ادمک مغزی

صدیقه نظری

کاربر ویژه
باسلام واحترام خدمت استاد عزیز. من روزی دوبار ادمک رو انجام میدم وباشروع صدای شما عمیقا خوابم میبره واونجا که تموم میشه دوباره باصدای شما بیدار میشم، درست انجام میدم؟! فرقی هم نمیکنه،بشینم انجام بدم یا دراز بکشم. ضمنا خودم متوجه میشم که در هیپنوز عمیق هستم

آزاده صفری

کاربر ویژه
سلام و درود استاد عزیزم
تکنیک آدمک فوق العاده هست ،من قبلا وقتی حتی برای سر سفره نشستن روی زمین می نشستم ،برای بلند شدن کمرم درد می گرفت و به حالت خمیده بلند می شدن ولی بعد از انجام یک هفته متوجه شدم این درد و مشکل خود بخود از بین رفته و من حتی متوجه نشده بودم کی مسئله ام حل شده ،بی نهایت سپاسگزارم

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
کاملا درست و خوب است.
مشکلی ندارد معمولا تکنیک آدمک مغزی خواب آور است.
تکنیک آدمک مغزی چون در حالت تتا میرود یک هیپنوتیزم عمیق هست
سلام دکترجان همین تکنیک آدمک مغزی رو امکان داره باگروه پشتیبانی صحبت بفرمایید برام ارسال کنند ممنون میشم هزینشم روچشمام میگیرم.سپاس

ن

ناهید ح

کاربر جدید
سلام وقت بخیر
من خلق آینده رو تازه شروع کردم و
من تکنیک آدمک مغزی رو دو روز هست انجام میدم .
و استرسم زیاد شده،طبیعی هست؟
دچار تکرر ادرار و مشکل گوارشی)ibs( شدم دیروز،که گاها پیش میومد برام.دردای گردن و سرم هم خوب نشده.خوابمم نرفت حین انجام تکنیک اصلا.
چون دارو میخورم آروم بودم چندوقتی.

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام وقت بخیر
من خلق آینده رو تازه شروع کردم و
من تکنیک آدمک مغزی رو دو روز هست انجام میدم .
و استرسم زیاد شده،طبیعی هست؟
دچار تکرر ادرار و مشکل گوارشی)ibs( شدم دیروز،که گاها پیش میومد برام.دردای گردن و سرم هم خوب نشده.خوابمم نرفت حین انجام تکنیک اصلا.
چون دارو میخورم آروم بودم چندوقتی.
درود
شما توی دوره شرکت کردید
اسم و فامیلتون رو به صورت کامل بنویسید

ناهید حیدری

کاربر ویژه
سلام آقای دکتر وقت بخیر
من دوره حضوری خلق آینده همراه شما هستم، تکنیک آدمک مغزی رو انجام دادم روزی دو بار،
و بسیار استرس گرفتم و مشکل تکرر ادرار و گوارشی هم پیدا کردم که گاها برام‌ پیش میومد ولی چون داروی ضداصطراب و پنیک مصرف میکنم آرومتر بودم.حین تمرین خوابم نمیره و درد گردن و سر همچنان برقراره.خواستم ببینم طبیعی هست به خصوص خلقم که بهم ریخته و کمی عصبی و غمگین هم شدم؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
همه این‌ها به یک نوعی طبیعی هستند
همانطور که شما فایل را گوش کردید هیچگونه تکرر ادراری یا سردردی یا کمردردی یا اضطرابی در آن نیست
همه این‌ها در درون شما بوده ولی شما همیشه اون‌ها را سرکوب می‌کردید و با داروهای اضطراب آنها را آروم می‌کردید
حالا دو راه داریم یا دفعات انجام تمرین را بیشتر کنید تا سریع‌تر از بین برود
دفعات انجام تمرین را نصف کنید تا اذیت نشوید
راهی به جز از بین بردن آنها که خشم‌ها نگرانی‌ها استرس‌ها اضطرابات گذشته و خاطرات منفی گذشته هست وجود ندارد

ناهید حیدری

کاربر ویژه
همه این‌ها به یک نوعی طبیعی هستند
همانطور که شما فایل را گوش کردید هیچگونه تکرر ادراری یا سردردی یا کمردردی یا اضطرابی در آن نیست
همه این‌ها در درون شما بوده ولی شما همیشه اون‌ها را سرکوب می‌کردید و با داروهای اضطراب آنها را آروم می‌کردید
حالا دو راه داریم یا دفعات انجام تمرین را بیشتر کنید تا سریع‌تر از بین برود
دفعات انجام تمرین را نصف کنید تا اذیت نشوید
راهی به جز از بین بردن آنها که خشم‌ها نگرانی‌ها استرس‌ها اضطرابات گذشته و خاطرات منفی گذشته هست وجود ندارد
سپاس آقای دکتر،
سعی می‌کنم بیشتر انجام دهم،
و اینکه دیشب این حالت هام کمتر شد به نظرم،فقط بغض و اضطراب یهو سراغم میاد

ناهید حیدری

کاربر ویژه
سپاس آقای دکتر،
سعی می‌کنم بیشتر انجام دهم،
و اینکه دیشب این حالت هام کمتر شد به نظرم،فقط بغض و اضطراب یهو سراغم میاد
البته من تکرر ادرار در شب که چندبار از خواب بیدارم میکنه و اندرومتریوز و...دارم که چندسال هست درگیرم کرده و همه ریشه از اضطراب گرفته ،که خیلی امید دارم اونها هم رفع بشه

Dr.Aram

تیم مدیریت
بسیاری از بیماری‌های جسمی ما منشأ روانی دارد به خاطر همین است که داروها و درمان‌های فیزیکی راحت جواب نمی‌دهد
با انجام دادن تکنیک آدمک مغزی و بقیه تکنیک‌هایی که به شما آموزش می‌دهیم باعث می‌شود که مشکل روانی برطرف شود و داروها سریع‌تر جواب بدهند
اینکه می‌بینی بدتر می‌شود یعنی اینکه منشا ذهنی و روانی دارد پس می‌توانید شما به راحتی با کار کردن بر روی ذهن و روانتان این مشکلات را کنترل کنید
در جلسات آینده بیشتر برای مشکلات فیزیکی کار می‌کنیم

ناهید حیدری

کاربر ویژه
بسیاری از بیماری‌های جسمی ما منشأ روانی دارد به خاطر همین است که داروها و درمان‌های فیزیکی راحت جواب نمی‌دهد
با انجام دادن تکنیک آدمک مغزی و بقیه تکنیک‌هایی که به شما آموزش می‌دهیم باعث می‌شود که مشکل روانی برطرف شود و داروها سریع‌تر جواب بدهند
اینکه می‌بینی بدتر می‌شود یعنی اینکه منشا ذهنی و روانی دارد پس می‌توانید شما به راحتی با کار کردن بر روی ذهن و روانتان این مشکلات را کنترل کنید
در جلسات آینده بیشتر برای مشکلات فیزیکی کار می‌کنیم
سپاس فراوان، بله درست میفرمایید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا