعاتتان را زیاد کنید تمرینات را انجام بدهید
باید روزی دو تا سه بار تمریناتو انجام بدی تا اون استرس و فشاری که به شما وارد شده است در بدنتان از بین برود وگرنه شما اطلاعاتتان زیاد می‌شود ولی استرس همچنان وجود دارد.
با آگاهی استرس به این راحتی‌ها از بین نمی‌رود
تمرین سریع‌ترین راهی هست که می‌تواند تنش و استرسی که در درون شما وجود دارد را از بین ببرد
فقط بشورید و بسابید

hashemi

ناظم انجمن
اول

رضای عزیز

زندگی رو زندگی کن!
از فرصت خانواده داشتن
خدمت کردن در شغلت
درک همین لحظه حال
جشن گرفتن بودن و سلامتی ...

کدام‌یک از آرزوهایی که قرار است به آنها برسیم، بدون این‌ها دیگر ارزشی دارد؟

خود من ثروت‌های اصلی را فراموش کرده‌ام و راه به بی‌راهه می‌برم.

خانواده‌ای متمول در آلمان سراغ دارم که سه منزل دارند با حیاط و باغچه‌های بزرگ که خانم‌خانه به آن رسیدگی می‌کند...

تنها پسرشان را هفته پیش از دست دادند؛ وقتی تماس گرفتم، پدر گفت پسرم در بیمارستان از دیدارم ممانعت کرد...
با مادر صحبت کردم، گفت اشکم در نمی‌آید.
گفتم نامه بنویس و حرفهایی که ۵۷ سال به پسرت خواستی بگویی و نگفتی بگو...
گفت حتمن این کار را می‌کنم.گفت تو با فلانی که دیروز بمن زنگ زد، حرف زدی؟
چون من به او دیروز گفتم۵۷ سال حرف نزده با پسرم دارم...
گفتم از او خبری ندارم.
ولی برای پسرت لالایی بخوان، نامه بنویس تا با گریه، خودت را تخلیه کنی...
این خانواده سه‌نفره هر کدام بتنهایی آدمهای موفق و بی‌نظیری بودند که در کنار هم، جای عشق بین‌شان خالی بود، بس که هدف داشتند و نظم و مقررات...
و هر سه تنها...
تا
دیر نشده
♥️زندگی را زندگی کنیم...☯️

رضا عاشق حسینی

کاربر ویژه
ممنونم خانم هاشمی گرامی

واقعا شاید من خیلی دو دو تا بوده ام و مقرراتی .. شب ساعت ده می خوابیدم و 5 و نیم بیدار می شدم . ساعت های روزم را در جدول نوشته بودم که چه باید بکنم . البته هم درس و هم ورزش و تفریح و هم مطالعه بود . در همه ی موارد شاگرد اول بودم . سازگاری و دوست شدن برایم راحت بود . حتی کلاس 4 دبیرستان در مدرسه ای که شاگردانش با هم تقریبا یازده سال با هم بودند به راحتی با هاشون هماهنگ شدم و دوست شدم.

شاید از دوره ی سربازی و آشنایی و پیروی از مطالب آن معلم ، دیگه خیلی بیشتر برای خودم مقررات گذاشتم و خودم و بقیه رو اذیت کردم . و با آنکه از لحاظ مالی تامین بودم اما زندگی متاهلی سختی را شروع کردم. هر چند سه فرزند موفق و دوست داشتنی دارم اما از زندگی و راهی که برای خودم در نظر گرفته بودم ماندم

الان هم از بس که منطقی فکر می کنم شاید خیلی درگیر هستم.
البته خیلی سعی می کنم دیگران را قضاوت نکنم و یا اگر عکس العمل هایی بر خلاف انتظار من دارند دنبال این می گردم که حتما نیت های خوبی در کارشان داشته اند.

ولی خیلی سخت است که هم اشتباهات خودم را ببخشم که فرصت هایم را از دست دادم و هم سخت است که آن معلم را ببخشم. و بیشتر خودم را که نتوانستم سریعتر به راه درست برگردم.

این درسی است که باید بگیرم که برم به درس های بعدی .

زندگی فارغ التحصیلی ندارد. و اون قورباغه ای که باید ببوسم را دارم سعی می کنم پیدا کنم .

hashemi

ناظم انجمن
ممنونم خانم هاشمی گرامی

واقعا شاید من خیلی دو دو تا بوده ام و مقرراتی .. شب ساعت ده می خوابیدم و 5 و نیم بیدار می شدم . ساعت های روزم را در جدول نوشته بودم که چه باید بکنم . البته هم درس و هم ورزش و تفریح و هم مطالعه بود . در همه ی موارد شاگرد اول بودم . سازگاری و دوست شدن برایم راحت بود . حتی کلاس 4 دبیرستان در مدرسه ای که شاگردانش با هم تقریبا یازده سال با هم بودند به راحتی با هاشون هماهنگ شدم و دوست شدم.

شاید از دوره ی سربازی و آشنایی و پیروی از مطالب آن معلم ، دیگه خیلی بیشتر برای خودم مقررات گذاشتم و خودم و بقیه رو اذیت کردم . و با آنکه از لحاظ مالی تامین بودم اما زندگی متاهلی سختی را شروع کردم. هر چند سه فرزند موفق و دوست داشتنی دارم اما از زندگی و راهی که برای خودم در نظر گرفته بودم ماندم

الان هم از بس که منطقی فکر می کنم شاید خیلی درگیر هستم.
البته خیلی سعی می کنم دیگران را قضاوت نکنم و یا اگر عکس العمل هایی بر خلاف انتظار من دارند دنبال این می گردم که حتما نیت های خوبی در کارشان داشته اند.

ولی خیلی سخت است که هم اشتباهات خودم را ببخشم که فرصت هایم را از دست دادم و هم سخت است که آن معلم را ببخشم. و بیشتر خودم را که نتوانستم سریعتر به راه درست برگردم.

این درسی است که باید بگیرم که برم به درس های بعدی .

زندگی فارغ التحصیلی ندارد. و اون قورباغه ای که باید ببوسم را دارم سعی می کنم پیدا کنم .
رضای عزیز
انگار زندگی راز و رمزی‌ست که باید رمز گشایی‌ش کنیم، هر کس به فراخور حال خود...
کار ما کمال‌گراها سخت‌تر هم هست
سی سال پیش قورباغه بادی خریدم.
روش نوشته بود:
Kiss me
تا
شش‌سال پیش که استاد در اولین دوره خلق آینده
به ما گفت
قورباغه‌ت را ببوس!
من دیدم، ۲۵ساله که این قورباغه، جلوی چشمم هست و هر لحظه به من میگه، منو ببوس🐸
و
من
می‌دیدم و پیامشو نمی‌گرفتم.
سراسر کائنات برای ما پیام داره و فقط کافیه در آرامش بفهمیم‌شون.
از کسایی که از کسالت و بی‌کاری می‌نالند در عجبم چون کارگاه هستی؛ هر روز برای ما کلی درس داره.
رضای عزیز
خیلی خوشحالم که استعدادهای بالقوه‌ت رو بالفعل کردی.
کدام‌یک از ما صد در صد خودشو به بهره‌وری رسونده؟؟؟
فکر نمی‌کنم، قرار هم این بوده.
قصه خضر و موسی
قصه دو پیغمبره
موسی باز هم داره یاد می‌گیره
و شاید این خود زندگیه...
که

کار ما نیست شناسایی راز گل سرخ
کار ما شاید این است
که در افسون گل سرخ شناور باشیم
پشت دانایی اردو بزنیم
دست در جذبه یک برگ بشوییم و سر خوان برویم
صبح ها وقتی خورشید در میاید متولد بشویم
هیجان ها را پرواز دهیم
روی ادرک؛ فضا؛ رنگ؛ صدا؛ پنجره؛ گل؛ نم بزنیم
آسمان را بنشانیم میان دو هجای هستی
ریه را از ابدیت پر و خالی بکنیم
بار دانش را از دوش پرستو به زمین بگذاریم
نام را باز ستانیم از ابر
از چنار؛ از پشه؛ از تابستان
روی پای تر باران به بلندی محبت برویم
در به روی بشر و نور و گیاه و حشره باز کنیم
کار ما شاید این است
که میان گل نیلوفر و قرن
پی آواز حقیقت بدویم...

درخشانی دوست عزیز

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا