درمانهای فرعی

زهرافرشادمهر

کاربر ویژه
سلام به دوستان.چون صحبت استرس شد اینو میگم منم ۲ سال کف سرم به حدی بو میداد که از خجالت نمیدونستم چیکار کنم حتی موقع شامپو زدن هم بو میداد ولی یک هفته بعد از مراقبه و مدیتیشن زیاد کاملا بو برطرف شد متوجه شدم از استرس و اضطراب زیاد بوده الان هم گاهی که استرس میگیرم دوباره سرم بو میگیره🤭

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
سلام بر استاد بزرگ..
استاد عشق..استادِ جان..✨️😇

اول بگم که گریه‌هامو کردم بعد اومدم اینجا کامنت بزارم..البته از خوشحالی🤗🥲
استاد جان پسوریازیس دختر من خوب شدا..😭
من چندماه صبر کردم که مطمئن شم برنمیگرده بعد بیام خبر بدم..
من نزدیک چهارماه یروز درمیون گاهی هرروز درمان پسو رو روی دخترم انجام دادم و بعد از اون دوتا نسخه پیش یه دکتر پوست دخترمو بردم..فقط دوتا نسخه..دکتر تاکید کرد که هیچ درمانی نداره فقط قابل کنترله..و گفت یکسال باید بیای پیوسته..
ولی خب دختر من از بچگی اصلا به دارو عادت نداره..براهمین نخاست که یکسال دارو مصرف کنه.
ما فقط دوتا نسخه رفتیم..ولی قبل از اون نزدیک چهارماه درمانش کردم..
الان نزدیک به ۹ ماهه که دیگه هیچ اثری از بیماریش نیس..و بسیااار رو اعتماد بنفسش تاثیر چشمگیر داشته..موهاش بلنده همیشه دوسداشت موهاشو بالا فرم بده ولی بخاطر اون پوسته‌ها نمیتونست..ولی الان هرجور بخواد موهاشو خوشگل میکنه..
دیشب یهو بمن گفت مامان عجب راستی راستی دیگه بیماریم برنگشتا😃🫠
من گفتم خدایا ینی دکترا حتی یموردم تداشتن خوب شده باشه که همیشه میگن درمان نداره!!؟؟
حالا یادم اومده بنده‌ی خدا تو دخترت از انرژی درمانی خوب شد نه از دارو !!!!😐😃😅
من انقد خوشحالم..که کلی گریه کردم.بدنم از شوق میلرزید..خاستم اینجا شما و دوستامم درجریان بزارم 🤗😇🌺
من اینقدددر مدیون شمام که نمیدونم واقعا چیکار باید بکنم!!🥲🌺🌺

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
من خلق آینده رو به نیتی که شرکت کردم بهش رسیدم و برام اتفاق افتاد.
انرژی درمانی رو هم فقط به نیت بیماری دخترم شرکت کردم که محقق شد.
امیدوارم همه به هرنیتی که دوره‌های شمارو شرکت میکنن به خواستشون برسن..
دنیای دیگریست دنیای بعداز آموزه‌های شما..
خدا از زمینو آسمون براتون ثروت و برکت ببارد🙏🏼🌺✨️
من عاشق شمام..مثل گیاه که عاشق خورشیده.
تنتون سلامت..عمرتون دراز باد 🙏🏼✨️😇🌺🌺

hashemi

ناظم انجمن
من خلق آینده رو به نیتی که شرکت کردم بهش رسیدم و برام اتفاق افتاد.
انرژی درمانی رو هم فقط به نیت بیماری دخترم شرکت کردم که محقق شد.
امیدوارم همه به هرنیتی که دوره‌های شمارو شرکت میکنن به خواستشون برسن..
دنیای دیگریست دنیای بعداز آموزه‌های شما..
خدا از زمینو آسمون براتون ثروت و برکت ببارد🙏🏼🌺✨️
من عاشق شمام..مثل گیاه که عاشق خورشیده.
تنتون سلامت..عمرتون دراز باد 🙏🏼✨️😇🌺🌺
عزیز دلم
وجود ارزشمندت رو سپاس
به‌به به این کشف اقتدار
درخشانی🤩😍😍😍😘

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
عزیز دلم
وجود ارزشمندت رو سپاس
به‌به به این کشف اقتدار
درخشانی🤩😍😍😍😘
ممنونم خانم هاشمی جانم 🤗✨️
میدونید خانم هاشمی جان، دختر من ۲۵ سالشه. از ۸ سالگی این بیماری مشخص شد.همون هشت نه سالگیش بردمش دکتر دارویی که استفاده میکردیم اون موضع خوب میشد ولی سر از یه اندام دیگه درآورد..یبار دیگه بردمش..بعد از دارو از دستاش اومد تو سرش..پشت سرش.. من دیگه فهمیدم که این بیماری قطع نمیشه..و اگه زیاد بخام رو درمانش لجاجت کنم بقول دکترش حتی ممکنه بدنشو پر کنه..ما دیگه رهاش کردیم.‌و همییییشه ناراحت بودم بخاطرش..سال ۹۸ که خلق اینده اومدم. از استاد پرسیدم که درمان داره یانه استاد گفتن نه.چون دیگه رسیده ۲۰ سالگی دیگه درمان کلاسیک روش جواب نمیده..فقط انرژی درمانی ممکنه خوبش کنه..این بود تا اواخر ۱۴۰۲ که بلخره دوره رو شرکت کردم به همین نیت..۴ ماه درمان کردم.بهتر شد..ولی قطع نشد..تصمیم گرفتم باز بریم دکتر..که خداروشکر اینطور جواب داد..
در نظر خودم اینه که انرژی درمانی حافظه سلولی رو پاک کرده..حافظه اندامو تغییر داده..چاکرا رو ازون بیماری خالی کرده..بقول استاد ظرف رو خالی کرد آماده شراب تازه😅😅
و خب اینجا بود که با دوتا نسخه به کل درمان شد..و بقولی دیگه بدنش از گردوغبار بیماری خالی شده ایشالا 😇😊🙏🏼

سلام بر استاد بزرگ..

من نزدیک چهارماه یروز درمیون گاهی هرروز درمان پسو رو روی دخترم انجام دادم و بعد از اون دوتا نسخه پیش یه دکتر پوست دخترمو بردم..فقط دوتا نسخه..دکتر تاکید کرد که هیچ درمانی نداره فقط قابل کنترله..و گفت یکسال باید بیای پیوسته..
ولی خب دختر من از بچگی اصلا به دارو عادت نداره..براهمین نخاست که یکسال دارو مصرف کنه.
الان نزدیک به ۹ ماهه که دیگه هیچ اثری از بیماریش نیس..و بسیااار رو اعتماد بنفسش تاثیر چشمگیر داشته..موهاش بلنده همیشه دوسداشت موهاشو بالا فرم بده ولی بخاطر اون پوسته‌ها نمیتونست..ولی الان هرجور بخواد موهاشو خوشگل میکنه..
من گفتم خدایا ینی دکترا حتی یموردم تداشتن خوب شده باشه که همیشه میگن درمان نداره!!؟؟
من انقد خوشحالم..که کلی گریه کردم.بدنم از شوق میلرزید..خاستم اینجا شما و دوستامم درجریان بزارم 🤗😇🌺
سلام خانم جعفری عزیز خدارا هزاران بار شکر به خاطر سلامتی دخترتون سلامت و تندرست باشید 🙏🙏🙏🙏🙏

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر خانم جعفری عزیز
بسیار خوشحالم و هزاران بار شکر
تبریک می‌گم
این درمان نه تنها مشکل و بیماری دخترتون رو برطرف کرده بلکه خوشحالی خیلی زیادی به شما داده که نشون میده هر کاری از دستتون برمیاد و این بسیار ارزشمند
سپاس از وجودتون
براتون بهترین‌ها را آرزو می‌کنم
🌹🌹🌹🌹

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
درود بر خانم جعفری عزیز
بسیار خوشحالم و هزاران بار شکر
تبریک می‌گم
این درمان نه تنها مشکل و بیماری دخترتون رو برطرف کرده بلکه خوشحالی خیلی زیادی به شما داده که نشون میده هر کاری از دستتون برمیاد و این بسیار ارزشمند
سپاس از وجودتون
براتون بهترین‌ها را آرزو می‌کنم
🌹🌹🌹🌹
سپاسگذارم استاد بزرگ 🙏🏼😇✨️

hashemi

ناظم انجمن
ممنونم خانم هاشمی جانم 🤗✨️
میدونید خانم هاشمی جان، دختر من ۲۵ سالشه. از ۸ سالگی این بیماری مشخص شد.همون هشت نه سالگیش بردمش دکتر دارویی که استفاده میکردیم اون موضع خوب میشد ولی سر از یه اندام دیگه درآورد..یبار دیگه بردمش..بعد از دارو از دستاش اومد تو سرش..پشت سرش.. من دیگه فهمیدم که این بیماری قطع نمیشه..و اگه زیاد بخام رو درمانش لجاجت کنم بقول دکترش حتی ممکنه بدنشو پر کنه..ما دیگه رهاش کردیم.‌و همییییشه ناراحت بودم بخاطرش..سال ۹۸ که خلق اینده اومدم. از استاد پرسیدم که درمان داره یانه استاد گفتن نه.چون دیگه رسیده ۲۰ سالگی دیگه درمان کلاسیک روش جواب نمیده..فقط انرژی درمانی ممکنه خوبش کنه..این بود تا اواخر ۱۴۰۲ که بلخره دوره رو شرکت کردم به همین نیت..۴ ماه درمان کردم.بهتر شد..ولی قطع نشد..تصمیم گرفتم باز بریم دکتر..که خداروشکر اینطور جواب داد..
در نظر خودم اینه که انرژی درمانی حافظه سلولی رو پاک کرده..حافظه اندامو تغییر داده..چاکرا رو ازون بیماری خالی کرده..بقول استاد ظرف رو خالی کرد آماده شراب تازه😅😅
و خب اینجا بود که با دوتا نسخه به کل درمان شد..و بقولی دیگه بدنش از گردوغبار بیماری خالی شده ایشالا 😇😊🙏🏼
من گاهی بی‌صدا و اغلب با صدا🥰
گریه می‌کنم وقتی تجربه‌های درخشان از شما درمان‌گران جان رو می‌خونم
ممنونم از گزارشی که از بیماری دختر عزیزت دادی
بله
این پرانیک، نوعی خودشناسیه‌ اگر خوب ببینیم و دانستن توانستن...
پیشونی زیباتو می‌بوسم♥️🌻🌻🌻

سلام بر استاد بزرگ..

سلام خانم جعفری عزیزم.خدا قوت به تلاش و پشتکارتان.
صد ها هزاراااان بار شکر وسپاس خدا رابابت لطف و عنایت ویژه اش به ما بابت اجازه دریافت این دانش وهم مدار شدن با این علم ناب و استاد گرانقدرمان.ان شاءالله همیشه در درمان هایتان بدرخشید و پر انرژی باشید.و همیشه شاهد سلامتی و آرامش و خوشبختی عزیزانتون باشید...😇🥰💫☘️🫂🌈🌷🌺⚘️🌹🙋‍♀️

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
من گاهی بی‌صدا و اغلب با صدا🥰
گریه می‌کنم وقتی تجربه‌های درخشان از شما درمان‌گران جان رو می‌خونم
ممنونم از گزارشی که از بیماری دختر عزیزت دادی
بله
این پرانیک، نوعی خودشناسیه‌ اگر خوب ببینیم و دانستن توانستن...
پیشونی زیباتو می‌بوسم♥️🌻🌻🌻
دور اشکاتون بگردم 🥲❤️❤️😇🙏🏼✨️

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
سلام خانم جعفری عزیزم.خدا قوت به تلاش و پشتکارتان.
صد ها هزاراااان بار شکر وسپاس خدا رابابت لطف و عنایت ویژه اش به ما بابت اجازه دریافت این دانش وهم مدار شدن با این علم ناب و استاد گرانقدرمان.ان شاءالله همیشه در درمان هایتان بدرخشید و پر انرژی باشید.و همیشه شاهد سلامتی و آرامش و خوشبختی عزیزانتون باشید...😇🥰💫☘️🫂🌈🌷🌺⚘️🌹🙋‍♀️
سلام خانم نصیری عزیزم..⚘️
ممنونم از پیام زیباتون🙏🏼🙏🏼

همچنین شما 🥰🤗🙏🏼

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا