کریستال

درود بر استاد عزیز
استاد امکانش هست یه توضیح در مورد گرید بندی کریستال یا ساخت گرید کریستال یه توضیح بدین؟نمیدونم سوالمو درست پرسیدم یا نه ولی منظورم از ایناست که با چندین کریستال کوچیک و بزرگ یسری اشکال میسازن برای اهداف

استاد منظورم اینا هست که میان با چندین کریستال مختلف یسری اشکال هندسی با زاویه های مشخص و اندازه های مشخص یه جوری میسازن که برا مثلا اهداف یا درمان یا انرژی قدرتمندی برا محل کار یا خونه .به اسطلاح میگن گرید کریستال.

Dr.Aram

تیم مدیریت
فکر می‌کنم یکی از نمونه‌های آن را در کلاس برای استفاده کریستال همزمان و هرم توضیح دادیم.
که میتوانید ۵ الی ۷ کریستال را برنامه‌ریزی کنید و آن را بر روی صفحه قرار داده و آن را داخل یک هرم قرار بدهید

علیرضا انصاری

کاربر ویژه
فکر می‌کنم یکی از نمونه‌های آن را در کلاس برای استفاده کریستال همزمان و هرم توضیح دادیم.
که میتوانید ۵ الی ۷ کریستال را برنامه‌ریزی کنید و آن را بر روی صفحه قرار داده و آن را داخل یک هرم قرار بدهید
سلام استاد ... در دوره مرداد ماه یادم نیست اینا به ما گفته باشید .. چون من اکثر فیلم ها را چند بار دوره کرده بودم و الان هرچه فکر میکنم نمیتونم یاد بیارم ... شرمنده استاد میشه این موضوع را در قسمت پروتکل ها بگذارید .. شما همیشه به ما لطف داشتین مخصوصا بابت هاله بینی که ما را غافلگیر و محبت فرمودین

hashemi

ناظم انجمن
استاد منظورم اینا هست که میان با چندین کریستال مختلف یسری اشکال هندسی با زاویه های مشخص و اندازه های مشخص یه جوری میسازن که برا مثلا اهداف یا درمان یا انرژی قدرتمندی برا محل کار یا خونه .به اسطلاح میگن گرید کریستال.
Screenshot_۲۰۲۳۰۶۰۱-۱۳۰۰۴۱_Adobe Acrobat.jpg
درود ایمان عزیز:
در ریکی، شبکه کریستالی داریم که از تعدادی کریستال یک شکل (حدودا) روی یک صفحه استفاده می‌کنیم
که می تونیم با چسب فیکس کنیم و برنامه بدیم و روزانه با اسپری الکل، پاکسازی کنیم.

سجاد کریمی

کاربر ویژه
کاملاً درست است خانم هاشمی زحمت کشیدم و اسلاید هایی که مربوط به اون هستن را اینجا قرار داده اند.
سلام استاد ببخشید در این شبکه به هر کریستال برنامه میدیم که به هدف مورد نظر انرژی بده یا اینکه همه کریستالها به یک کریستال انرژی میدن و سپس اون کریستال به هدف مورد نظر انرژی میده ?

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد ببخشید در این شبکه به هر کریستال برنامه میدیم که به هدف مورد نظر انرژی بده یا اینکه همه کریستالها به یک کریستال انرژی میدن و سپس اون کریستال به هدف مورد نظر انرژی میده ?
به هر دو روش می‌توان انجام داد

علی مرزبان

کاربر ویژه
بله پاکسازی می‌کنه
در بخش کریستال درمانی همه این‌ها توضیحات کامل داده شده است
با سلام استاد آیا با کوارتز صورتی لیزری میشه قرمز کم رنگ تولید کنم و اینکه با کوارتز دودی لیزری چطور میتونم انرژی تخریبی ایجاد کنم یعنی موقع به دست گرفتن کریستال دودی نور رو از کدوم چاکرا وارد کنم

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا