درد کتف و شانه

مرتضی زمانزاده

کاربر ویژه
سلام ودرود خدمت استاد .طبق دستور پروتکل از کتاب اول بیمار رو اسکن کردم دیدم یکم انباشتگی داره اول به گلوم فک کردم سبز دادم دستمو تکوندم بعد به قاعده ای فک کردم نارنجی دادم سه تنفس بعد کتف و شانه و زیر بغل رو جارو موضعی کردم در هنگام دادن نارنجی مواظب بودم به طرف سر بیمار انرژی نره .بعد به گلو فکردم سبز روشن دادم دستم تکوندم و به گلو فک کردم ابی روشن دادم و تکوندم بعدبه تاج فک کردم بنفش روشن به زیر بغل و روی کتف و شانه انرژی دادم به گلو فک کردم با تنفس چاکرای خورشیدی و گلو رو هم پاکسازی کردم و با سبز و ابی و بنفش به گلو و خورشیدی انرژی دادم بعد با سه تنفس با سبز منگ مین رو پاکسازی کردم و بعد ناف رو هم با سبز و قاعده ای رو با سبز و نارنجی جارو کردم سپس از طریق قاعده ای پرانای قرمز روشن به ناف و قاعده ای انرژی دادم و در اخر با ابی ۵ درصد تثبیت کردم .

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر آقای زمانزاده عزیز
پروتکل را تقریباً درست نوشته‌اید ولی نتیجه درمان را ننوشتید

همیشه در درد کتف و شانه‌ها باید به این مسئله توجه کنیم که اگر سمت چپ بدن هست به پزشک مراجعه کند بیمار و احتمال بیماری قلبی منتفی باشد

نکته بعدی دادن آبی زیاد به ناحیه‌ای که درد می‌کند در کسانی که مشکل شانه منجمد دارند نیز می‌تواند کمک فراوانی به این بیماران داشته باشد

مرتضی زمانزاده

کاربر ویژه
سلام و درود استاد.. نتیجه ۵۰ درصد فرق کرده بودولی دوباره دردش برگشته. چون طرف چپ دسته و با دست چپ کار میکنه دردش بخاطر اونه

Dr.Aram

تیم مدیریت
درد برنمی‌گرده
درمان کامل نشده
درمان کسی که این مشکل رو داره باید هر روز یا یک روز در میون حداقل به مدت سه هفته تا سه ماه انجام بشه
که بستگی به شدت آسیب و بستگی به مدت زمانی که این مشکل را دارد برمی‌گردد

مرتضی زمانزاده

کاربر ویژه
سلام و درود .استاد یدونه از مریضام سمت چپ زیر بغلش سونوگرافی دادن سینه فرعی داره دوتا برای درد کتف ایشون چجور پاکسازی و انرژی بدم

Dr.Aram

تیم مدیریت
معمولا زمانی که مادرزادی هست مشکلی برای افراد نداره
نظر پزشک چی هست
اگه نظر پزشک این هست که باید برداشته بشه می‌توانید با استفاده از تکنیک‌های سنگ کلیه آن را از بین ببرید یا کوچک کنید

مرتضی زمانزاده

کاربر ویژه
مچکر .استاد بحث برداشتن نیست به اونادست نمیزنبم منظورم این بود دذ هنگام انرژی دادن به اون قسمت چجوری انرژی بدم یا پاکسازی کنم اسیب نبینه.چون قبلا براش درمان کتف و شانه انجام دادم

Dr.Aram

تیم مدیریت
نیازی نیست نگران اون‌ها باشید
اگر شما می‌خواید به شانه‌ها و کتف‌ها انرژی بدهید خب ربطی به آنها ندارد انرژی جایی می‌رود که فکر می‌رود

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا