سوال در مورد درد سیاتیک و کیست

حسین عباسی فر

کاربر ویژه
سلام استاد تو صفحه ۲۷۴ کتاب انرژی درمانی پیشرفته برای درد پایین پشت ـ سیاتیك و فتق دیسك هر سه تاشون یه پروتکل هست . تو همچین حالتی بغیر از خود پروتکل کار خاصی لازم نیست که انجام بدیم؟ تو همین پروتکل تو شماره ۵ ما باید سه تا رنگ بدیم،وقتی که رنگ به بدن خودمون یا بیمار انتقال میدیم آیا لازمه که چگونه قرار گرفتن رنگ تو بدن بیمار یا بدن خودمون رو هم تجسم کنیم یا بعد اینکه رنگ از دستمون خارج شد دیگه با بقیش کاری نداریم چجور میشه؟ آخه سه تا رنگ رو هم تداخل نمیکنن؟ تو شماره ۶ هم گفته براي القاء آرامش دروني، چاكراي قلب را فعال كنيد.منظور از فعال کردن چاکرای قلب چیه؟
استاد در ضمن من تو چاکرای قلبم همیشه یک احساس فشار میکنم که فکر میکنم به خاطر اضطراب و استرس زیاد است. چطوری علتشو بفهمم؟ میخوام این پروتکل رو برای خودم اجرا کنم شماره ۶ رو چکار کنم؟

استاد کیست تو کتاب فقط یک پروتکل داره.برای کیست مویی یا پایلونیدال چه کنم؟

M

msoltani2020

کاربر جدید
با سلام
همون پروتکل را انجام میدیم بعلاوه عضو اسیب دیده
فعالسازی چاکرای قلب یعنی پاکسازی و انرژی دادن و تثبیت(بهتر است به چاکرای قلب ازچاکرای عقبی انرژی بدهیم)

کاری به مسیر رنگ نداریم و تداخلی ایجاد نمیشه

میتوان عکس نوع کیست را در اینترنت پیدا کنیم و پاکسازی و انرژی دادن را براساس پرتکل داخل کتاب در موارد مشابه انجام بدیم و همزمان اراده کنیم که اون نوع کیست مدنظر از بین داره میره

آخرین ویرایش توسط مدیر:

حسین عباسی فر

کاربر ویژه
با سلام
همون پروتکل را انجام میدیم بعلاوه عضو اسیب دیده
فعالسازی چاکرای قلب یعنی پاکسازی و انرژی دادن و تثبیت(بهتر است به چاکرای قلب ازچاکرای عقبی انرژی بدهیم)

کاری به مسیر رنگ نداریم و تداخلی ایجاد نمیشه

میتوان عکس نوع کیست را در اینترنت پیدا کنیم و پاکسازی و انرژی دادن را براساس پرتکل داخل کتاب در موارد مشابه انجام بدیم و همزمان اراده کنیم که اون نوع کیست مدنظر از بین داره میره
سلام دوست عزیز منظورم مسیر رنگ نیست منظورم چگونگی قرار گرفتن رنگ ها در بدن بیمار هستش

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد تو صفحه ۲۷۴ کتاب انرژی درمانی پیشرفته برای درد پایین پشت ـ سیاتیك و فتق دیسك هر سه تاشون یه پروتکل هست . تو همچین حالتی بغیر از خود پروتکل کار خاصی لازم نیست که انجام بدیم؟ تو همین پروتکل تو شماره ۵ ما باید سه تا رنگ بدیم،وقتی که رنگ به بدن خودمون یا بیمار انتقال میدیم آیا لازمه که چگونه قرار گرفتن رنگ تو بدن بیمار یا بدن خودمونرو هم تجسم کنیم یا بعد اینکه رنگ از دستمون خارج شد دیگه با بقیش کاری نداریم چجور میشه؟ آخه سه تا رنگ رو هم تداخل نمیکنن؟ تو شماره ۶ هم گفته براي القاء آرامش دروني، چاكراي قلب را فعال كنيد.منظور از فعال کردن چاکرای قلب چیه؟
استاد در ضمن من تو چاکرای قلبم همیشه یک احساس فشار میکنم که فکر میکنم به خاطر اضطراب و استرس زیاد است. چطوری علتشو بفهمم؟ میخوام این پروتکل رو برای خودم اجرا کنم شماره ۶ رو چکار کنم؟

استاد کیست تو کتاب فقط یک پروتکل داره.برای کیست مویی یا پایلونیدال چه کنم؟
برای مشکل و احساسی که در چاکرای قلب تان دارید بهتر است درمان استرس را هر روز برای خودتان انجام دهید.
رنگ ها باید به ترتیب خاصی داده شود که تاکنون برخی از آنها را گفتیم و در ادامه همین دوره بهشون فقیه را نیز خواهیم کرد.
معمولاً رنگ ها به صورت لایه لایه است و با هم تداخل ندارند

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا