لامپ های خانه

سلام استاد وقتتون به شادی
من حدود دو ماه ونیم پیش وقتی لامپهای ال ای دی و مهتابی های خانه شروع به چشمک زدن زیاد کردن که احتمال میرفت بسوزند از آنجایی که شما فرمودین هر چیزی که سیستم داشته باشه را ما می‌توانیم درست کنیم من ایتدا وقتی چراغ خاموش بود انجام دادم که یک هفته بیشتر اثر نداشت ولی بعد وقتی که روشن بودن شروع به پاکسازی وانرژی دادن کردم تا الان کاملا عالی دارند عمل میکنند. بینهایت سپاسگزارم از آموزش عالی شما

محمدتقی بیگی

کاربر ویژه
سلام استاد وقتتون به شادی
من حدود دو ماه ونیم پیش وقتی لامپهای ال ای دی و مهتابی های خانه شروع به چشمک زدن زیاد کردن که احتمال میرفت بسوزند از آنجایی که شما فرمودین هر چیزی که سیستم داشته باشه را ما می‌توانیم درست کنیم من ایتدا وقتی چراغ خاموش بود انجام دادم که یک هفته بیشتر اثر نداشت ولی بعد وقتی که روشن بودن شروع به پاکسازی وانرژی دادن کردم تا الان کاملا عالی دارند عمل میکنند. بینهایت سپاسگزارم از آموزش عالی شما
سلام
با چه رنگی پاکسازی و انرژی دادید

سلام
با چه رنگی پاکسازی و انرژی دادید
سلام خدمت شما،با سبز و نارنجی پاکسازی کردم ولی درمورد انرژی دادن یک موقع با آبی جواب گرفتم یک موقع با قرمز برای همین حتما باید لامپ روشن باشه تا اثرش را ببینید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا