فعالیتها

شهین رحمانی

کاربر ویژه
ازسه شنبه هفته پیش تا عصردوشنبه امروز هرروز ۴الی ۵تا تکنیک متفاوت درروز درساعتهای متوالی انجام دادم.قبلاگفته بود حالت‌هایی.. الان دوشنبه،بعد۴تا تکنیک پشت سرهم،بدنم خیلی سنگین ترازقبل شد،حتی انرژیم میخواست بالابره،،حتی توی راه رفتن هم حس میکنم که چاکرای شبکه خورشیدیم،میخوادانگارازجاش کنده شه،،هفته سوم آب نمک قهوه راهم انجام دادم،همه ویس های صوتی وتصویری خودمون وحضوری راازاول تااخر گوش کردم ودیدم..همه اسلایدهاراهم دیدم..حتی تکنیک های خلسه وهرچه بود توی ویس های حضوری وخودمون راانجام دادم..واقعاهم خسته نباشم،،شاگردخوبی هستم،،البته به پای آقای امیدوار نمیرسم..

رها حسینی

کاربر ویژه
سلام استاد من علاوه بر انجام مکرر تمرینات در روز چندین بار امروز تمرینی که گفتید را انجام دادم سرم کمی درد میکرد رفتم توی سرم ورگها را دیدم که روی هم افتاده اند و سنگین شده اونها را از هم جدا کردم بعد بهشون اکسیژن رسانی خون رسانی کردم وافکارم را مثل تکه های اشغال برداشتم انداختم بیرون در کمال ناباوری بعد از انجام سرم سبک شد و کامل خوب شدم اصلا قرص هم نخوردم حس خیلی خوبی داشتم چون قبلاً قرص نمی‌خوردم به تهوع هم میکشید سر دردم البته این مدت که تکنیک ها را انجام میدم کلا کمتر شده

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد من علاوه بر انجام مکرر تمرینات در روز چندین بار امروز تمرینی که گفتید را انجام دادم سرم کمی درد میکرد رفتم توی سرم ورگها را دیدم که روی هم افتاده اند و سنگین شده اونها را از هم جدا کردم بعد بهشون اکسیژن رسانی خون رسانی کردم وافکارم را مثل تکه های اشغال برداشتم انداختم بیرون در کمال ناباوری بعد از انجام سرم سبک شد و کامل خوب شدم اصلا قرص هم نخوردم حس خیلی خوبی داشتم چون قبلاً قرص نمی‌خوردم به تهوع هم میکشید سر دردم البته این مدت که تکنیک ها را انجام میدم کلا کمتر شده
تجربه جالبی بود به همین سادگی می‌توانید بر روی مشکلات فیزیکی کار کنید و آنها را با ذهنتان بهبود بخشید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا