باید همه جوره به استاد اعتماد کنی مثل کسی که کلاس رانندگی میره و به مربی رانندگیش باید اعتماد کنه
ش شادی محمدبیگی کاربر ویژه 2025 , November 13 #1 باید همه جوره به استاد اعتماد کنی مثل کسی که کلاس رانندگی میره و به مربی رانندگیش باید اعتماد کنه
Dr.Aram تیم مدیریت 2025 , November 14 #2 بعضی موقعها اعتماد کردن باعث میشود که ما بتوانیم از روی مانعها به راحتی عبور کنیم در واقع شما با اعتماد کردن با کفش های من راه میروید آخرین ویرایش: 2025 , November 14
بعضی موقعها اعتماد کردن باعث میشود که ما بتوانیم از روی مانعها به راحتی عبور کنیم در واقع شما با اعتماد کردن با کفش های من راه میروید
hashemi ناظم انجمن 2025 , November 14 #3 Dr.Aram گفت: بعضی موقعها اعتماد کردن باعث میشود که ما بتوانیم از روی مانعها به راحتی عبور کنیم در واقع شما با اعتماد کردن با کفش های من راه میروید کلیک کنید تا باز شود... چه قشنگ آخرین ویرایش توسط مدیر: 2025 , November 14
Dr.Aram گفت: بعضی موقعها اعتماد کردن باعث میشود که ما بتوانیم از روی مانعها به راحتی عبور کنیم در واقع شما با اعتماد کردن با کفش های من راه میروید کلیک کنید تا باز شود... چه قشنگ