مراقبه دوقلب

علی مرزبان

کاربر ویژه
با سلام و روز بخیر

عرض ادب خدمت استاد عزیزم مدت دو روز به خانومی که شوهر معتاد با اختلالات روانی داره حین مدیتیشن دوقلب انرژی دادم که از همون روز اول تاثیر فوق‌العاده داشت و راضی بود خانوم دیگری هم که قاعدگی دردناک داشت با یک جلسه انجام پروتکل مربوط درد و سردرد برطرف شد نمی‌دونستم اینقدر تاثیر فوق‌العاده داره این مراقبه و روی خودم هم از نظر دفاع روانی تأثیر عالی داشت در همین دو روز تشکر از استاد عزیزم 🙏🌹

Dr.Aram

تیم مدیریت
با سلام و روز بخیر

عرض ادب خدمت استاد عزیزم مدت دو روز به خانومی که شوهر معتاد با اختلالات روانی داره حین مدیتیشن دوقلب انرژی دادم که از همون روز اول تاثیر فوق‌العاده داشت و راضی بود خانوم دیگری هم که قاعدگی دردناک داشت با یک جلسه انجام پروتکل مربوط درد و سردرد برطرف شد نمی‌دونستم اینقدر تاثیر فوق‌العاده داره این مراقبه و روی خودم هم از نظر دفاع روانی تأثیر عالی داشت در همین دو روز تشکر از استاد عزیزم 🙏🌹
مدیتیشن دو قلب خیلی قوی هست و نباید مستقیماً بر روی یک نفر انجام شود چون در طولانی مدت ممکن هست فرد دچار انباشتگی شود
پس بهتر هست که حداقل آنها دو نفر باشند
ممکن هست اثرات آن ضعیف‌تر شود ولی سالم‌تر هست

علی مرزبان

کاربر ویژه
مدیتیشن دو قلب خیلی قوی هست و نباید مستقیماً بر روی یک نفر انجام شود چون در طولانی مدت ممکن هست فرد دچار انباشتگی شود
پس بهتر هست که حداقل آنها دو نفر باشند
ممکن هست اثرات آن ضعیف‌تر شود ولی سالم‌تر هست
بله راستش با دیدن اثر فوق العاده دارم نفراتی که مدنظر دارم چه از نظر زندگی شخصی چه از نظر سلامتی توی مراقبه اضافه میکنم و بهشون انرژی میدم بهرحال سفره‌ای که پهنه همه استفاده کنن 😍🌹🙏

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا